In Progress Scene Editor default_empty Material Causes Crash

Users who are viewing this thread

Version number
1.6.2
Branch
Main
Modded/unmodded
Modded
Summary: The material default_empty causes an immediate crash when viewed, whether in the resource browser, changing the material slot on a mesh, or just spawning in a mesh that already has the material applied. I use this material in several prefabs to erase some unwanted materials on native prefabs, so when I tried loading a scene with 1.6.2 modding kit that had meshes with this material applied, crash.
How to Reproduce
: Search for the material in the resource browser, or try to change a mesh's material slot to this material, or try to spawn in a mesh with this material already applied.
Specific Tool: Scene Editor
Media (Screenshots & Video):
Computer Specs:
OS: Windows 10
GPU:
GPU Driver Version:
CPU:
RAM:
Motherboard:
Storage Device (HDD/SSD):
 

MArdA TaleWorlds

Community Support & Localization
Community Support
M&BWBWF&SNWVC
Were you able to see the crash uploader tool? If you can upload your crash to us we can check it out. Please don't forget to copy the Crash ID and write it here so that we can find it.
More info about the crash uploader tool can be found here.
Have you checked out these threads about our Crash Checklist and Common Issues and Workarounds? They can help you find a solution as well.
 
Were you able to see the crash uploader tool? If you can upload your crash to us we can check it out. Please don't forget to copy the Crash ID and write it here so that we can find it.
More info about the crash uploader tool can be found here.
Have you checked out these threads about our Crash Checklist and Common Issues and Workarounds? They can help you find a solution as well.
Ok just reproduced the crash. Here's the ID: 2021-09-27_21.27.28_66f5968ed378a45f1874b3e961e5e362
 
Top Bottom