Öncelikle zırhların (genellikle kevlarların) özelliklerini hemen hemen ayarlayabiliyorum fakat silahlar gerçekten zor. Modu deneyeceklerden yardım almam gerekiyor. Silahların size göre olan güçlerini belirtiniz.
Yapılacaklar:
- Atların dörtnala koşmasına çözüm bulunacak (buldum sanırım)
- Ryan'ın texture isimlerini yanlış yazması üzerine doğrularıyla değiştirilecek
- Trooplar yeniden editlenecek
- Harita SosyalMod'un OSP paylaştığı harita üzerine veya bulduğum yeni bir yöntem üzerine değiştirilecek.
- Map icons H.O.T.D modunun iconlarıyla değiştirilecek. İzin aldın mı diye soruyorsanız geri cevap alamadım ki kendisi sanırım artık mod yapmayı bıraktı. Ayrıca modun dosyalarını araştırdığımda bu iconların bazılarını buldum. Muhtemelen Ryan izin almıştır.
- Başlangıçtaki senaryo, tüccarın özellikleri, konuşmalar... yeniden editlenecek.
- Kaçaklar terörist olarak değiştirilecek (oyun Counter Strike gibi olmayacak endişelenmeyin).
- Item silmeyi öğrenirsem eski tüm itemlar silinecek.
- Başlangıç itemları değiştirilecek.
- Kralların face codeları Cpt. Price, General Shephard, Zhakaev v.b olarak değiştirilecek.
Hikaye:
Screenshotlar:
Bunu okuyan mod resimler yüklenene kadar konuyu kilitleyebilir.
Yapılacaklar:
- Atların dörtnala koşmasına çözüm bulunacak (buldum sanırım)
- Ryan'ın texture isimlerini yanlış yazması üzerine doğrularıyla değiştirilecek
- Trooplar yeniden editlenecek
- Harita SosyalMod'un OSP paylaştığı harita üzerine veya bulduğum yeni bir yöntem üzerine değiştirilecek.
- Map icons H.O.T.D modunun iconlarıyla değiştirilecek. İzin aldın mı diye soruyorsanız geri cevap alamadım ki kendisi sanırım artık mod yapmayı bıraktı. Ayrıca modun dosyalarını araştırdığımda bu iconların bazılarını buldum. Muhtemelen Ryan izin almıştır.
- Başlangıçtaki senaryo, tüccarın özellikleri, konuşmalar... yeniden editlenecek.
- Kaçaklar terörist olarak değiştirilecek (oyun Counter Strike gibi olmayacak endişelenmeyin).
- Item silmeyi öğrenirsem eski tüm itemlar silinecek.
- Başlangıç itemları değiştirilecek.
- Kralların face codeları Cpt. Price, General Shephard, Zhakaev v.b olarak değiştirilecek.
Hikaye:
Editlenecek
Screenshotlar:

Bunu okuyan mod resimler yüklenene kadar konuyu kilitleyebilir.