Calradia Modern Warfare: 3

Harita Calradia haritası mı olsun Dünya haritası mı (Türkiye'yi de alan bir bölge)?

• Calradia Haritası

Votes: 4 11.4%
  • Dünya Haritası

Votes: 23 65.7%
  • Kendin bir harita yap

Votes: 8 22.9%

• Total voters
    35
  • Poll closed .

Users who are viewing this thread

Redstone Knight

Grandmaster Knight
Öncelikle zırhların (genellikle kevlarların) özelliklerini hemen hemen ayarlayabiliyorum fakat silahlar gerçekten zor. Modu deneyeceklerden yardım almam gerekiyor. Silahların size göre olan güçlerini belirtiniz.

Yapılacaklar:

- Atların dörtnala koşmasına çözüm bulunacak (buldum sanırım)
- Ryan'ın texture isimlerini yanlış yazması üzerine doğrularıyla değiştirilecek
- Trooplar yeniden editlenecek
- Harita SosyalMod'un OSP paylaştığı harita üzerine veya bulduğum  yeni bir yöntem üzerine değiştirilecek.
- Map icons H.O.T.D modunun iconlarıyla değiştirilecek. İzin aldın mı diye soruyorsanız geri cevap alamadım ki kendisi sanırım artık mod yapmayı bıraktı. Ayrıca modun dosyalarını araştırdığımda bu iconların bazılarını buldum. Muhtemelen Ryan izin almıştır.
- Başlangıçtaki senaryo, tüccarın özellikleri, konuşmalar... yeniden editlenecek.
- Kaçaklar terörist olarak değiştirilecek (oyun Counter Strike gibi olmayacak endişelenmeyin).
- Item silmeyi öğrenirsem eski tüm itemlar silinecek.
- Başlangıç itemları değiştirilecek.
- Kralların face codeları Cpt. Price, General Shephard, Zhakaev v.b olarak değiştirilecek.

Hikaye:
Editlenecek

Screenshotlar:
jJ5zz9.jpg

5984aL.jpg

ydAk4M.jpg

7mVXLl.jpg

Bunu okuyan mod resimler yüklenene kadar konuyu kilitleyebilir.

En son 2 çıkmıştı ve sahibi mi banlanmıştı ? Öyle ilginç bir hikayesi var CMW'nin. Neyse başarılar sana güveniyorum.

Klai said:
En son 2 çıkmıştı ve sahibi mi banlanmıştı ? Öyle ilginç bir hikayesi var CMW'nin. Neyse başarılar sana güveniyorum.
Sağol fakat silahlar hakkında tam olarak ne yapacağım bilmiyorum. Şarjörlerin alabildikleri mermi sayısı, vuruş güçleri v.b. En kısa zamanda bütün her şeyi ekleyip modun alphasını çıkarmaya çalışacağım.

Ek: Eklenen zırhların çoğu kevlar ve sadece kamuflaj v.b olarak farklılar. Muhtemelen hepsinin zırhı Vaegir Elit Zırhı ile aynı olacak.

Swadian Troop Tree
Lvl. 1                                                         Swadian Police
Lvl. 2                                                       Swadian Recruit
Lvl. 3 Swadian Marksman                                                                          Swadian Infantry
Lvl. 4 Swadian Echo Team Member                  Swadian Alpha Team Member                  Swadian Mechanized Infantry
Lvl. 5 Swadian Assassin                                    Swadian Line Infantry                              Swadian Plot

Equipments:

Swadian Police:

Police Hat (police_hat_a)
Bulletproof Vest (bulletproof_vest_a)
Shoes (shoes_dress_a)
Mossberg 930 (mossberg_930)

Düzenlenecek.

Propaganda said:
O zaman hiç bir sıkıntı yok.Cpt Price'ın hangi oyunundaki yüzünü yapmayı planlıyorsun?

Modern Warfare için yapılmış olduğu için bu mod, moda helmet şeklinde bir kaç karakterin maskesi konulmuş. Sorun şu ki bunlar kalelerinde görüşürken falan miğfer çıkaracaklar.

Propaganda said:
İtemleri sileceğine itemleri alıp moda sıfırdan başla.Zaten adam itemleri bağışlamış modu değil.

NATIVE MODU ÜZERİNE SADECE MODELLERİ KULLANARAK YAPIYORUM Kİ MODU ALDIĞIMDA ITEMDAN BAŞKA HİÇBİR ÖZELLİĞİ YOKTU.

Sorunu çözdüm. Riot shield'ları rodok kalkanları üzerinden yapmaya çalıştım. Yalnız bizim bannerımız kalkana işlediği için, kodlarını silmek düzeltir diye ümit etmiştim (item editor kullanıyorum). Bütün modu batırmış fakat kurtarabildim.

Looter ve Robber'ı terörist ve terörist lideri olarak yaptım. İsimleri ileride düzenlenecek. Ayrıca yeni bir sorun, bu adamlar gerekli güç yeteneğini verdiğim halde silah kullanmıyorlar ve guaranteeden işaretlediğim halde zırh kullanmıyorlar.

ydAk4M.jpg

Redstone Knight said:
Looter ve Robber'ı terörist ve terörist lideri olarak yaptım. İsimleri ileride düzenlenecek. Ayrıca yeni bir sorun, bu adamlar gerekli güç yeteneğini verdiğim halde silah kullanmıyorlar ve guaranteeden işaretlediğim halde zırh kullanmıyorlar.

ydAk4M.jpg
Bu sorunun çözümü var mı yok mu emin değilim ancak "Bug"sal bir sorun. Aynı şey native'de de var. Mesela Svadya Şövalyelelerinin bazısında Seher Yıldızı varken Bazılarında sadece kargı var. İtem Dağıtırken Bugsal bir sorun oluşur ve birlik sayısı arttıkça da artıyor.

Ama Gerçekçiliği biraz arttırmış her Terörist Zırh giymiyor :\

Birde Yaklaşık 10 tane koy her zırhtan ellerine :grin: Belki azıcık düzelir.

Back
Top Bottom