Adam sana gideceğin yeri söylüyor. Oraya gidiyorsun biraz dolandıktan sonra casusun üzerine geldiğinde (C) harfi çıkıyor.Tigin said:Ya bi görev geliyo mareşeli izle sonra mareşel bi köy bi kasaba bi de şehire girmeni istiyo şehir ve kasaba tamamda kaleye nası gircez ??
Casusu takip ediyorsun ta gittiği yere kadar, orda adamlarla buluşuyor. Buluştukları yerde saldırıp, casus ile casus ortağını bayıltıp esir alman lazım. ctrl+t hilesini kullanırsan daha kolay olur Bir de casus ile casus ortağının altlarında koşu atı var, yani atların renkleri beyaz. Onların yanındaki savaşman gereken askerler kervan muhafızı olduğu için (atları simsiyah) aralarından casus ile ortağını seçmek kolay oluyor.dalai pasha said:"scout" u casus diye çeviren sen misin yoksa dil paketi mi?
bi de bende şu casusu yakala görevini hiç bitiremedim. hani birileriyle bi yerlerde buluşçak adamlar falan ya.
neyse oyunu oynadığım mı var sanki...
Koyurtang said:Casusu takip ediyorsun ta gittiği yere kadar, orda adamlarla buluşuyor. Buluştukları yerde saldırıp, casus ile casus ortağını bayıltıp esir alman lazım. ctrl+t hilesini kullanırsan daha kolay olur Bir de casus ile casus ortağının altlarında koşu atı var, yani atların renkleri beyaz. Onların yanındaki savaşman gereken askerler kervan muhafızı olduğu için (atları simsiyah) aralarından casus ile ortağını seçmek kolay oluyor.
Yok yav, eğer hilesiz oynuyorsan izlerden gitmen lazım. Hile ile de ctrl+tBeyy said:Casusu izle ve öldür görevini iki kez aldım ve ikisinde de yapamadım çünkü daha ne oldum diyemeden casus uçtu gitti izini de bulamadım,
ama yapmak için hemen boşluk tuşuna basıp oyunu durdurmak ve direk takibe geçmek lazım sanırım..
Koyurtang said:Yok yav, eğer hilesiz oynuyorsan izlerden gitmen lazım. Hile ile de ctrl+t
Alıntı Ekle
Alıntı sahibi: Koyurtang , Haziran 04, 2009, 01:53:03 pm
Yok yav, eğer hilesiz oynuyorsan izlerden gitmen lazım. Hile ile de ctrl+t
Benim de anlatmak istediğim o zaten, görevi aldığım zamanlar henüz iz takip özelliğimi pek yükseltmemiştim yani acemilik zamanlarında,
ne olduğunu anlayamadan geçip gitti ikisinde de şimdi ise olayı çözdüm ama artık kimseden görev falan aldığım yok..
baya ugraştım kendi şehirlerimde hep kervana korumalık görevi veriyorlarLonca başkanlarından sık sık görev iste başka görev verirse kabul etme biraz zaman geçince barış görevini veriyor.Karşı tarafın lonca başkanlarından da görev isteyebilirsin.
,Askerleri kendi kalene yerleştirince ödediğin ücret yarı yarıya düşer, sıfırlanmaz. Tımara da elleşmez onlar.
Eğer namını ve onurunu, krallıkla ilişkini, mareşal ve kral ile ilişkini artırırsan kaleyi veya şehri sana verme şansları artar.
dövünce gerekli dersi alamadılar tarzı birşey söylüyor. görevi bitirmiyor yani.Köylüleri eğitirken talimcilik yalnızca talimin süresini kısaltır. Eğiteceğin köylüyü direk döv.