Demo

Users who are viewing this thread

Sirius James

Recruit
6 level az deðil mi?Zevkine vara vara oynayamýyoruz.Yaþým da 13 olduðu için oyunu alamýyorum...En azýndan 10-15 olsa süper olurdu...

Bu sadece kendi görüþüm.Eðer kötü bir þey dediysem kusura bakmayýn..

ben...ýýýmmm...15 yasýndayým ve bu özgür olmama engel :cry:neyse zaten oyunu almak için babasýnýn kartýný çalan bi ben varýmdýr
:lol: benim gibi yapmaný öneririm

o zaman oyunu gerçekten sevmedigin anlasýlýyor.Bu arada kimseden serial istememeni öneririm

Serial istemem zaten.Oyunu çok seviyorum fakat ne yapabilirim?Okullar açýlýyor diye zaten bilgisayara artýk çok giremiyorum.

oyun tamamlandýgýnda kutu satýsý da olacak ama o kadar bekleyebilirsen...

evet zaten 1 yýl filan sonra çýkacak tam sürümü.ne diyeyim git hesap numarasý al ona para at

:lol: :lol: :lol: benim aileme yaptýramayacagým sey sayýsý gerçekten çok az.allahtan benim ailem öyle degil.dersin hayatýn parçasý oldugunu biliyorlar ama bazý aileler hayatý ders olarak görüyor.okul zamaný yaklasýyor ve nazi kampý açýlýyor :lol: :lol: :lol:

Sirius James said:
Kutu satýþlarýnda da + olarak serial almamýz gerekmeyecek deðil mi?Yani orjinal oyun aldýðýmýzda...

Oyunu þimdi alýrsan (þu an için fiyat 12$) oyunun tüm sürümlerini de almýþ oluyorsun. Oyun tam sürümdeyken 24$ olacak. Yarý fiyatýna yani:smile:

Back
Top Bottom