Develop treet?

Users who are viewing this thread

Wrack_

Recruit
Eli kuten otsikkokin kertoo.. mistä voisin nähdä ne treet mitä mistäkin kehittyy? Törmäsin tässä yksi päivä niihin mutta nyt en ole uudestaan mistään löytänyt.. Ois iha kiva vähä tutkia niit mistä mitäkin saa :razz:

Ja off topiciin sen verran että kun eilen ostin pelini sain sen serialin heti sen jälkeen ruudulle kun "todensin" maksun oikeaksi yms yms.. ja käytin master cardia.

Loistokas peli!
 

Sataraha

Sergeant
Upgrade trees...
Sama asia kiinnostaa itse peruspelistä. Vielä kun oppisi paitsi nimen, myös ko. yksikön varusteet ja aseet.  Modaajat ovat näköjään olleet ahkeria upgrade tree-nikkareita. :shock:
Toiset ne sitten osaavat! Tuhoutuuko/muuttuuko peruspeli pysyvästi, jos asentaa jonkin modin, vaikkapa tuon last days?

EDIT: Voi mikä pöljä... pitää etsiä oikeasta foorumista...
Olihan tuolla jo sellainen :grin: :smile: :sad: :shock:

http://img44.imageshack.us/my.php?image=mbnpctree7035jo.jpg
 

Jerky

Count
Vanilla ('perus peli') jää sinne vaikka lataa modin, sillä useimmat laittaa vaan sinne modules kansioon nativen lisäksi sen modin (e.g. last days) ja se valitaan aloittamalla M&B niinkuin tavallisesti, mutta se teksti jossa lukee native on nyt palkki, ja siitä voi valita modin. Native on se tavallinen.
 

hrenmalin

Muted
Minusta tuntuu, että olen seisonut yhdessä paikassa liian kauan. Ja minulta puuttuu henkilökohtainen kehitys. Mitä voit neuvoa minua?
 

hrenmalin

Muted
No, mielestäni sinun pitäisi ehdottomasti aloittaa etsimällä jokin harrastus, jonka avulla voit tehdä jotain uutta, oppia jotain, kehittää erilaisia taitoja. Yleisesti ottaen, jos puhumme minusta, niin online-kasinoista on tullut minulle sellainen harrastus. Vietän mielelläni muutaman tunnin päivässä pelaten https://5gringos.com/fi/ tä. Se on loistava tapa yhdistää bisnes iloon, pitää hauskaa ja ansaita rahaa.
 
Top Bottom