+1ssalih said:Sorun age of 3 mü age of 2 mi olsaydı 2 derdim .
Diplomasi yok anladığım kadarıyla ? Civ 5 oynuyorum almanya aldım ama haritayı dolaştıkça sadece 2 şehir devleti çıktı karşıma hanoi ve hong kong ? Benim bildiğim hong kong asyada~Mikail said:İkiside farklı sistemle ilerleyen oyunlar.Ayrıca Age of Empires 3 sırf savaş üzerine.Bu senin ne istediğine bağlı.
Ek paket derken ?Redstone Knight said:Ek paketin yokken ve oyunun başındaysan sıkılabilirsin Civilization 5'ten. Age of Empires 3'ü hiç oynamadım.
afetga said:Diplomasi yok anladığım kadarıyla ? Civ 5 oynuyorum almanya aldım ama haritayı dolaştıkça sadece 2 şehir devleti çıktı karşıma hanoi ve hong kong ? Benim bildiğim hong kong asyada~Mikail said:İkiside farklı sistemle ilerleyen oyunlar.Ayrıca Age of Empires 3 sırf savaş üzerine.Bu senin ne istediğine bağlı.ve berlinin'in etrafında denizler yok ? Bu civ 5 haritası gerçek dünya haritası ile aynı mı ?
Ben genelde diplomasi yönünden yaptım karşılaştırmayı.
afetga said:Ek paket derken ?Redstone Knight said:Ek paketin yokken ve oyunun başındaysan sıkılabilirsin Civilization 5'ten. Age of Empires 3'ü hiç oynamadım.
Redstone Knight said:afetga said:Ek paket derken ?Redstone Knight said:Ek paketin yokken ve oyunun başındaysan sıkılabilirsin Civilization 5'ten. Age of Empires 3'ü hiç oynamadım.
DLC.