Dark-Elven-Fire/Sword

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Ben sorunlu bir insanım. Hayatımı durup gözden geçirmek, profesyonel yardım almak yerine basit bir oyun forumunda tanımadığım insanları öylesine kafama takıyorum ki onlarca yeni e-mail hesabı açıp atıldıkça geri dönüyorum. Tabii zaman zaman histeriye kapılıyorum. Anksiyete bozuklukları gösteriyorum. Birilerine küfür ediyorum, bilgisayar mühendisi olduğumu iddia edip forumu hackleyeceğimi söylüyorum.  Küçüldükçe küçülüyorum.

Oysa bir bilseniz hepinizi ne kadar çok seviyorum.. Fırk fırk...

 
ohaa :grin:
bu kadar iyi zamanlama olamaz dark, tebrikler :grin:
az önce konuşuyorduk karalordla, diyordum artık eminim bunun dark olduğuna diye, kendisi söyledi. Tebrikler Burak abi :grin: neyse Metehan, umarım görmüşsündür savunudğun mahluğun ne mal olduğunu :smile:
Not1:Vay anasını TR forumda 3 kişiyle ciddi ciddi tartıştım, 2si ban yedi :grin:
Not2:Ativan'a da boşuna laf etme, elinde kanıt olmadan ne mal olduğunu bilse bile banlayamazdı seni bence
 
Sen ne biçim bi hayvansın anlamıyorum ki. Hala o küçük beynin almasada tekrar söylüyorum lan rutbe sistemi değişti. Bana post kasıyor diyen arkadaş benden daha önce post kasıcı damgası yemiş ondan sonrada foruma hakaretler savurmuş biri haa  :lol: Yaşasın yeni  rutbe sistemi. Senin gibi bir mandanın neden banlandığını anlamak zor değil böyle küfür ederek anca acizliğini belli edersin yapacak birşeyi olmayan çaresiz birinin son feryatları...  :lol: Başından beri darksword olduğunu ısrarla söylüyordum bana inanmayanlar vardı ama buyrun işte...... Sen <knight>tın tırnağı ol sonra gel tartışalım  :lol:
 
ya bi insan kovulduğu yere niye tekrar girmek istesin ki???hadi girdin niye ziyaretçi olmuyorsun burda gelip huzur bozuyorsun...ayıptır yaa
 
yok ben bunun adına konuşmadım.insan derken genellem yapmıştım.bunun ne olduğunu herkes biliyor zaten.kayıt olduğu günden beri bişeyler peşindeydi serseri
 
Senin dark sword olduğunu adım gibi biliyordum koçum. Kendinden küçükleri aşağılamak falan. Sen bunu yaptın ya ativan intihar eder biraz sonra :lol:. Ativan da biliyordu muhtemelen senin Dark Sword olduğunu da elinde kanıt yok ne yapsın. Ne ezik ne yüzsüz bir adamsın sen yav. Olum adın artık hakaret olarak kullanılıyor. Dark Sword gibi boş mesajcı falan diyo millet birbirine :grin:.

Edit : Bak bak şunu görüyon mu :mrgreen:
adszjzj.jpg
 
Bakın ben demiştim :grin: Bide isim değiştirmişti ben farkettim die
Sie olum bas git forumdan
Edit : İlk ben kesfetmiştim :grin:
Buyrun ispatı burada biz demiştikde hiçkimse inanmamıştı
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,40263.msg1661451.html#msg1661451
 
|BalamiR| said:
fuginin bir tespiti vardı, bunu gibi bişeydi sanırım

69hwkj.jpg

İlk mesaj benim mesajım  :mrgreen: Sanırsam fuginin tespidi gugıl amcana dark sword yazınca çıkıyor  :smile:
edit:Bende dark swordsun diye öm attım yönetim benide uyardı :grin:
 
Koyurtang said:
Evet ilk peter farkına vardı ama mesajlarından ben de kıllandım açıkçası. Özel mesaj attım hatta "sen Dark Sword'sun" diye, sonra uyarıldım. Yönetim de biçare ne yapsın.
Yav adam ilk geldiğinde <knight>'a Fırat'çığım diyordu :lol:
 
Forum iyice mala bagladı. Canınızı sıkan varsa dişe diş kana kan sen çok yaşa erbakan
 
Sir Peter said:
Koyurtang said:
Evet ilk peter farkına vardı ama mesajlarından ben de kıllandım açıkçası. Özel mesaj attım hatta "sen Dark Sword'sun" diye, sonra uyarıldım. Yönetim de biçare ne yapsın.
Yav adam ilk geldiğinde <knight>'a Fırat'çığım diyordu :lol:
İyi de önceki sayfalardan gördüm adını yazdım der. Kesin kanıt lazım banlayabilmeleri için. İp numarası gibi örneğin.

@erxan : Dark Sword hep böyleydi. Forumla ilgisi yok onun şahsiyetsizliği.
 
IP numarasının artık önemi yok
İtiraf etti zaten
Ortalığa da bir sürü küfür salladı
Bay bay diyorum ona
 
Galbatorix said:
Ben sorunlu bir insanım. Hayatımı durup gözden geçirmek, profesyonel yardım almak yerine basit bir oyun forumunda tanımadığım insanları öylesine kafama takıyorum ki onlarca yeni e-mail hesabı açıp atıldıkça geri dönüyorum. Tabii zaman zaman histeriye kapılıyorum. Anksiyete bozuklukları gösteriyorum. Birilerine küfür ediyorum, bilgisayar mühendisi olduğumu iddia edip forumu hackleyeceğimi söylüyorum.  Küçüldükçe küçülüyorum.

Oysa bir bilseniz hepinizi ne kadar çok seviyorum.. Fırk fırk...

Canıııım! Ne içten bir yazı bu böyle.. Nasıl sempati duyuyorum bilemezsin. Ama elimizden bir şey gelmiyor. Böylesine basit forum kurallarına bile uymayı beceremeyen kişileri üye olarak tutamıyoruz.

Arkadaşlar bu sorunun ismini koymak istemiyorum. Çoğu kişi zaten aynı şekilde adlandıracaktır bu davranış biçimini. Sizlerden ricam, "Legendary Post Kasıcı"yı olabildiğince görmezden gelmeniz. Yakın bir zamanda tekrar göreceğiz onu. Ve böyle bir histeriye girdiğinde bırakın kendi başığı içinde kendi kendine konuşsun. Sizler yanıt yazmadıkça tatmin düzeyi düşecektir. Tüm ilkel ahlak sistemleri (insanların büyük bir çoğunluğu bu ahlak sistemine sahiptir) acıdan (ceza, vicdan vs) kaçınıp hazza yönelir. Eğer bireyin bakış açısıyla elde edilecek haz, cezadan üstün olursa kişi bu davranışa yönelir. Haz unsurlarını ortadan kaldırdığımızda bizim ceza vermekle mükellef olduğumuz davranışlarını sergilemeyecektir.  Ya daaaa... Tam bir psikopatolojik davranışa bürünecektir. Bu durumda elbette ne yapacağını öngöremeyiz.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom