In Progress General Crash - Exception occurred inside invoke: ExecuteBeginSiege

Users who are viewing this thread

Version number
1.5.8
Branch
Main
Modded/unmodded
Modded

Owenwb

Recruit
Hi I'm having issues figuring out what is wrong with a siege scene I've authored, so far as I know I've set it up according to the documentation but I keep getting a crash when beginning the battle after deploying troops and siege engines.

Crash report:
2021-03-21_12.49.54_a76382bc61adc31ab0052f23e536c743

The crash log contains this:

[12:49:53.254] Exception occurred inside invoke: ExecuteBeginSiege
Target type: TaleWorlds.MountAndBlade.ViewModelCollection.Order.MissionOrderSiegeControllerVM
Argument count: 0
Inner message: Object reference not set to an instance of an object.

[12:49:53.260]
<##########################################################################################>

[12:49:53.261] #[email protected]{3694A56F2AB5CDEFC925CDCB05CC9811} (1): 0:186201

Are there any common pitfalls that cause this error to occur? Cheers!
 

MArdA TaleWorlds

Community Support & Localization
Community Support
M&BWBWF&SNWVC
Forwarded to the QA team for further investigation. We will reach out again if we need more information. Thanks for reporting and sorry for any inconvenience!
 

MArdA TaleWorlds

Community Support & Localization
Community Support
M&BWBWF&SNWVC
It seems the crash occured due to one of the SiegeLane's does not have a ladder assigned to them. We have a feature in the editor named "Check for Errors" It is used to show the errors in the scene to the level designers. You can use this feature, unconnected to this issue. This error will be also added to that feature in the near future as well.
 

Owenwb

Recruit
Thanks for your helps this seems to work now :grin: Still learning the tools :razz:

Turns out I hadn't setup the wallsegement entities or the nav meshes for all the ladders. Just needed to read the documentation properly :smile:
 
Top Bottom