Custom settlements mod yardım.

Users who are viewing this thread

Oguzhan

Grandmaster Knight
Forumda aradım bulamadım da ben custom settlements modu yükledim. Tamam iyi güzel mod da benim köyüm Camp seviyesinde kalıyor. Ne kadar köylü eğitirsem eğiteyim ve onlarla ne kadar konuşursam konuşayım Rock Food ve Wood artmıyor. Bir kaç kez köylüler(benim kampımdakiler) benden tools da istediler getirdim hala hiç artmıyor kaynaklarım. Acaba nasıl arttırcağımı veya bu bir hataysa nasıl düzeltileceğini bilen var mı :?:

en basta bende anlamamıstm ama o mod oyle oynanmıyo sana haftada bır vergı ve odun kaya kurku ve ekmek gibi seyler getiriyolar kamp menusune gır orda quickly bilmemne var tıkla ona 3 kat daha hızlı gecer zaman ama yapmak ıcn enable cheats gıbı bısey var dedıklerımı yap yeterlı hammade oluncada kamp menusunden koye cıkarıyosn ben sehıre kadar gıtmstm oyle ama sıkıyo ınsan bellı bı sure sonra

konu kirliliği olmasın diye buraya yazıyorum custom settlements modunu indirdim bende resourcedeki dosya eksik çıktı oyun açılmıyor biri upload edebilirmi kotalı internet kullanıyorum yardım ederseniz sevinirim etmezseniz bir ay beklerim :roll:

animations_compilation_mod yeni animasyonlar katıyo ben cok beğendim bide indirip istedigin moddaki actions.txtyle degistiriyon kılıç çevirme falan var bi bak bence :wink:

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,57607.0.html
linkide buldum

bende sorunsuz çalışıyor  :???: acaba diğer modlarda ve native'de de hata veriyormu senin makine? Yani öyleyse oyunun ana dosyalarından birindeki bir sorun falan olabilir.

custom settlemenets ile ilgili sorunum var.

Düşman köylerini gıcıklığına ben geliştiriyorum hile ile.Sonra krallık kuruyorlar.Asker çıkartıp gezdiriyorlar.Ancak benim krallığım çoktaan varolmasına rağmen.Bir Allahın kulu asker bile şöyle bir gezeyim ne var ne yok diye bakmıyor.Nasıl patrol lar oluşturacağız?Nasıl lord çıkıyor.

vs. :grin:

@koyurtang
ben çok senöiyorum ateşli silahları ortaçağ havasını bozuyor bence :grin: Swor of Democles'i bi deneyeyim bakalım :grin:
@bariscik
bence hiç kasma bir süre sonra acayip bayıyor. O yüzden burada verilen modları dene bence :wink:

Mod arıyorsan 240 mb felan ama Prosphy of Pendor vardı o gayet güzel :grin:

Prosphesy of Pendor

Değerlendirme: ****    4 Yıldız
Uyumlu Versiyon: 1010-1011
Bilgi Sayfası: http://forums.taleworlds.com/index.php/board,119.0.html

indirebilir mod listesinden çaldım bu kısmı :grin:

Back
Top Bottom