Dilaren Mod (SP-MP) (Tamamlanmadı, %46) İptal

Users who are viewing this thread

"yeni gördüm" bir hakarettir.Kort'a yapılan bir hakaret karşısında aşiretimiz kan davası güdecektir.
 
Senin rütbe atlayış hızının arkasında aşirete karşı tek başıma bile direnirim paşam!(Cidden ne ara sergant knight at arms oldun?)
 
Kortlcha said:
Senin rütbe atlayış hızının arkasında aşirete karşı tek başıma bile direnirim paşam!(Cidden ne ara sergant knight at arms oldun?)

Onu bırak mod ile ilgilen :grin: <3 sıkılıyorum artık :grin: Modsuzluktan :grin:
 
Reklam olur da hoş görülmez diye yapmıyordum. Ama haklısın. Yapmak iyi olur. Fikrin için sağol. Bu arada sürümü 21- 24 saatleri arasında paylaşacağım.
 
YürüyenEjderiya said:
Mod efso olucağa benziyor sırf bu modu yakından takip edebilmek için hesap açtım
Teşekkürler desteğiniz için :grin:

Bu arada modun erken alfasını gece yayınlamadığım için özür dilerim. Biraz dinlenmek için yatmıştım, orada uyuya kaldım. Modun linki hazır şuan hazır ama atmaya üşeniyorum. Bugün içerisinde gece 12 ye kadar atarım.
 
Erke alfada daha çok temel şeyler var ve tüm yaptıklarımı içermiyor. Yani kurallardan çok içerikler var. Örneğin bu hasar sisteminde bir sürü kural var. Şu tür silahlara şu zırhlara vurursan yüzde şu kadar hasar azalt tarzı. Kıyafetler için de öyle. Kod olarak bakınca 7-8 kod oluyor. Ama oyuna girip baktığımızda sadece hasarı görebiliyoruz. Bunun dışında hasara bağlı olarak sistemler de var, ileride çoğalacak. Yani anlatmak istediğim, kod olarak bakınca fazla, içerik olarak temel olanlar değil de, oyuncuların elle tutup gözle görebildiği şeyleri koydum. Alfa versiyonu ise gerek temel, gerek çeşitli şeyleri içerecek. Yani oynayanlar görse de görmese de. Böylelikle erken betada o kuralları kullanarak çeşitlendirmeler yapabilirim. Beta ise son şampiyon olarak çıkacak ve sonrasında mod tam versiyonu tamamlanana kadar herhangi bir link verilmeyecek. Yani erken alfa daha çok inceleme temeli üzerine. Uzun soluğu geçtim, soluklu bile değil neredeyse. Bazı yerleri dingonun ahırına çevirmiştim modu geliştirirken, oraları kullanılabilir hale getireceğim. O kadar çalışma yaptığım alan, oyuncuların gözünde herhangi sıradan bir şeyden başkaymış gibi gözükmeyecek. O yüzden alfada oyunu oynanabilir hale getireceğim. Bu sürümde kuralları keşfedin, ve onları yapabildiğime göre ileride neler olabileceğini tahmin edin. Örneğin şuanki yaptığım geliştirmelerin anca yarısını görürsünüz, diğer yarısı kural, yani oyunu çeşitlendirmek için hazır duruyor. Örneğin birkaç belirtmediğim özelliği söylemek gerekirse, haydutlar, bulunduğu bölgeye göre kıyafet giyecekler. Ama önce kışlık ortamda gezinirken kırlık yere çıkınca da direk kıyafet değişmiyorlar. Önce bir şehre gidip 1-2 saat sonra kıyafetleri giyiyorlar. Bu özelliğin temeli, npclerin eşyalarına, özelliklerine hakim olabilmekten gelir. Bunlara ihtiyaç var. Bir diğer özellik olarak, kendimizin kuşandırabileceği askerler var. Temel olarak ikisi de aynı. Kodlar aynı temel düzenden geliyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
 
Bu yüzde olayı gerek içerik, gerek düzenleme, gerekse kuralları kapsıyor. Aynı zamanda temelini oluşturduğum ve nasıl yapacağımı bildiğim şeyleri de yarı yarıya tamamlanmış sayıyorum. Tamamlandığında ise artı olarak yüzdeye eklemiyorum. Böylece moral olarak bir boşluk hissedip daha çok çeşitlendirmeye hevesleniyorum. Modun %59'u tamamlandı, temeli atıldı, nasıl yapılacağı biliniyor. Modellemeler için geçerli değil ama. Yani yapmayıp da yaparım demiyorum, eğer onun temelini oluşturmuşsam, yani becerebiliyorsam yüzdeye eklerim. Ayrıca çoğu özelliği, temelinin nasıl olabileceğini bildiğim zaman yazıyorum. O yüzden sonradan özelliklerde güncelleme yapıyorum. Yapabileceğimi ve yolumu bildiğim zaman ekliyorum.
 
Back
Top Bottom