Calradialının cep kitabı (Mini rehber)

Users who are viewing this thread

91jqf8.jpg

whl75h.jpg

15dasnk.jpg

*Çoğu kendi bilgilerimden
*ismi geçen kişilerin konuyu hazırlarken konu ve mesajlarından yararlanılmıştır
*Yanlış varsa uyarınız
*Yeni kullanıcılar için hazırladım yeni konu açıp kirletmesinler diye

Harika bir rehber olmuş,seni tebrik ediyorum.Böyle çalışan kişiler olduğu sürece forum eski ayarına döner.Paylaşımlarının devamını dilerim...

Bir sorum var.Kendi krallığımızı hiçbir lady vs.ye bağlı olmadan kurarken adımız yine de isyancı olarak geçmiyor mu?

Hiç kimseye bağlı olmadan krallık kurabiliyorsun.Bundada adın isyancı olarak geçiyor.

Tam bir rehber olmuş.

evet onun için

kus gribi said:
quick_strings.txt dosyasının içinde

qstr_{s1}_Rebels {s1}_Rebels

bölümünü bulun

"{s1}_Rebels"

yerine istediğiniz şeyi yazabilirsiniz. Krallığınızın ismi o olacaktır(isyan vs. sonrasında kingdom of ... rebels olmayacaktır)

ör1:
qstr_{s1}_Rebels Kingdom_of_Whee
ör2:
qstr_{s1}_Rebels {playername}

"{playername}" yazarsanız isyana başladığınız andaki isminizi alacaktır(kale aldığınızda isminiz xyz ise ülke isminiz xyz olacaktır)
örneğin kaleyi(herhangi bir kale-alacağımız ilk kale, yani isyana başlama olmak şartıyla-) almadan önce önce ismimizi osmanlı imp. yapalım. kaleyi aldığımızda krallığımız osmanlı imparatorluğu olarak gözükecektir. Bundan sonra isminizi değiştirseniz bile osmanlı imp olarak kalacaktır krallık isminiz...

@sevecen: lütfen daha düzgün çeviri yap. bu şekilde olmasını tercih etmem :roll:(yine de emek vermişsin eline sağlık)

teşekkürler güzel bilgi yalnız paralı asker olmayı tam anlayamadım onu biraz daha açarsan sevinirim .

ridvan95 said:
teşekkürler güzel bilgi yalnız paralı asker olmayı tam anlayamadım onu biraz daha açarsan sevinirim .

Görev olarak alıyorsun.Sana aylık olarak maaş veriyorlar.Kale,köy,şehir gibi mülklerin olmuyor,ele geçirsende vermiyorlar.

GlikoZ said:
ridvan95 said:

Görev olarak alıyorsun.Sana aylık olarak maaş veriyorlar.Kale,köy,şehir gibi mülklerin olmuyor,ele geçirsende vermiyorlar.
hımm.anladım şimdik sağol.

microsoft word'de hazırladım forum kodlarıyla hiç uğraşmak istemedim o yüzden resim olarak ekledim
artık kotanızdan 240kb' yi çok görmessizini herhalde

erxan said:
of süper. Hemen yazıcıdan çıktı alıp katlıyıp cebime koyuyorum  :lol:
bak buna içilir

**
şaka bir yana askerleri hiç yazmadım tek tek onlarada el atmam lazım bu kaba taslak zaten
birde bütün görevlerin nasıl yapılacağını yazarsam tam olacak

Fugi said:
erxan said:
of süper. Hemen yazıcıdan çıktı alıp katlıyıp cebime koyuyorum  :lol:
bak buna içilir

**
şaka bir yana askerleri hiç yazmadım tek tek onlarada el atmam lazım bu kaba taslak zaten
birde bütün görevlerin nasıl yapılacağını yazarsam tam olacak

Bütün görevler?Çok uzun sürecektir kolay gelsin. :shock:

Fugi arkadaşım emeğine sağlık çok bilgilendirici bi çalışma yapmışsın başlığında iyi calradialının cep kitabı  diye ama dediğin gibi ayrıntılı bi paylaşım daha yaparsan bu cebe sığmaz biliyosun değil mi ?????

Güzel olmuş.
Marnide soru işareti demişsin onunda ticaret seviyesini yükseltebilirsin.

Birkaç düzeltme;
İsyancı olabilmek için, Isolla, Lethwin gibi hak sahiplerine yardım edebilmek için, belli bir nam sahibi olmak gerekiyor sanırım yoksa kabul etmiyorlar.
Mareşal seçimlerine katılmak için Onurun + seviyelerde olması gerektiğini sanmıyorum. Ayrıca 1000+ nam gerekiyor.
Esirlerden grubuna adam aldığında her bir adam için 3 moral düşüyor olması lazım, 0'a düşmez yani.
Erken seviyelerde Forset Banditlerden uzak durun.

açıkçası gerçekten biraz düzeltme gerekli... 

kale ve şehir kusatmak için 6 - 7  asker yetmez en az 10 askerin olması gerekir

ewet öyle bunun gibi birkaç küçük hata dfaha yapmış ama çok ta önemli değil aslında sonuçta emek vermiş bi şeyler yapmış bize teşekkür edip emeğine sağlık demek düşer çok saol fugi...

Back
Top Bottom