Creative Company RPG

Users who are viewing this thread




Türkiye’de ve dünyada Warband PW-PK modüllerinde şu ana kadar gerek sistemsel gerek kurallarıyla açılmış en kapsamlı RPG sunucusuna hoş geldiniz!

Oturup konuşuyoruz ve her zaman “eskilerden” bahsediyoruz. “Zamanında böyle roller dönerdi.” Ya da “Bak 2015’te şöyle savaşlar dönüyordu.”
Rol ortamı bozuldukça PW-PK’nın rol yapmak isteyen oyuncuları başka RPG oyun sunucularına yöneldi.

Artık insanlar Warband’a, hatta Bannerlord’a rol yapmaya gelecekler.

Yenilikçi fikirler, dinamik oyun yapısı ve yeni rol kurallarıyla Warband için rol mantığını baştan yazdık.

Kendimize ait scriptler ve kurallar yazdık.

MRPG ve HRPG’yi harmanladık.

Yepyeni bir konsept yaptık. İsmine de “Creative Company” koyduk.

21 Temmuz 2020 ile Türkiye’de PK 1.3 modülünde açılan ilk sunucu olduk.

“Ne getirmiş olabilirsiniz ki?” diye soranlara da “BALİSTA” bile getirdiğimizi söyledik.

Yetmedi karakterinizi tamamen kişiselleştirebileceğiniz oyuncu paneli geliştirdik.

Biz her zaman "Yaratıcı" olacağız.



Vizyon:

Yeni roller ve rol ortamları oluşturabilmek.

Zamanla bozulan, bozulmaya devam eden ortamı düzene koyabilmek.

MRPG denince akla gelenin sadece “savaş” olmayacağını gösterebilmek.

Bannerlord sunucularımıza roller için “veri bankası” oluşturabilmek.

HRPG’ de dönen rol kalitesini MRPG’ deki savaşlarla birleştirip HRPG konseptinde eksik olan savaşların mevcudiyetini sağlamak.

HRPG konseptlerinde mevcut ekonominin geliştirilip işlevselliğini arttırabilmek.

Haritadan Görseller










Harita Yapımcısı: Anani
İzin alınarak editlenip kullanılmıştır.

Sistemler ve Kullanım Şekilleri

Karakter Gelişimi:

Warband PK' nın rol temelini tamamen değiştiriyoruz. Tüm gelişimsel sınıfları kaldırdık. Artık kendi karakterinizi tasarlayabileceksiniz. Her 1 saat için kazandığınız tecrübe puanlarıyla seviye atladıkça yetenek, özellik ve silah becerisi puanları kazanabilir, bu puanları dilediğiniz şekilde dağıtabilirsiniz. 150 Dinara serf olup para kazandıktan sonra 5000 Dinara asker oluyorsunuz ancak karakteriniz "Alzheimer olmuş gibi" üretim yeteneklerini sıfırlıyordu. Artık oynama saatinize bağlı olarak savaşçı bir çiftçi ya da müzisyen bir doktor olabilir, kısaca her türlü kombinasyonu yapabilirsiniz.



Her seviyeden sonra beceri puanı kazanmak için gereken tecrübe puanı artar.




Balista:

Balistayı kullanmak için balistanın yanına gidip /balista komutunu kullanmalısınız. Balistayı kullanırken rahatça aim alabilmek için "R" tuşuyla birinci kişi moduna girip balistanın gezine bakarak ateş edebilirsiniz. Balistayı ateş etmek için elinizde herhangi eşya yokken sağ tıka basmanız yeterlidir. Balistadan ayrılmak için tekrar /balista kodunu kullanabilirsiniz.


Balistanın doldurulma süresi 10 saniyedir.

Kalkanı deler ve zırh gözetmeksizin kişiyi öldürür.

Yaralı Durum:

Yaralanıp düştüğünüz zaman artık olduğunuz yerde tekrar ayağa kalkacaksınız. Dirilme süreniz 120 saniyedir. Bu esnada eşyalarınız yere düşecektir. (Bazı uyanıklar can bugu yapmaya çalışabilir diye bunu kayıt altına alıyoruz. 90 saniye varsa girip çıktığınızda yine 90 saniye olacak. :smile:)

Yaralı olma durumu artık çatışmalarınızı da etkileyecek. Kritik seviyede (%25 can barı) hareket ve güç kabiliyetiniz %30 azalacak. Açlık sisteminin etkisini de yaralı durum sistemi geldiği için %35'ten %25'e düşürüyoruz. Böylece yaralandığınızda ve yerden kalktığınızda olan etkisi toplamda %55 olacak. Savaşlarda dikkat edin.

En çok merak ettiğiniz soru: Kuşatmalar ve meydan savaşlarında bu konu nasıl işleyecek? Sistem açılıp kapatılabilir.

Mektup:


Mektup yazabilmek için ilk önce mektubu elinize almalısınız, mektubu elinize aldıktan sonra /mektupyaz şifre mesaj şeklinde mektuba yazı yazabileceksiniz.


Mektuba mesajınızı yazdıktan sonra /mektupoku şifre şeklinde mektubu okuyabilirsiniz. Mektubun şifresini bilmiyorsanız mektubu okuyamazsınız. Mektup okunduktan sonra mektubun içeriği ve mektup silinecektir.

