Casusluk

Users who are viewing this thread

Tigin

Recruit
Ya bi görev geliyo mareşeli izle sonra mareşel  bi köy bi kasaba bi de şehire girmeni istiyo şehir ve kasaba tamamda kaleye nası gircez ??

Tigin said:
Ya bi görev geliyo mareşeli izle sonra mareşel  bi köy bi kasaba bi de şehire girmeni istiyo şehir ve kasaba tamamda kaleye nası gircez ??
Adam sana gideceğin yeri söylüyor. Oraya gidiyorsun biraz dolandıktan sonra casusun üzerine geldiğinde (C) harfi çıkıyor.

858awdc.JPG

"scout" u casus diye çeviren sen misin yoksa dil paketi mi?

bi de bende şu casusu yakala görevini hiç bitiremedim. hani birileriyle bi yerlerde buluşçak adamlar falan ya.

neyse oyunu oynadığım mı var sanki...

dalai pasha said:
"scout" u casus diye çeviren sen misin yoksa dil paketi mi?

bi de bende şu casusu yakala görevini hiç bitiremedim. hani birileriyle bi yerlerde buluşçak adamlar falan ya.

neyse oyunu oynadığım mı var sanki...
Casusu takip ediyorsun ta gittiği yere kadar, orda adamlarla buluşuyor. Buluştukları yerde saldırıp, casus ile casus ortağını bayıltıp esir alman lazım. ctrl+t hilesini kullanırsan daha kolay olur :smile: Bir de casus ile casus ortağının altlarında koşu atı var, yani atların renkleri beyaz. Onların yanındaki savaşman gereken askerler kervan muhafızı olduğu için (atları simsiyah) aralarından casus ile ortağını seçmek kolay oluyor.

Koyurtang said:
Casusu takip ediyorsun ta gittiği yere kadar, orda adamlarla buluşuyor. Buluştukları yerde saldırıp, casus ile casus ortağını bayıltıp esir alman lazım. ctrl+t hilesini kullanırsan daha kolay olur :smile: Bir de casus ile casus ortağının altlarında koşu atı var, yani atların renkleri beyaz. Onların yanındaki savaşman gereken askerler kervan muhafızı olduğu için (atları simsiyah) aralarından casus ile ortağını seçmek kolay oluyor.

olm o kadarını ben de tahmin ediyorum ama bi problem var casus hiç şehir etrafında belirmiyo(du).  yani takip etçek adam yoktu.  büyük ihtimalle update le düzelmiştir ama dediğim gibi oyunu oynamıyorum epeydir.

bu görevi nasıl yamadınız?En basit görevlerden bir kaçı.
Bu mekanların yanına yaklaşıyorsun.sonra bekliyorsun.(boşluk tuşuna 5 saniye boyunca basılı tut)
sonra bilmem ne bilmemne scouted dior.Bu dediklerimi görevde verilen mekanlardada kullan.
Bu kadar basit.

Arkadaşım burada mareşal plais sana diyoki bizim istihbarat eksikliğimiz var sen bu mekenların yakınına git. bi süre bekle. diyoki x mekanı izlendi. hepsini yaptıktan sonra görev başarılıyo sonra plaisin yanına gidip konuşcan nedir ne kadar uzatyonuz

Casusu izle ve öldür görevini iki kez aldım ve ikisinde  de yapamadım çünkü daha ne oldum diyemeden casus uçtu gitti izini de bulamadım,
ama yapmak için hemen boşluk tuşuna basıp oyunu durdurmak ve direk takibe geçmek lazım sanırım..

Beyy said:
Casusu izle ve öldür görevini iki kez aldım ve ikisinde  de yapamadım çünkü daha ne oldum diyemeden casus uçtu gitti izini de bulamadım,
ama yapmak için hemen boşluk tuşuna basıp oyunu durdurmak ve direk takibe geçmek lazım sanırım..
Yok yav, eğer hilesiz oynuyorsan izlerden gitmen lazım. Hile ile de ctrl+t

Koyurtang said:

Benim de anlatmak istediğim o zaten, görevi aldığım zamanlar henüz iz takip özelliğimi pek yükseltmemiştim yani acemilik zamanlarında,
ne olduğunu anlayamadan geçip gitti ikisinde de şimdi ise olayı çözdüm ama artık kimseden görev falan aldığım yok..

