Dedime Derman Olun

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

DarkEros

Banned
Arkdaslar Lord Garstya die bi lord var.Veagir lordu ve esir düşmüş halde bi kalede ve ayrıca tam bi salak.
Adamı kurtarmaya gidiyorum adamı tam çıkarcakken bana saldırıyoo.Ama veagirlerle düşman değilim.
Neden oluyo bu anlamdım :oops: :oops: :oops:

çok basit :D nerden bilelim kardeşim senin yerinde olsam vazgeçerdim onuruna yedirememiş belliki kurtardıktan sonra öldürüyor senle işi bitti .D

ss al oyunun save'ini al biraz ingilizcen de varsa teknik yardım bölümünde bildir  çünkü bu bug ı en azından ben ilk defa duyuyorum bu arada kullandığın warband sürümünü yaz v1.132 en son sürümdür ve o sürümde böyle bi hata henüz bildirilmedi bildiğim kadarıyla ayrıca  mod kullanıyosan modun adınıda bildir en azından nativede böyle bir hataya hiç rastlamadım  :wink:

Dostum Warband'ın ilk sürümlerinde bende de oluyordu.Birşey olmaz.Seni kurtarmaya geldim de sonra hiç konuşma.Muhafızları öldürdükten sonra sana minnettar kalıyor zaten :D Eğer ilişkin 0'ın altındaysa -daha önce hiç görmediğin bir lordsa tabii- -3 falandır.Yükselir yani.Eğer canını çok sıkarsa bırak sürünsün hapiste :lol:

eğer paran varsa git handaki köle tüccarıyla konuş fidyesini ödeyip kurtar hem uğraşmak zorunda kalmazsın bir adam için o kadar

bu bug değilki adamla ilişkisi kötüdür ben kendi krallığımda ziyafet vedim 20 tane lordum var 10 tanesi anca geldi birçoğunu savaşta yardım ediyorum niye yardım ettinki diyo yneilgilerimi hatırlatıyolar  kafa göz giresim geliyo

Kilic_Bey said:
bu bug değilki adamla ilişkisi kötüdür ben kendi krallığımda ziyafet vedim 20 tane lordum var 10 tanesi anca geldi birçoğunu savaşta yardım ediyorum niye yardım ettinki diyo yneilgilerimi hatırlatıyolar  kafa göz giresim geliyo

Öle diyen bir lord 50 ye 500 kişilik bi savaşa girsin git yardım et ayaklarına kapanır :).Sen zaten kazanacağı bir savaşta yardım etmişsindir.

Lord ile ilişkilerini incele çıkarırken sen arkada kal de ctrl+shift+f4 yap herkesi bayılt bir  de öyle dene.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom