cirit ve ok sayısını artırma

Users who are viewing this thread

berke1100

Squire
Arkadaşlar ben warbandta cirit ve ok sayısnı artırmak istiyorum ama bir türlü bulamadım cirit en fazla 4 oluyor okta 30 yardım lütfen

Modules/Native/İtemKinds1 i aç ctrl+f khergit yaz sonra orada 3.500000 sayısının sağındaki 30 sayısı ok sayısıdır istediğin kadar yap fakat sadece o ok değişir.

Mod Geliştirmede Steelonun Mod Listesi var (Sabit Konu ) Ordan Altlarda "Morghun Editörü"benzeri bişey var onu indir Kullanımı kolay Öğrenirsin Anlatımlı zaten...

EDİT : Link. http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,108783.msg2653390.html#msg2653390

Nihat said:
Modules/Native/İtemKinds1 i aç ctrl+f khergit yaz sonra orada 3.500000 sayısının sağındaki 30 sayısı ok sayısıdır istediğin kadar yap fakat sadece o ok değişir.

Ayrıca değişiklikleri kullanabimen için yeni oyun açman gerekir.

ahmetmaza12 said:
Nihat said:

Ayrıca değişiklikleri kullanabimen için yeni oyun açman gerekir.

Heh işte sorun buradaymış yeni oyun aç olur.

berke1100 said:
arkadaşım ben aradım khergits diye khergits arrow vardı 30 vardı yükselttim hiç bir şey deyişmedi

Çift post atma sakin sakin bekle cevap veren çıkacaktır.

dediğin programı indirdim ama hiç bir işe yaramadı save diyorum yapıyorum oyuna dönüyorum yeni karakter açıyorum giriyorum hiç bir şsey deyişmemiş yarıım lütfen save lendi diyor ama deyişiklik yok not 1.132 kullanıyorum

Back
Top Bottom