Users who are viewing this thread

Version number
e1.7.0
Branch
Beta
Modded/unmodded
No, I didn't use any mods.
Summary: When I declared war on N.E. two of my lords decided to create armies. First one was ok but whenever someone (tried to kill lords most comonly forming armies with commands) forms second army my game keeps running for smth about 10 seconds and then it crashes without any crash report. I conquered W.E. and S.E. after forming my own faction. I also have 3 clan parties and my kingdom's power is about 20 000 men. It's weird, cause i can form my own army without any troubles. Sorry for any language mistakes, english isn't my first language. Thank you in advance.
How to Reproduce:
Have you used cheats and if so which: created some companions (about 10) and added some troops to my party via console command
Scene Name (if related):
Media (Screenshots & Video):
Computer Specs:
OS: Windows 10
GPU: NVIDIA GeForce GTX 1080
GPU Driver Version: 472.12
CPU: Intel Core i7-7700K
RAM: 16GB
Motherboard:
Storage Device (HDD/SSD): SSD

Edit: After a while as i created own army, it crashed again.
 
Last edited:

MArdA TaleWorlds

Community Support & Localization
Community Support
M&BWBWF&SNWVC
Were you able to see the crash uploader tool? If you can upload your crash to us we can check it out. Please don't forget to copy the Crash ID and write it here so that we can find it.
More info about the crash uploader tool can be found here.
Have you checked out these threads about our Crash Checklist and Common Issues and Workarounds? They can help you find a solution as well.
 
Top Bottom