DC-Marvel

Users who are viewing this thread

DC'de comicten comice değişiyor. Bazı comiclerde Superman Sovyet Rusya'ya düşüyor ilk. Batman de Sovyet Rusya'da tabi. Ayrıca multiverse olayı var. Farklı evrenler. Dünya yine ama farklı evrende. O yüzden olasılıkların hepsi olabilir. Bir evrende tüm karakterler birbirini tanıyabilir. Diğerinde tanımaz. Justice league çizgi filmi var mesela orada baya kalabalık herkes birbirini tanıyor mesela. En yakın animasyon örneği onu verebilirim..
 
İzlemiştim onu.Yalnız benim demek istediğim şuydu süper kahraman olmayan karakterleri de biliyorlar mı.Atıyorum Justice league ekibinin olduğu dünyada(evren mi deniliyor onuda bilmiyorum :grin: ) spectre,lucifer gibi absürt karakterler de bulunuyor mu.Yoksa her birinin ayrı bir evreni var birbirinden bağımsız mı hepsi.İyice çorba oldu sanırım :grin: Yoksa böyle bir soru mantıkszı mı
 
Anlaşma sağlanırsa olur. Mesela Dracula ile Batman'in animasyonu var. Batman vs Dracula diye. Ayrıca Teen Titans Go! To The Movies animasyon filminde de Stan Lee cameosu var. Marvel karakterlerini yapan adam DC animasyonunda cameosu var yani. Öyle değişik farklı evrenlerden karakterler geliyor bazen.
 
whitetree said:
İzlemiştim onu.Yalnız benim demek istediğim şuydu süper kahraman olmayan karakterleri de biliyorlar mı.Atıyorum Justice league ekibinin olduğu dünyada(evren mi deniliyor onuda bilmiyorum :grin: ) spectre,lucifer gibi absürt karakterler de bulunuyor mu.Yoksa her birinin ayrı bir evreni var birbirinden bağımsız mı hepsi.İyice çorba oldu sanırım :grin: Yoksa böyle bir soru mantıkszı mı

Değişiyor işte. Hepsinin birbirini tanıdığı, tanımadığı, yarı tanıdığı kategorileri altında bir sürü evren var. Buna Multiverse deniyor. Earth-1(normal Dünya evreni) hepsini barındırıyor. Fakat başka bir evrende Superman var olmamış. Başka bir evrende bir Justice League yok.
 
Aquaman’i izledim, 3D izlemenizi tavsiye ederim.
Hikayenin derinliği çok sağlanamamış gibi dursa da izlenebilir.
Özellikle efektler ve ortam çok iyi, bunlar harici klasik süper kahraman filmi.
 
Sonunda Thor Ragnarok ve Black Panther filmlerini de geride bıraktıktan sonra uzun zamandır hevesle beklediğim Infinity War'a başlıyorum, daha önce sonuyla ilgili spoiler yedim ama olsun yine hypelıyım bu filme

EDIT:
en çok da spider-man'e üzüldüm ya keşke o gitmeseydi diğer giden herkese okeyim tüh beeeee
 
captain marvel'a hiçbir ümidim olmadan gittiğim için çok mutlu çıktım filmden. aşırı feminizm propagandası yoktu ve normal bir süper kahraman filminden farklı olarak kötü adamları yenişini görmedik. dolayısıyla ucu açık bırakılması ve bizim marvel nerede bilmememiz güzel oldu. end game öncesi daha iyi bir film yapabilirler miydi, bilemiyorum.
 
Marvel filmleri artık beni sıkıyor geneli. Avengers'ı takip ediyorum sadece. Hikayeler genel hat olarak çok aynı gidiyor. Bi Civil War'da falan farklı gittiler. Çok az bilgi verilse yine hype yapmazdım. Artık miladını dolduruyor gibi superhero filmleri. Farklı şeyler arıyorum.. Mesela Spiderman PS4 gayet güzel bir hikayeydi. Hatta Black Cat DLC'sini direkt film yapsalar muazzam olur. Zaten kısa bir hikaye. Her ne sebeptense artık yapmıyorlar. Aynı şeyi Star Wars'un yeni filmleri için de söyleyebilirim.
 
Oyunda yapabileceğin ve yansıtabileceğin şeylerin veceği haz ile filmlerdeki bir olamaz ki. Justice League fiyaskosu gibi bir şey yapmadıkça süper kahraman filmleri her zaman götürür kendini.
 
Tek bunu oyun içi anlatılan hikaye olarak düşünmeyin. Mesela yapılan cinematic trailerlar bile son çıkan çoğu filmden kat ve kat daha iyi oluyor. Star Wars için çok kolay bir örnek verebilirim. Star Wars: The Old Republic'in Cinematic Trailerları çok çok daha iyi şu son çıkardıkları filmlerden. Parça parça çıkardıkları trailerlar ile düzgün bir hikaye anlatabiliyorlar adamlar. Yorumları okuyun mesela. Herkes bu durumdan rahatsız. Tek oyun örneği de değil. DC'nin animasyon filmleri, live action filmlerinin kat ve kat ötesinde. Batman The Dark Knight Returns ile Batman v Superman arasındaki farka bakın. Bu live-action film yapımcılarında büyük bir sıkıntı var. Genelde bir serinin live-action filmi gelecekse bir çekimserlik başlıyor bende. Flash filmi gelince, Flaspoint animasyonu ile yine karşılaştırırız. Büyük ihtimalle Flashpoint animasyon filmi çok daha iyi bir film olarak kalmaya devam edecek..
 
Back
Top Bottom