Can yakıcı hata :)

Users who are viewing this thread

Elraen

Grandmaster Knight
Hilesiz oyunumu keyifle oynarken başıma can sıkıcı bir olay geldi..Tek bir askerimi kaybettiğimde kafayı yiyen ben öyle bir talihsiz olayla karşılaştımki içim cız etti.

Kafa kafaya bir savaşa girdim..Sayılarımız aynı ancak azda olsa üstünler.Dedim zaten ben önden gider 7-8 kişiyi indiririm derken savaş başladı fakat :



Birde baktım ağcın üstündeyim..Üstelik 7-8 adamımla birlikte..Atlarındanda indiler..4-5 tane şövalyede aşağıda kaldı..3-4 adamımı kaybettimki son anda aşağı inmeyi başardım..Herkesi yanıma çağırarak tekrar saldırı düzenledim..Yensemde tadına varamadım..  :cry:
 
yazıık :grin: bende de birkere bi bölük okçu savaş alanının dışından atıyordu bende yenildim haliyle esir düştüm :grin:(hileyle oynamıyodum)
 
Ondan dahada can yakıcıısı var.Şehir fethinde 1 ay geçirmek.Çok saçmaladı oyun yeni versiyonunu bekliyorum hale kuşatmadayız...
 
Mesela az önce Lordun teki bir görev verdi.Gittim buldum adamı...takip et beni dedi..yanında günlerce kamp kurdum..defalarca konustum yok.Adam kosuyo görünüyo fakat olduğu yerde duruyol..O kadar bekledikten sonra görev tamamlanamadı dedi,grubumdan biri terk etti felan..Can sıkıcılardan biri daha.
 
Sorunun cözümünü verim sana. Bendede siksik öyle hata oluyor agacin üstünde basliyorum. Eger bidahakine agacin sütünde baslar san baslar baslamaz savastan cikma tusuna bas ve yine saldir ozaman adam larin ayni kalir ve oyuna yerde baslarsin.
 
KaraAdalet said:
Sorunun cözümünü verim sana. Bendede siksik öyle hata oluyor agacin üstünde basliyorum. Eger bidahakine agacin sütünde baslar san baslar baslamaz savastan cikma tusuna bas ve yine saldir ozaman adam larin ayni kalir ve oyuna yerde baslarsin.

Bilgi için teşekkür ederim.Bunu öğrendiğim iyi oldu
 
karaadalet arkadaşın verdiği çözüm ki bende bu sounla karşılaştığımda aynısını uyguluyorum şuanda en mantıklısı
 
TaleWorlds said:
bencede çok can yakıyor
TaleWorlds senı sureklı uyaran "sevımsız ukala" gıbı gozukuyorumdur herhalde ama lutfen spam ıletı ızlenımı veren seyler yazma bu daha cok senın ıcın onemlı bır konu.
http://forums.taleworlds.com/index.php?topic=36399.15
http://forums.taleworlds.com/index.php?topic=36746.0
http://forums.taleworlds.com/index.php?topic=36760.0
 
ayrıca kale duvarlarından geçebiliyosun ve durduramadığın bi kayma oluyor bazen. ve neye uğradığını şaşırıyosun...
 
Mesela savaş sırasında adamlarına 'dur' komutu veriyorsun..Daha sonra saldır dediğinde öyle kalıyorlar..Kıpırdamıyorlar bile yerlerinden vede acı birşekilde ölüyorlar..Yada atlarından iniyorlar bu durumdayken.Dinlememe olayı değil..Bug.
 
Back
Top Bottom