!!!daha modül bile açamadım!!! (yardım)

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

ZIBARTICI

Recruit
yeni modül açmak we dersleri öqrenerek kendi modumu yapmak,yapamasamda birkaç birşey öqrenmek istemiştim ama daha modül bile oluşturamadım...

-pyhton'daki ayarları yaptım ortam deqiskenlerinden path'e tıkladım,düzenle'ye tıkladım we ;C:\pyhton30 yazdım.

-modules dosyasının içine MyNewModule diye açıp native modülünün içindeki dosyaları attım benim yeni açtıqım klasöre.

-module info diye bi dosya wardı onuda yaptım dosyamın adresini belirterek : export_dir = "C:/Program Files/Mount&Blade/Modules/MyNewModule/" .

-yeni açtıqım MyNewModule dosyamın içindeki conversation dosyasını sildim.

-build_module dosyasınada çift tıkladım ama birçok hata veriyor ve sonunda D:\mb_module_system_1010_0\ModuleSystem\*pyc Bulunamadı diye bir hata veriyor...

modül sistem dosyasınımı yanlış attım yoksa onun içinemi başka birşey atmam gerekiyordu bilmiyorum,yanlış yaptıqım birşey warmı anlayamadım... yardımcı olursanız sewinirim...  şimdiden teşekkürler.

export_dir = "C:/Program Files/Mount&Blade/Modules/MyNewModule/" . sonda nokta olmayacak.

Birde Değişkenlere Phyton30 olarak girdinde vers,yonunu kontrol et C:razz:rogramFiles te phyton.. kaç olarak gözüküyor.

Değişkenlere doğru olarak kaydet

. koymamıştım zaten o cümleyi bitirdiqime dair bişeydi..  . yok    we bu arada pyhton30 yazıyordu adres cubuqunda...

adres cubuqunda C:\pyhton30 yazıyordu bende  ;C:\pyhton30  yazdım....    ; koymamın sebebide modlama derslerinde öyle qördüm öyle yazdım...

Pyhton'un daha alt sürümlerini kullan.Çözüme ulaşırsın.
Konu açmak yerine biraz araştırmayı deneyebilirdin aynı sorunla ben de karşılaşmıştım.

kusura bakmayın 2 saatimi werdim çözüme ulaşmak için we bir çözümde bulamayınca kafayı yedim sinirden araştırma yapma bile cıkmış aklımdan direk konu actım....      hanqi wersiyonunu indirim?

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom