Dilaren Mod (SP-MP) (Tamamlanmadı, %46) İptal

Users who are viewing this thread

Selamün aleyküm;
Modun kodları olan module sistemi değiştirdim. Bir yenisine geçtimdaha doğrusu. Bu yüzden kodların hepsini geçirmedim. Geçirdiğim kadarıyla;
- Şehirlerin nüfusu ve üretim oranları(kadife, keten vs) var.
- Bu üretim oranlarına göre, oyuna yeni tüccar ekledim. Her şehirde var. Gittiğimizde bizimle ne yapmak istediğimizi soruyor. Biz şuanlık sadece ticaret yapmak istediğimizi söylüyoruz. Daha sonra bize satış mı alış mı yapacağımızı soruyor. Eğer alış dersek iuanlık kadife veya keten alabiliyoruz. Şehrin üretim oranına göre fiyat biçiyor. Satışta da yine üretim oranına göre fiyat biçiyor. Lonca başkanlarından ise şehrin üretim oranları hakkında bilgi alıyoruz. Ayrıca çapulcular şehrin etrfında spawnlanıp devriye geziyorlar. Haritadaki hızlar ise düşürüldü. Ormanlık arazide farklı, karlık yerlerde farklı hızımız var. Bu sayede şehirlere gidip şehirlerin üretimi hakkında bilgi alıp mal lıp, sonra da farklı bir şehre gidip mal satarak geçim sağlayabilirsiniz. Ayrıca şehirden şehre gitmek çok zaman aldğından ek yemek de lazım size. Yani bir yatırım yapmak söz konusu. Bu şekilde oyunu gerçekçi ve çeşitli kıldım.
- Oyuna arena ekledim. Şimdilik bir girince bir daha çıkılmıyor.
Mod linki:
https://mega.nz/#!7EBDnZSC!m05weGG-IxKgp0H0rB1BS-rlmEYggdxZz17BmwiGsMI
Dediğim gibi, alfanın alfası. Ama siz kod çeşitliliğinden daha haber vermediğim nice özelliklerin olduğunu anlayın :grin:
 
Bir daha uploadlayamam, üzgünüm. Hem zaten belirli özellikler var, bütün kodları geçrimedim daha. Yani indirmene değimeyebilir. Örneğin sadece keten ve kadife ticareti oluyordu, şimdi bronz ve demir. İlerde tereyağı, içki, bira ve kumaş da eklerim.Onun dışında bu aralar söylemediğim özellikler eklemeye çalışıyorum. Henüz söylemedim. Bitince söylerim.
 
Double post için ozur dilerim. Facebook sayfası üzerinden duyurlarımı yapıyorum. Oyuna aile sistemi ekledim. Örneğin şehrin mutluluk seviyesi belli bir düzeyin altındaysa annenizle babanız kavga ediyor. Görev olarak onları barıştırıyorsunuz. Şimdilik sadece konuşup düz barıştırıyorsunuz. Ama ilerde ikna seviyenize göre konuşup onu ikna edeceksiniz. Ailenizin parasal durumu var. Babanız her gün 5-20 veya 50-100 dinar para getiriyor. Tüccarlık yapıyor. Her gün 10 lira aile parasından eksiliyor. Ve artık 7 saatte bir yemek yiyorsunuz(eskiden 14'tü). İsterseniz babanızla konuşup kardeşinizi yanınıza alabiliyorsunuz.
Facebook grubu: https://www.facebook.com/groups/1568679226486986/
 
Kardeşim? Dedim ya bütün kodları geçriemedim diye. Troll olduğu felan yok. Şuan aile özelliği, bakan, vatan hainliği, Ticarette daha büyük genişlemeler, damage sitemi ekledim. ben demiştim değmez diye. Şuan yin uploadluyorum. Farkettiysen neden bu kadar az özllik olduğunu da izah ettim. Hiçbir özelliği yok değil, kodları geçrimeye çalışyırum. mesela bugün gece bir dhaa ypload edeceği ve kodlarıyla birlikt.e Bakalım cidden troll mü değil mi. Süreli troll düyorsunuz ama niyeyse sonunda ben haklı çıkıyorum. Gece görürrsün troll olup olmadığını. Bir kez daha troll olmadığını anlarsın. Artık sürekli troll denilmesinden bıktım. Hele ki size neden az özellik olduğunu açıklamış iken.
 
Kortlcha said:
Bir daha uploadlayamam, üzgünüm. Hem zaten belirli özellikler var, bütün kodları geçrimedim daha. Yani indirmene değimeyebilir. Örneğin sadece keten ve kadife ticareti oluyordu, şimdi bronz ve demir. İlerde tereyağı, içki, bira ve kumaş da eklerim.Onun dışında bu aralar söylemediğim özellikler eklemeye çalışıyorum. Henüz söylemedim. Bitince söylerim.

Burada görüldüğü üzere.

MertHan said:
Ya kardeşim modu verdiğin linkten indirdim, 800 mb bir şey idi . Sen bu modu trol olarak oluşturmuşsun hiç bir özellik yok !!!!