Mektup okunurken yazan kişi ve mektubun yazılma tarihi mesajla birlikte sohbette gözükecektir.

Mektup şifresini dilediğiniz şekilde boşluksuz olmak şartıyla yazabilirsiniz. Boşluk olması halinde şifrenin öbür yarısı mesaj sayılacaktır. Şifre örnekleri: ali ali132 ali_merhaba

Evcil Hayvan-Köpek:

Köpekler sunucumuza eklenmiştir. Köpeğe sahip olmanız durumunda /kopek komutu ile köpeğinizi çağırabilir /kopekdur /kopektakip veya /kopeksaldir <isim> yazarak köpeğinize komut verebilirsiniz. Sunucudan çıktığınızda köpek de sizinle beraber sunucudan ayrılacak, sahip olduğu can köpeğin sonraki çağrılışında aynı cana sahip olacaktır. Köpeğinizi iyileştirmek için doktorlardan yardım isteyebilirsiniz.


Yaralı olan köpeğinizi veya atınızı besleyerek onun can barını doldurabilirsiniz. (Kritik seviyede canının olmaması kaydıyla.)

Zehirli Ok:

Zehirli oklar zehirli hançerlerin mantığı ile aynıdır. Hedefinizi okla vurduktan sonra zehir yüzünden hedefinizin canı yavaş yavaş azalacaktır.

Sandık ve Ev Kilit:

Eğer kendinize ait sandığınız bulunuyorsa sandığınızın yanına gidip /sandikkilit komutunu yazarak sahip oldugunuz sandığın kilidini açar veya kapatabilirsiniz.


Eğer eve sahipseniz sahip olduğunuz evin kapısının yanına gidip /kapikilit yazarak evinizin kapısının kilidini açıp kapatabilirsiniz.


Sandık Kayıt:

Harita üstündeki tüm sandıklar otomatik şekilde kayıt olmaktadır, sunucu kapanıp açıldığı durumda sandık içindeki itemler aynı şekilde duracaktır.


NPC Doktor:

Sunucumuzda NPC doktor bulunmaktadır. NPC doktor sunucuda çok az kişi bulunduğunda aktif olacaktır. NPC doktorun yanına gidip /doktor yazarak canınızın miktarına göre tedavi olabilirsiniz (1 can için 100 Dinar)

At Takip:

Sunucumuzda at takip sistemi bulunmaktadır /attakip komutu ile atınızın sizi takip etmesini sağlayabilirsiniz, komutu tekrar girerek atın takibi bırakmasını sağlayabilirsiniz.


Discord Adresi



Kadro

Sunucu Sahibi
Genzo Fakayabaşi

Sunucu Sağlayıcı-Sponsor
İbrahim Pasha

Geliştirici
Ali

Genel Yetkili
Hacker

Oyun Yetkilisi
Merlin
Biyonik Dayı
Gellert
Smith
Sahin
Mustafa
Tapper



Haritacı
Klargus
Gudmundr


 
Last edited:
Oynadığım en iyi rpg sunucusu. Gerek yenilikleriyle, gerek farkındalığıyla oyuncuyu içine çeken bir sunucu. Yönretim kadrosu kaliteli ve ilgili. Size her daim kaliteli rol deneyimi yaşatmak için çabalayan bir sunucu. Bu sunucudaki rol ortamını herkesin deneyimleyebilmesini dilerim. İyi roller!
 
Değişik scriptler ile ön plana çıkan Creative Company'nin büyük işler başaracağındam şüphem yok. Daha önce girip oynadığım ve scriptleri Beta Roleplayer olarak test ettiğim kadarıyla söyleyebilirim ki, role gerçekten farklı bir hava katıyor. Şimdi daha da gelmiş özellikleri ile tekrar Rolseverlere sunuluyor. Başarılar.. :xf-smile:
 
Böylesine güzel konseptte yeni sistemle farkındalık yaratan sunucuların şimdi açılması beni üzüyor. Özellikle günümüzde ki oyun tecrübesi az olan ve toxic kitlenin ele aldığı bir toplulukta, ama görüyorum ki buna önlem olarak bir WhiteList yapılmış, bu konuda seni tebrik ediyorum Genzo.
 
Payday eklemişsiniz, mevduat falan da ekleyin afk bırakalım. :grin:

Şaka bir yana bu sistemleri anlattığınız zaman hiç ciddiye almamıştım, gerçekten güzel iş çıkartmışsınız.


Edit: PK modülünde fps sorunları çeken arkadaşlar varsa, tüm Textureleri baştan tasarladığımız fps değerini boostlayan Texture dosyasını indirebilirsiniz. (Texturelerini kullanmamıza izin verdiği için Abdullah abiye çok teşekkür ediyorum :smile: )

 
Last edited:
Gayet güzel düşünmüşsünüz ve yapmışsınız ama "bence" emekleriniz boşa gitmiş gibi gözüküyor. PK modülünde max. rp yapan kişi sayısı 30-40 bunların çoğu da oyunu bırakmış durumda. Keşke ya Bannerlord da yada zamanında PW de yapsaydınız, başarılar.
 
Back
Top Bottom