Alıntı Ekle
Alıntı sahibi: Koyurtang , Haziran 04, 2009, 01:53:03 pm

Benim de anlatmak istediğim o zaten, görevi aldığım zamanlar henüz iz takip özelliğimi pek yükseltmemiştim yani acemilik zamanlarında,
ne olduğunu anlayamadan geçip gitti ikisinde de şimdi ise olayı çözdüm ama artık kimseden görev falan aldığım yok..

peki şehir içinde mi bekleyecegiz şehir dışında  mı? bana diyor ki (türkçe) dirim şehrinden ayrılan casusu takip et bilmem kimle buluşuncaya kadar sonra 2 sinide öldür falan filan,

en başından nasıl yapacagız söyler misin? iz bulma bende 5 native 1.011 oynuyorum

bir de çiftçileri egitmek çok zor oluyor hieyle talimi 10 yaptım(adamlarım çok hızlı seviye atlıyor) köye giriyorum çiftçileri egit diyorum 6 saat bekliyorum. sonra bana: çiftçilerden 1 i hazır dövüş diyor

dövüşüyorum ben yensemde sıfırlanıyor o yense de bazen bilerek uzatıyorum hep savunma yapıyorum ama ben 1 kere vursam işi bitiyor

mareşal olma durumuna gelince benim onurum 6 nam 600 küsür. mareşallige yeterli sanırım ama nasıl olunacak bilmiyorum.

bir soru daha en başta bana bir köy verdiler sonra ben bir kaleyi aldım  bana bu kaleyi ve yanındaki köyü de verdiler. (svadya lorduyum) şimdi başka kale alırsam vermiyorlar başka lorda verip bana 900 dinar veriyorlar bu böyle mi sürecek? nasıl başka yerlerinde sahibi olabilirim?

svadya 3 krallıklada savaşıyor ben en azından bir tanesiyle  barışmasını istiyorum. nasıl olcak bu iş.

her şehrin dükkanında silahlar aynı fiyat mı? mesela 40 lık bilmem ne baltası her şehirde aynı mı yada x atı her yerde aynı fiyat mı? bu dükkanlar sürekli yenileniyor mu? şampiyon atlardan çok az var. bunları aldık sakatladık tekrar yerine gelicek mi?

askerleri kendi kaleme yerleştirince hiç ücret vermiyorum. mesela haftalıgı 25 dinar ise bu adamı kaleye koyunca ödedigim ücret 25 dinar düşüyor. bunu kalenin tımarından kesmiyor degil mi?

Bak sen karıştırmışsın görevleri. Dhirim şehrinden bir adam ayrılacak tek başına. Onu gittiği yere kadar takip et (izlerden veya ctrl+t hilesi ile görürsün, sıradan şehirli gibi bişey yazıyo üstünde). Gittiği yerde casus ve casus ortağının toplantısını bas casus ve casus ortağını bayıltıp esir al. Sonra lorda götür. Görev tamamlanır. Ama lorda ctrl+sol tık ile götürüyosan önce ortalıkta biraz dolan biraz bekle görev tamamlandı diye yazı gelir. Öyle götür.

Köylüleri eğitirken talimcilik yalnızca talimin süresini kısaltır. Eğiteceğin köylüyü direk döv.

Nam ve onurun mareşal olmak için yeterli değil. Ben 1500 civarı nam ve 60 onur ile olmuştum mareşal.

Eğer namını ve onurunu, krallıkla ilişkini, mareşal ve kral ile ilişkini artırırsan kaleyi veya şehri sana verme şansları artar.

Krallıkların barışması yalnızca şehirdeki lonca başkanının vereceği görevle veya tesadüfen olur. O da şansına gelirse.

Her şehrin dükkanında fiyat aynı mı bilmiyorum ama sanmıyorum öyle olduğunu. Olmasa da arasında çok fark olmaz.

Askerleri kendi kalene yerleştirince ödediğin ücret yarı yarıya düşer, sıfırlanmaz. Tımara da elleşmez onlar.

Lonca başkanlarından sık sık görev iste başka görev verirse kabul etme biraz zaman geçince barış görevini veriyor.Karşı tarafın lonca başkanlarından da görev isteyebilirsin.

Fiyatlar aynı değil bazen büyük farklar olabiliyor.

Mareşal olmak için onurun çok yüksek olmasına gerek yok ben onur azken de mareşal oldum.Kral ve lordlarla aranın iyi olması daha önemli.

Lonca başkanlarından sık sık görev iste başka görev verirse kabul etme biraz zaman geçince barış görevini veriyor.Karşı tarafın lonca başkanlarından da görev isteyebilirsin.
baya ugraştım kendi şehirlerimde hep kervana korumalık görevi veriyorlar

Askerleri kendi kalene yerleştirince ödediğin ücret yarı yarıya düşer, sıfırlanmaz. Tımara da elleşmez onlar.
,
bende sıfırlanıyor. mesela 25 dinar alan adamı koydugumda önceden ücret 2000 ise 1975 oluyor

Eğer namını ve onurunu, krallıkla ilişkini, mareşal ve kral ile ilişkini artırırsan kaleyi veya şehri sana verme şansları artar.

kralla krallıkla ilişkim iyi fakat başka tımarım oldugu gerekçesiyle vermiyorlar

Köylüleri eğitirken talimcilik yalnızca talimin süresini kısaltır. Eğiteceğin köylüyü direk döv.
dövünce gerekli dersi alamadılar tarzı birşey söylüyor. görevi bitirmiyor yani.

Back
Top Bottom