Custom Settlements Mod Nasıl Oynanır

Users who are viewing this thread

Sir Peter

Master Knight
Arkadaşlar bana bu Custom settelement's modunun özelliklerini örn:Nasıl kampları şehir yapacağım içini nasıl yapacağım ? seçeneklere tıklayınca ne olacak birisi anlatsın lütfen anlamadım

önce git bir yeri al oradan ilk olarak krallığını ayarlayabilirsin isim renk vs. sonra custow'a git yakınında bekle ara sıra travelling peasants çıkar onlara git ve köyünün yerini söyle onlar da köyüne gidecekler sonra köye git ve train'den lumberjack quarrymen ya da farmer yap oduncun ve taşçın çok olsun yemeğe çok gerek yok sonra banditleri bayılt esir al bunları köyüne yerlerştir bunlar çalışacak taş falan getirecek uzun bir süre bekle taş ve odun birikince manage settlementten binalar kur genel olarak oyun böyle

not: yanlız büyük ihtimalle seviye 2 askeri ve ekonomi binaları yapılamıyor yani benim köyümde öyleydi başka yerde oluyor da olabilir

ben trainingleri yapıyorum (Lumberjack filan) hiç odun taş gelmiyor birde 2 sorum var:
1-Taş üretmek için hangi trainingi yapmak gerekiyor
2-Ride towards settlement ne anlama gelir ne işe yarar

gün gün gelmiyor uzun süre beklemen lazım haftalık olabilir maaşlardaki gibi bir de esir koymayı unutma onlar da çalışıyor
taş üretmek için ikinci sırada quaryymen var ondan yapacaksın
ride towards settlement şehrin içine girip gezinmeni sağlar biraz gezersen corruption düşer bandit veya traveller gelebilir banditi öldürürsün traveller da belki şehirne katılır asker ya da işçi olabilir

sorunlar çözülmüştür herhalde ama dediğim gibi seviye 2'leri yapamayabilirsin

Öncelikle iyi günler,
Arkadaşlar, Custom Settlement de kale veya köy kurmak için gerekli olan eşyaların hepsini hazırladım, fakat nasıl kuruluyor?

Back
Top Bottom