Developer Console bildiklerinizi paylaşırmısınız?

Users who are viewing this thread

Kaldığı konum belli olsa bile 18 yaşına gelip karakter gelişimi sekmesinde diğer akraba ve vassallar ile beraber görünmeden hiç bir yerleşkemize vali atayıp birliğimize katamıyoruz.
 
Alttaki yazıyı çeşitli sebeplerden dolayı 10 saatte yazdım, cümleler arasında o yüzden bir bütünlük yok affola. Aklıma gelenleri yazdım:

Ben de developer console 1.3.2, oyun versiyonu olarak 1.5.3 var. 1.3.2 versiyonunu nexusmods'tan indirdim ve çalışıyor.

Oyunumu, "epic games'ten indirğim için olsa gerek" diye düşünüyorum, konsol internette yazılanın aksine CTRL + dalga işareti tuşu (benim klavyemde yok) ile değil, ALT + è (TAB'ın üstünde çift tırnak için kullandığın tuş) ile açılıyor, bazı hileler de çalışmıyor. (Örneğin kısayollar ile kendime xp vs. ekleyemiyorum. Haritada canımı CTRL + H ile dolduramıyorum ama savaş meydanındayken doldurabiliyorum. Bunun gibi değişiklikler var.)

Oyun içindeki bazı komutlara dokunmamakta fayda var. mesela agent.goto anında oyunu kapatıyor. ne olduğunu bilmediğimden denemiştim. Google amca "goto temel bir dallanma program komutudur" dedi, oke deyip geçtim. Programlamadan hiç anlamam.

Konsolda komut verebileceğin ana başlıkları görmek için nokta koyabilirsin. Tüm komutlar nokta içerdiği için hepsini sırayla aşağı diziyor:
agent.
ai.
atmosphere.
...
diyerek devam ediyor.

Oyunda yapacağın hile komutları yüzde 99 " campaign. " komutunun altında.

Ek olarak:
crafting.unlock_all_parts demircideki silahların tamamını açıyor.

Eğer ne yazacağını bilmiyorsan bir boşluk bırakıp yanına help yazınca yine yardımcı oluyor konsol. (örnek: campaign.give_troops help)

Oyun kahramanları için olan komutlar, bizim kahramanımız için olmayabiliyor.
Bazı komutlar da kahramanımıza özel olabiliyor. Kahramanının adını yazdığında hero not found hatası alırsan, diğer komutları yeniden gözden geçirmen iyi olur.

Etkiliyor mu bilmiyorum ama, programın ana dili ingilizce olduğu için, karakterinin adında Türkçe karakter olmasa iyi olur. I harfinin yerine soru işareti falan koyuyor benim konsol.

Son olarak, henüz düzeltilemeyen tımarlardaki refah azalması sorunu için ek hile komutu eklemişler. o da güncelleme sayfasında yazıyordu.
 
Back
Top Bottom