Desert Wars-Çöl Savaşları

Users who are viewing this thread

Arkadaşlar yeni mod yapmaya başlıyorum ve ekip arıyorum.Mod Calardia'nın çöl olması ve yeşil yerleri Vaha Koruyucuları adındaki factionun korumasını konu alıyor.

Kodlama-Ben
Modelleme-Aranıyor
İn game edit-Aranıyor

Yapılacaklar
#3 yeni faction eklenecek.
#Zendar geri dönecek.
#Yeni itemler eklenecek
#Ateşli Silahlar eklenecek

Senaryoyu beğendim ben.Biraz daha geliştirsen fena olmaz.Konu olarak,hoşuma gitti yani.Peki caldaria dünyasımı olacak,yoksa gelecek bir zamanmı? Fallout gibi bişey?

bu modda bir mesaj var: Küresel Isınma! :D
(Harlaus daha az banyo yap! Sancar traş olurken musluğu kapat!)

Şimdiki zaman olucak bilgiyi kısa zamanda vereceğim hatira Calardianın biraz değişiği olacak ayrıca troop treeyi geniş tutacağım
silahlar için modelci bulmadan konuşamayacağım.

zaten sizin seneryo dedğiniz şey burda seneryo değil ki konu sadece...Vaha Koruyucularını konu alan bir mod demiş sadece :D tabi bir seneryo şart...

Güzel bir şey olabilir.
Mesela şöyle bir görev:
Yasadışı yollarla su yürütmeye çalışan Nord Kervanlarını durdur.
Krallıklarıda değiştirmeni öneririm.
Mesela
GreenPeace=Vaegir olabilir.

Fabrikacılar= Swadya
Greenpeace=Vaegir
Nord=Umursamaz Siviller
Khergit= Traş olurken musluğu açık bırakmayalım (tomad) derneği
Rodok= Yabani Herifler

Antifiriz said:
Fabrikacılar= Swadya
Greenpeace=Vaegir
Nord=Umursamaz Siviller
Khergit= Traş olurken musluğu açık bırakmayalım (tomad) derneği
Rodok= Yabani Herifler
İlk 3 ü uygun gibi görünüyor ama yinede yapımcı bilir. :wink:

bence doğayı koruyanlarla umursamayanları savaşı olmasın çünkü anladığım kadarıyla dünya zaten çölleşmiş olacak modda  :? benim fikrim sınırları içerisinde diğer ülkelere göre daha fazla su bulunduran bir ülkenin korunma çabaları...aynı petrol savaşları gibi...

Hayır çok az bir bölge yeşil kalsın iyiler korumaya çalışsın oraya
Tellioğullarının hikayesi gibi :D Yeşil Vadi savaşları :D Bi tanede Tosun paşa yaparız :mrgreen:

Noventa said:
Şimdiki zaman olucak bilgiyi kısa zamanda vereceğim hatira Calardianın biraz değişiği olacak ayrıca troop treeyi geniş tutacağım
silahlar için modelci bulmadan konuşamayacağım.
şimdiki zaman? yani top, tüfek, tank falan mı olacak?
Bu arada iyi konu bence başarılar

Saeros said:
bence doğayı koruyanlarla umursamayanları savaşı olmasın çünkü anladığım kadarıyla dünya zaten çölleşmiş olacak modda  :? benim fikrim sınırları içerisinde diğer ülkelere göre daha fazla su bulunduran bir ülkenin korunma çabaları...aynı petrol savaşları gibi...

evet iyi kötü savaşı olarak değil suları elinde tutmaya çalışkan krallıklar olarak yapmayı düşünyorum çoğunlu olarak yeşil bölgeele ve su kaynakları vaha koruyucularında olacağı için bütün factionlarla düşman olacak

zamana gelince mount&blade zamanı şimdiki zamanı yanlışlıla yazmış ım

ir de en önemli sorun model tr forumun modellemecilerinden yardım istiyorum

@Noventa:şöyle bir özellik ekleyebilirsin(tabi mümkünse)krallıkların vaha bölgelerine yaptığı saldırılar gerçekten çok şiddetli olmalı,çünkü hayat meselesi çölde su :mrgreen:

uzun bir süre(çok da uzun olmasın :D ) herhangi bir vaha bölgesi ele geçirememiş bir krallık yok olabilir.

bir de vaha bölgesi ele geçiren bir krallığa mümkünse +moral eklenebilir mi?hani daha iyi savaşırlar falan :P

Back
Top Bottom