WB Diplomasi Mod - Game of Diplomacy

Users who are viewing this thread

alimert said:
  ''    İttifaklık : Bu antlaşma ile krallıklarınız tam anlamıyla bütün olur.Örneğin A krallığı B krallığıyla ittifak yaptı C krallığı B krallığına saldırırsa A krallığıda direk C krallığına savaş açar.Ancak B ve C krallıklar ateşkes keserse A ve C krallıkları genede savaşır.''
kafam karıştı :grin: :?:

Diyelim ki sen bi krallık kurdun adını da.. Türkiye koyduğunu düşünelim. Gittin Kergitler ile İttifak anlaşması yaptın. Sonra Svadya ile savaşmaya başladın. Kergit de Svadya ile savaşıyor. Ama Sen ile Svadya arasındaki savaş bitse de Kergit ile Svadya savaşa devam ediyor.
 
arkadaşlar diplomasi moda geçtim krallıklar bütün derebeylerini kovdu sadece krallar savaşıyor bu sonra düzelirmi?
 
Oyunda baya bir ilerlemişsin heralde, kalradya dışına gönderdiyseler geri gelmezler ama kamp menüsünden diplomasi ayarlarına gir ordan lordların sürgünden dönüşüne izin ver kısmını aç böylelikle lordlar geri döner.
 
ben bende hali hazırda bulunan bir modun üstüne diplomasi modu kurmak istiyorum, mesela bende ''The Last Lays modu'' var bunun üzerine diplomasi modu kuracağım nasıl olacak, bir de tek modluk değil de tüm modlar için kökten bir yolu varsa onu da yani ikisini de söyler misiniz? şimdiden teşekkürler  :grin:
 
İyi olmuş ama lütfen bana cevap yazın Devriyelerin bazılarının neden lordlar ödemiyor :facepalm: Hepsini neden ben ödüyorum
 
Bu modda canımı sıkan bir bug var. Kendi krallığınızı kurduğunuzda diğer krallıklarda ihanetle suçlanıp kovulan lordların bir kısmının sizin başkentinize gelip size sığındıklarını biliyorsunuzdur.

Bu modda lordu reddettiğinizde %50 ihtimalle sorunsuzca başka bir krallığa gidiyor yada Kalradya'yı terk ediyor. Diğer %50 ihtimal ise reddetmenize rağmen sizin krallığınıza katılmaları. Krallığınız sizi sevmeyen namı düşük lordlarla doluveriyor.

Tek çare bu lordlarla hiç konuşmamak, bu durumda da başkentinizin kalesi kısa sürede bu işgalcilerle doluyor. Size sığınacak iyi lordlara yer kalmıyor. Yada bir ziyafet düzenlediğinizde kendi lordlarınızı göremiyorsunuz.

Not: Sorunu bir nebze azaltmak için oyunun başında diplomasi tercihlerinden Kalradya dışına giden lordların geri dönebilmesini kapatmanızı öneririm.
 
Back
Top Bottom