WB Diplomacy Mod ile İlgili Sorularınız

Users who are viewing this thread

Beys said:
ittifak kurmak istediğin krallığın o anki ddüşmanı hangi krallıksa ona savaş aç.sonra ittifak kurmak istediğin krallığa iyi niyetlerini sunması için bir elçi gönder.senin krallığını tanıyacaktır.sonra hediye gönder ilişkin 10 civarında oldugu zaman saldırmazlık paktı yapabiliyosun.yaptıgın anda ilişkin tekrar artıyo ne kadar artıyo hatırlamıyorum ama baya bi yükseliyo.sonra ilişkji seviyen yukseldikçe sırasıyla antlaşmaları yapabiliyosun ticaret,savunma vs.. 100 oldugunda ilişkin ittifak kurmanı da kabul ediyolar.

krallıkla ilişkim 100 lakin ticaret antlaşması bile yapamıyorum bunun sebebi nedir peki bide üstüne bi süre sonra bana savaş açıyor sevdiğim bi krallık olduğu için onunla savaşmak istemiyorum ama her ateşkes bittiğinde savaş açıyo
 
Komiser Atıcaktım Ben Yokken Kardeşim Bana İnat Olsun Diye Kabul Etmemiş Ekranda Yazı Çıkınca Tekrar Atamak İçin Evlenmek Dışında Ne Yapabilirim?
 
Kral oldum bayağı bir yeri ele geçirdim 2 tane krallığı yok ettik ama hala bana hiç bir lord gelmedi neden acaba?
 
Benim bu modla ilgili çok önemli bir problemim var. Native'de ticaretten çok güzel paralar kazanıyorken bu modda mümkünatı yok ticaretten eskisi gibi kazanamıyorum. hatta hile yapıp ticaret yeteneği 10 yaptım ama native'de 6-7 levelden bile kat kat pahalı alıyorum. Düşünün baharat ticaretinde (ticaret level 10) anca 120 kazanıyorum. Bu arada kamp menüsü diplomacy seçeneklerinde o ekonomi bilmem ne özelliğini kapattım ama düzelmedi. Hatta bir süre bekledim yine aynı. Bu konuda ne yapmam lazım ? Modu çok sevdim oynamak istiyorum ama modu oynayabilmek için native'deki ticaret kar oranı olması lazım biri lütfen yardım etsin.

Son olarak bu ticaret bilmem ne etkisini moddan tamamen kaldırmanın veya oyun başlarken kapalı başlatmanın yolu varsa o da uyar bana.
 
Back
Top Bottom