Civlization 5 Mi ? Age Of 3 Mü ?

Civlization 5 Mi ? Age Of 3 Mü ?

• Civlization 5

Votes: 16 53.3%
  • Age Of Empires 3

Votes: 9 30.0%
  • Diğer (Mesajda belirtiniz)

Votes: 5 16.7%

• Total voters
    30

Users who are viewing this thread

~Mikail said:
İkiside farklı sistemle ilerleyen oyunlar.Ayrıca Age of Empires 3 sırf savaş üzerine.Bu senin ne istediğine bağlı.
Diplomasi yok anladığım kadarıyla ? Civ 5 oynuyorum almanya aldım ama haritayı dolaştıkça sadece 2 şehir devleti çıktı karşıma hanoi ve hong kong ? Benim bildiğim hong kong asyada  :mrgreen: ve berlinin'in etrafında denizler yok ? Bu civ 5 haritası gerçek dünya haritası ile aynı mı ?
Ben genelde diplomasi yönünden yaptım karşılaştırmayı.

afetga said:
~Mikail said:
İkiside farklı sistemle ilerleyen oyunlar.Ayrıca Age of Empires 3 sırf savaş üzerine.Bu senin ne istediğine bağlı.
Diplomasi yok anladığım kadarıyla ? Civ 5 oynuyorum almanya aldım ama haritayı dolaştıkça sadece 2 şehir devleti çıktı karşıma hanoi ve hong kong ? Benim bildiğim hong kong asyada  :mrgreen: ve berlinin'in etrafında denizler yok ? Bu civ 5 haritası gerçek dünya haritası ile aynı mı ?
Ben genelde diplomasi yönünden yaptım karşılaştırmayı.

Yok aynısı değil öyle karışık. Şehir devletleri ve medeniyetlerin başlangıç yerleri rastgele.

Bence başta age of 2 ile başla sonra civ 5 e geç hangi tür sana yakın geliyorsa onunla oynamaya devam edersin. age of 3 oynama sakın aşırı basit ve sıkıyor.

Civilization hiç oynamadım ama bence Rise of nations iyidir Aoe3'den.

Niye kimse sevmedi şu 3 ü yav. Tamam oynanış hafif basit ancak 2 tane tüfekli ordunun kapışması, o kapışma sırasında çıkan barut dumanları ve sesleri falan çok hoşuma gidiyor benim :P.

Back
Top Bottom