diplomatik mod hakkinda yardim

Users who are viewing this thread

DoDLez

Veteran
ben diplomatik mod oynuyorum kral harlus un derebeyi oldum ve onunla konuşurken 2 tn seçenek çıktı inglizce 1. cisi köyle 2. cini neyle alakali bilmiyorum.bunun hakkında bilgi verebilecek warmi mesala ilk ine basarsan buna yarar sonra 2 seçenek çıakcak buna basarasn bu buna basarsan buna yarar die anlatabilecek warmi:?

DoDLez said:
ben diplomatik mod oynuyorum kral harlus un derebeyi oldum ve onunla konuşurken 2 tn seçenek çıktı inglizce 1. cisi köyle 2. cini neyle alakali bilmiyorum.bunun hakkında bilgi verebilecek warmi mesala ilk ine basarsan buna yarar sonra 2 seçenek çıakcak buna basarasn bu buna basarsan buna yarar die anlatabilecek warmi:?
Yazy yazarsan yardımcı olabilirim.Ya da git eline bir sözlük al.

Aragorn_Elessar said:
DoDLez said:
Yazy yazarsan yardımcı olabilirim.Ya da git eline bir sözlük al.
ben çıkanlar ve cevaplari bellidir diye söledim.yoksa bende sözlukle tercume ederdim .benim bilmek istedigim orda çıkan yazilar ney ,ne işe yariyor basinca çıkanlar neye yariyor bunlari iblmek istiyorum.bilen warsa yazabilirmi?örneyin köy yaşlısına girince erzak almak istiyoruma basinca yiyecekmi sıgırmı almak istiyorsun diye soruyolar sıgıra basinca 1 2 3 4 5 bide boşver diye seçenek war böle anlatabilecek warmi?

Back
Top Bottom