Senin bunu görmeden indirmiş olman ve bundan şikayetçi olman seni haklı çıkarmıyor şu durumda. Neden? Çünkü adam önceden belirtmiş. "İNDİRMENE DEĞMEYEBİLİR" demiş. Görmemiş olman onun sorunu değil.

Ayrıca şu raporlamayı "merhaba ben xx modunun yapımcısıyım herkese selam" deme aracıyla kullanmazsanız daha güzel olacak.  :facepalm:
 
https://mega.nz/#!3QQGmDrQ!Kj6NjiBKE3PmW0h8pQSYA2_FI8D8z7I8j071DYqYGTE
Şuan geçirdiğim kadarıyla modun. alfasının diğer alfası. Aile, bakan, yeni bir senaryonun başlangıcı ve daha çeşitlendirilmiş ticaret var. Ayrıca oyuna vatan hainleri de ekledim. Vatan hainleri şuanki sistemde ölü gibi, yani bakanın siyaset yeteneğine göre bakılabiliyor. ama bunu 1-2-3 gibi sayılarla sisteme dönüştürmeyi planlıyorum. Ayrıca başlangıçta ülekmizi ve kişilğimizi seçebiliyoruz.(örn. Good and honest, bad and money lover gibi). Senaryoda ise balanli köyüne gidip konuştuğumuzda bizden köye gelecek olan ama hiç gelmeyen bir danışman için harlausa gitmemeizi istiyor. Harlausa gittiğimizde olayları anlatıyor ve bize emir olarak elberl köyüne gönderriyor. Orada köy yaşlısı bize hana gitmemizi söylüyor. Biz de hancılardan onun hakkında bilgi öğrenip yaroglek'e gitmemizi söylüyor. Hikaye burada kaldı. Şimdi ise şehirde vatan hainlerini bulup, öldürüp yaroglekle konuşmamaızı ayarlamayı düşünüyorum. Yani vatan hainlerini şehirde arayacağız. Annemizse bazen babamızla kavgalı olabiliyor. Şimdilik üz konuşuoruz ama ilerde iknaya bağlı diyaloglar ekleyeceğim. Bu arada ilk başta bize item ermedim, çıplağız. Şuanda acayip üşeniyorum o kodları yazmaya. Diğer alfada giydirttirip yetenek ekletirim. Ayrıca oyunda c'ye basıp ilk klsaik warband senaryosunu oynayın .Bunu şimdilik nasıl engelleyeceğimi bilmiyoum ama inşallah bulabilirim bir yolunu. Ayrıca damage sistemi şimdilik 15 ve fazla damage vurunca öldürttürmeyi kapsıyor. Diğer sistemi daha kodlara geçirmedim. Diyaloglarda sıkıntı olabilir ama onu ilerde düzeltirim.
 
Şuanda yeni parti yapay zekasıyla uğraşıyorum. Bitince yine indirilebilir versiyon çıkartıp diyalog patchine yükleneceğim. Şuanki en iyi ilerleme metodu bu bence. Ay sonuna da bu gidişle mod çıkar. Oyunda hardcore olduğunu anladığım özellikleri de çıkarttım. O zamanlar bu kadar iyi kodlara sahip olmadığım için bilemiyordum. Kusura bakmayın. Şuan yapmasını bildiğim şeyler var. Ve bunlar 1. versiyın. Bannerlordda modlama olursa ona modlamaya başlamaya karar verdim. Böyle parça parça modun indirilebilir versiyonlarını vereceğim. İndirip indirmemek size kalmış.
 
Kortlcha said:
İyi gidiyor. Diyaloglara biraz ara verip yapay zekayla uğraşıyorum.

Gördüğünüz gibi zeki bir yapay zeka geliştirmeyle uğraşıyorum.

Biz kralken görev falan almayak ya. Çok saçma oluyor. Görev verelim hatta, şurayı yağmala diye. Cheatmenuden bir iki işe yarar diyalogu alabilirsin bu konuda.
 
Aslında doğru dediniz. Hemen uyguluyorum. yine playera slot_player king, 1 diyerek birslot atayım. Sonra da diyaloğun koşul kısmına sıfır diye ekleyeyim. Başka aklınızda özellik var mıydı?
 
Double post çok ama çok özür dilerim. Bu aralar öok yaptım ama mümkün olduğuna daha yapmayacağım. Oyuna ülkelerle ticaret yapmamızı geliştiriyorum.  Bu da resmi: Artık ülkelerle ticaret yapabileceksiniz. Her şehrin bir geliri var.Yani oyuna ekonomi ekliyorum.
 
evet. Şuan yapayzrkayla uğraşıyorum. Krallık lord ve kralının çalışan kodunu yapamdım. Bunun yerine istediğim gibi kontrol edebileceğim, benmi kdolarımın himayesinde olan orduları partide göstereceğim. Hem istediklerimi karşılar, hem de lordları kaldırmam gerektiği için(en azından 1 tane kalabilir) derebeylik sistemini Svadyaya has yapabilirim.
 
Back
Top Bottom