Cheat engine hakkında :)

Users who are viewing this thread

Hangi ayarlardan söz ediyorsun? Ayar bozduğu falan yok. Sadece cheat engine açıkken ve  warband multiplayer oynarken  Achivementler işlemiyor.

"çuğaltcam, cuğalttığımda" :D türkçene attırim senin emi gece gece güldürdün beni...

ya şu imza resmini kaldırın lütfen :D
twospears.gif

caf caf caf caf caf caf.....

kutaywarband said:
Burdada türkçe ye ne önem veriyorlar :D helal olsun size başka yerde olsa adam banane der geçer :)

[quote author=Ativan]- Mesaj dili: Forum mesajlarının dilbilgisi kurallarına  %100 uyması beklenmemektedir. Ancak bunun anlamı olabildiğince uyumsuz  mesajlar atılmasının hoş olduğu değildir. Mesaj atarken okunabilir ve  makuliyet sınırlarında mesajlar atın. "1337" dil kullanmayın (n4b3r),  kafanızdan harfler uydurmayın (yhaa) ve kelimelerdeki harfleri,  özellikle seslileri unutmayın (tşklr), büyük küçük harf karıştırmanın  anlamsızlığını lütfen farkedin (nAbeR yAu), argodan ve -maalesef  özellikle belirtme ihtiyacı duyuyorum- şu sıralar "inci" diye anılmaya  başlanan "dilden" uzak durun (buna örnek vermeye ihtiyaç duymuyorum).  Pek tabi bir de noktalama işaretlerini unutmamanız konusu var (ben  gidiyodum sonra sen onu görünce dedim ki naber dedim bana selam dedi  diyince ben de ona dedim ki taklalar atıyorum).
[/quote]

bilader burası çok takıntılı bi forum herkes kendini kanıtlama derdinde bende kıl oluyorum rahat ol sen :)

not, bu arada ilk mesajım tepki değil aksine komik geldiği için yazılmıştır...

Back
Top Bottom