D:/Modulesystem/*.pyc Bulunamadı hatası alıyorum yardımcı olurmusunuz?

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

cakveli

Knight
lütfen araştırsaydın demeyin arkadaşlar aradım bulamadım varsada özür dilerim.

yaptığım işlemler

Windows XP kullandığım için bilgisayarımda sağ tıklayıp özellikleri seçtim gelişmiş seçeneklerden ortam değişkenlerini seçtim pat değişkenine
değişken adı Python25 değişken değeri ";C:\Python25").yaptım
yeni modül oluşturmak için
"C:/Program Files/Mount&Blade/Modules" ten nativeyi kopyalayıp
MyNewModule diye klasör açıp klasörün içine yapıştırdım.
ondan sonra module_info.py dosyasını açıp
export_dir = "C:/Program Files/Mount&Blade/Modules/MyNewModule/" bu şekilde kaydettim
ve conversation.txt dosyasini silip build_module.bat dosyasını çift tıklayıp çalıştırdım ama
D:/Modulesystem/*.pyc Bulunamadı hatası aldım
sizce atladığım veya yanlış yaptığım bir işlem varmı arkadaşlar yardımcı olursanız çok minnettar kalıcam hepinize.

İlk defa modül sistemini kuranlarböyle sorunlarla karşılaşabiliyorlar.Modlama derslerine sırayla bak.Orda senin gibi modül sistemini kuramayanlar var.Onların soruları cevaplanmış.O konulara bakarak kendi sorununu bulursun. :wink:

Değişken değerine pyhtonun kurulu olduğu dizini yaz

;C:\Python25 da değil demek ki belli ki D'ye kurmuşsun...

|BalamiR| said:
Değişken değerine pyhtonun kurulu olduğu dizini yaz

;C:\Python25 da değil demek ki belli ki D'ye kurmuşsun...
ilgilendiğin için tşkr ederim ama pyton25 cye modülesystem dye kurulu derslerde anlatıldığı gibi yaptığım işlem yukarda yazıyor zaten sadece yaptığım işlemde bir eksiklik varmı gözünüze çarptımı varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Searcy said:
İlk defa modül sistemini kuranlarböyle sorunlarla karşılaşabiliyorlar.Modlama derslerine sırayla bak.Orda senin gibi modül sistemini kuramayanlar var.Onların soruları cevaplanmış.O konulara bakarak kendi sorununu bulursun. :wink:
searcy yorumun için tşkrlr modlama derslerine bakıp birebir aynı yapmaya çalıştım zaten tekrar tekrar kontrol etmeme rağmen bana göre işlem doğru belki anlayamadığım veya atladığım işlem varsa benim farkedemediğim ve siz farkettiyseniz bilgilendirirseniz çok sevinirim.
not: Bana 1 harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum demişler haa harf ha  modlama dersleri aynı şey bildiklerinizi paylaşırsanız bildikleriniz o zaman hazineye dönüşür paylaşmazsanız kendinizden başkasına faydası olmaz. değilmi arkadaşlar bilgilerinizi paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı tşkr ederim.

Saygılar..

Şunları yap bu sefer:
- Sil pyhtonu tamamen.
- Tekrar şu dizine yükle : "C:/Program Files/Piton"
- Path değişkenine şunu yaz : ";C:/Program Files/Piton"

|BalamiR| said:
Şunları yap bu sefer:
- Sil pyhtonu tamamen.
niye Piton? yoksa Phyton mu demek istedin? aklıma takıldı şimdi bak :S

|BalamiR| said:
Şunları yap bu sefer:
- Sil pyhtonu tamamen.

tşkr ederim ama yine olmadı yaf..

Oguzhan said:
|BalamiR| said:
Şunları yap bu sefer:
- Sil pyhtonu tamamen.
niye Piton? yoksa Phyton mu demek istedin? aklıma takıldı şimdi bak :S

Karışık olmasın diye özel bir anlamı yok :lol:

Kardeş senin sorunu anlayamadım bunlar değilse ne ola ki

Powerslave said:
Phyton26 kullanmayı dene.

s.a yardım etmeye çalıştığınız için tşkr ederim arkadaşlar ama olmuyor Phyton26 ve Phyton25 de denememe rağmen yine olmadı sanırım ben vazgeçicem herşeyi yapmama rağmen olmadığına göre vazgeçmekten başka şansım kalmadı malesef bildiğiniz başka bi işlem varsa yardımcı olursanız sevinirim yoksa 2 gün daha bekleyip konuyu kilitliycem.

SAYGILAR...

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom