Arkdaslar Lord Garstya die bi lord var.Veagir lordu ve esir düşmüş halde bi kalede ve ayrıca tam bi salak.
Adamı kurtarmaya gidiyorum adamı tam çıkarcakken bana saldırıyoo.Ama veagirlerle düşman değilim.
Neden oluyo bu anlamdım
ss al oyunun save'ini al biraz ingilizcen de varsa teknik yardım bölümünde bildir çünkü bu bug ı en azından ben ilk defa duyuyorum bu arada kullandığın warband sürümünü yaz v1.132 en son sürümdür ve o sürümde böyle bi hata henüz bildirilmedi bildiğim kadarıyla ayrıca mod kullanıyosan modun adınıda bildir en azından nativede böyle bir hataya hiç rastlamadım
Dostum Warband'ın ilk sürümlerinde bende de oluyordu.Birşey olmaz.Seni kurtarmaya geldim de sonra hiç konuşma.Muhafızları öldürdükten sonra sana minnettar kalıyor zaten Eğer ilişkin 0'ın altındaysa -daha önce hiç görmediğin bir lordsa tabii- -3 falandır.Yükselir yani.Eğer canını çok sıkarsa bırak sürünsün hapiste
bu bug değilki adamla ilişkisi kötüdür ben kendi krallığımda ziyafet vedim 20 tane lordum var 10 tanesi anca geldi birçoğunu savaşta yardım ediyorum niye yardım ettinki diyo yneilgilerimi hatırlatıyolar kafa göz giresim geliyo
bu bug değilki adamla ilişkisi kötüdür ben kendi krallığımda ziyafet vedim 20 tane lordum var 10 tanesi anca geldi birçoğunu savaşta yardım ediyorum niye yardım ettinki diyo yneilgilerimi hatırlatıyolar kafa göz giresim geliyo
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.