Dilaren Mod (SP-MP) (Tamamlanmadı, %46) İptal

Users who are viewing this thread

Berbat bir ingilizceyle olacak. Aslında o kadar berbat değil ama orta seviye. Türkçe çeviriyi ben yapmayacağım. Sadece ingilizceyi düzeltecek birisi lazım olur.
Gördüğünüz gibi ordu spawnladım. Şimdi siyasi zeka eklemeye çalışıyorum oyuna.
 
Yeni özellik:
Şehirdeki garnizondan ordu çıkarıp ona emir verebilmemiz üzerinde çalışmaya başlacağım. Hem yapa yzeka gerektirmediğinden, hem uzun olmadığından buna karar verdim. Oyuna 40 tane yeni general ekleyeceğim, bakandan general seçip orduaa atama yaptırmaya çalışacağım. Eğer olmadı da atamayı beceremezsem, partiye bir general eklettireceğim. Karakterlerin taktik yeteneği çok önemli. Ayrıca oyundaki maaş ödeme ekranını kapattıyorum. Yani artık çıkmayacak. Onun yerine bir sistemi geliştirmeyi düşünüyorum.
 
Şu evde gece modunu bitirince bu modu iptal edeceğim. Buradaki özellikleri iber moduna aktaacağım. Sonra paylaşmadığım ama geliştirdiğim başka bir mod var. İber modunu bitirince de onun üstünde çalışacağım. İber modunda kaleleri sildim. Bu şekilde yapay zekayı istediğim gibi yönlendirebiliyorum. Bu da bana kolaylık sağlıyor. Artı 11 krallığın 5 ya da 6 tanesi iber kabilesi. Kodlarla aralarında diplomasi koymak, kalradya'da diplomasi yapmaktan daha kolay. Hem iberler üzerinde çalışmak daha zevkli.
 
Back
Top Bottom