Derebeyleri ile olan ilişkiler

Users who are viewing this thread

maresal00

Recruit
Arkadaşlar derebeylerime toprak verdiğim halde ilişkilerim genede kötü her birinde en az 1 kale olmak üzere 3 er tanede köy var ve ilişkilerim halen düzelmiyor bi çözüm üretemiyorumda yardım etseniz

Onlara yardım etme savaşınca esir alınsınlar sonra sen onları kurtar veya tam yenilirken onlara yardım et :D

Onların yanına gidip şu tımarı kime vermemi istersin gibi bir yazı çıkıyo kim çoğunlukta çıkarsa ona ver böylece aralarında bir denge yakalıyabilirsin ve onlara savaşlarda yardım et veya esirlikten kurtar.

bide lordlarını eğer yoldaşlarının arasından seçiyosan dikatli seç soylu olmalarına dikkat et borcha gibi at hırsızını lord yaparsan calradianın lordlarıyla ilişkin geriliyor...onlara yardım et  savaşlarında falan ayrıca oylama yap kim yüksek çıkarsa ona ver yeni aldığın bi kaleyi ya da köyü ya da şehri... :lol: :wink:

zazaza said:
bide lordlarını eğer yoldaşlarının arasından seçiyosan dikatli seç soylu olmalarına dikkat et borcha gibi at hırsızını lord yaparsan calradianın lordlarıyla ilişkin geriliyor...onlara yardım et  savaşlarında falan ayrıca oylama yap kim yüksek çıkarsa ona ver yeni aldığın bi kaleyi ya da köyü ya da şehri... :lol: :wink:
Birşey soracağım nasıl yandaşlarımız lord oluyor ben göremedim öyle bir seçenek yardım eder misiniz?

Death_Blade said:
zazaza said:
Birşey soracağım nasıl yandaşlarımız lord oluyor ben göremedim öyle bir seçenek yardım eder misiniz?

warbandda grup penceresinden bi yandaşını seç orada ki konuşmalardan birinde sana toprak vermeyi düşünüyorum gibi bişi var tabi bunu yapabilmen için kendi krallığına sahip olmalısın ordan dene bak görüceksin  :D

yardımınız için teşekkürler ama ne yaptıysam düzeltemedim kime toprak verirsem verim diğerinin ilişki değeri düşüyor hemde 2 defa derebeylerimin yarısı ihanet etti başka krallıklara geçti toprak bütünlüğü bozuldu :D bende sinirlendim sildim kayıtlı oyunu baştan başladım :D

maresal00 said:
yardımınız için teşekkürler ama ne yaptıysam düzeltemedim kime toprak verirsem verim diğerinin ilişki değeri düşüyor hemde 2 defa derebeylerimin yarısı ihanet etti başka krallıklara geçti toprak bütünlüğü bozuldu :D bende sinirlendim sildim kayıtlı oyunu baştan başladım :D
kolay gelsin sende bindin kraliyet kayığına ...:D ama dikkat et bide kayıkçı var :lol: 8-) :wink:

Back
Top Bottom