35emre Apr 9, 2012 #1 Benim eski bilgisayarım çok karıştığı için format attırdım.Steam'ı ve MBW'yi yeniden indirdim.DirectX hatası veriyor. Spoiler: Hata SS Spoiler: Hata SS DirectX'i indirmeme rağmen aynı hataları veriyor.Çözümü varsa yazabilirmisiniz. Not:Oyunum orjinal. Not2:Forumda aradım ama bu hatayla ilgili birşey bulamadım.
Benim eski bilgisayarım çok karıştığı için format attırdım.Steam'ı ve MBW'yi yeniden indirdim.DirectX hatası veriyor. Spoiler: Hata SS Spoiler: Hata SS DirectX'i indirmeme rağmen aynı hataları veriyor.Çözümü varsa yazabilirmisiniz. Not:Oyunum orjinal. Not2:Forumda aradım ama bu hatayla ilgili birşey bulamadım.
Kleidophoros Marquis Honour Guard Old Guard Apr 9, 2012 #2 Sistemin nedir? Ekran kartı driverı yüklü mü? Direct X yüklü mü?
35emre Apr 9, 2012 #3 Kleidophoros said: Sistemin nedir? Click to expand... Windows 7 Home Basic SP1 Kleidophoros said: Ekran kartı driverı yüklü mü? Click to expand... Bilmiyorum. Kleidophoros said: Direct X yüklü mü? Click to expand... Yüklü değildi. Demin DirectX diye google'a arattım, DirectX 9c yazıyordu onu yükledim.Ama hiçbir değişiklik olmadı.Aynı hata.Acaba yanlış mı yükledim? Düzenlemeriveri güncelledim değişen birşey olmadı.DirectX'i de yükledim.Halen aynı sorun. Neyse.Konuyu yanlış foruma açtım galiba.Bilgisayar ile ilgili bir sorun.Oyun ile değil.Konuyu kilitliyorum.
Kleidophoros said: Sistemin nedir? Click to expand... Windows 7 Home Basic SP1 Kleidophoros said: Ekran kartı driverı yüklü mü? Click to expand... Bilmiyorum. Kleidophoros said: Direct X yüklü mü? Click to expand... Yüklü değildi. Demin DirectX diye google'a arattım, DirectX 9c yazıyordu onu yükledim.Ama hiçbir değişiklik olmadı.Aynı hata.Acaba yanlış mı yükledim? Düzenlemeriveri güncelledim değişen birşey olmadı.DirectX'i de yükledim.Halen aynı sorun. Neyse.Konuyu yanlış foruma açtım galiba.Bilgisayar ile ilgili bir sorun.Oyun ile değil.Konuyu kilitliyorum.