Call of Duty:Black Ops !(Göreve Çağrı: Kara Operasyonlar) HANIM AK47mi getir !

Users who are viewing this thread

FPS türünün lideri Call of Duty'nin yeni oyun Black Ops piyasa çıktı. Binlerce insan oyunu alabilmek için mağaza kapılarında sabahladı. Kobe Bryantlı reklam filmiyle dikkat çeken oyunun rekor kırması bekleniyor.

Modern savaşoyunlarının en iddialısı olduğu öne sürelen Call of Duty Black ops steam üzerinden satın alınıp indirilebildiği gibi mağazalardan da kutulu olarak satılmaya başlandı.

Dönem olarak bu kez Soğuk Savaş'ı konu alan oyunda gerginliğin sahne arkasında olanlar bütün çıplaklığıyla gözler önüne seriliyor. Oyunda geçen mekanlar arasında Küba, Vietnam, Ural Dağları gibi yerler bulunuyor. Üstelik o dönem kullanılan silahların hemen hepsini seçme şansına sahipsiniz.

Oyunda yer alan silahlar arasında AK-47, G11 gibi tüfekler; M1911, Makarov gibi tabancalar; Flamethrower, RPG-7 gibi roketatarlar; M60, HK-21 gibi makineli tüfekler bulunuyor.

Kobe Bryant nası silahlandı?

http://video.cnnturk.com/2010/bilim-teknoloji/11/9/hepimizin-icinde-bir-asker-vardir-kobenin-bile

Call of Duty: Black Ops[1] Treyarch tarafından yapılan ve Activision tarafından dağıtılacak olan Call of Duty serisinin yedinci, Treyarch'ın üçüncü oyunudur. 30 Nisan 2010'da açıklanan oyun Microsoft Windows, Playstation 3 ve Xbox 360 için geliştirilmektedir ve 9 Kasım 2010'da raflarda olacaktır. Ön siparış için başvurular yapılabilmektedir.

Oyun Soğuk Savaş döneminde geçmektedir. Oyuncu SOG adında gizli bir ekibin üyesidir. Bu ekip Ural Dağları, Laos, Küba, Vietnam gibi yerlerde varlık göstermektedir. Oyunda Call of Duty: World at War'dan Sgt.Reznov'da yer almaktadır. Reznov bir Rus olmasına karşın bu gruptadır. Call of Duty oyunlarında klasikleşmiş araç kullanmada ise oyuncu bir SR-71 Blackbird ve Mil Mi-24 pilotu olacaktır. Multiplayerde ise Call of Duty: Modern Warfare 2 ve Call of Duty: World at War'daki özellikler birleştirilmiştir. Oyuncular kendi silahlarını ve perklerini yaratabilmektedirler. Yeni perk olarak napalm füzesi ve uzaktan kumandalı bomba arabası açıklandı. Zombi modu oyunda bulunmakta fakat haritaları sadece veteran ve hardened versiyonlarındadır.

RESİMLER

Video ve Resimler
http://store.steampowered.com/app/42700/

En Yakın Anlamı Göreve Çağrı Ama :D Bence Göreve Dönüş Tarzı Da Söylemiş olabilirler Cod 6 ya uyuyor  Göreve Dönüş Söylemi :D

Call of Duty müthiş bir oyun, fakat artık Hollywood havası baş göstermeye başladı.Bi grup süper Amerikalı'nın (!) Boneyard adlı bölümde yüzlerce Rus askerini öldürmeleri gibi.

E orası da normal aslında, çünkü oyuncuları oyunu oynarken kahraman havasına bürünmek istiyorlar...

Onu geçtim, oyuna etki edebildiğin havasını verebilme içinde, biraz kahraman olman gerekiyor...Örneğin cod2'de meydan savaşındasın, sipere saklanıp 15 dk boyunca hiç ateş etmeden dursaydın ve bölüm bitseydi, daha fazla mı zevk alacaktın? Yani olaylar senin çevren dışında gelişseydi :)

<knight> said:
E orası da normal aslında, çünkü oyuncuları oyunu oynarken kahraman havasına bürünmek istiyorlar...

Onu geçtim, oyuna etki edebildiğin havasını verebilme içinde, biraz kahraman olman gerekiyor...Örneğin cod2'de meydan savaşındasın, sipere saklanıp 15 dk boyunca hiç ateş etmeden dursaydın ve bölüm bitseydi, daha fazla mı zevk alacaktın? Yani olaylar senin çevren dışında gelişseydi :)

Aslında ben Daha Fazla Zevk Alırdım :D

Fight Clup Ta Dendiği Gibi ''... You Are not Special...''

Evet ama,biraz daha gerçekçi yapılabilir.Yani bizim yanımızda 5-10 asker olacağına 50-60 asker olsun.En azından bunlarla etkileşimde olamasak bile oyun kafamızı çevirdğimizde yanımızda siperde olsun.Bu daha gerçekçi kılar.Ama bu Black Ops'da Hollywood havası olacak kesinlikle. :/

Lithium_ said:
Call of Duty müthiş bir oyun, fakat artık Hollywood havası baş göstermeye başladı.Bi grup süper Amerikalı'nın (!) Boneyard adlı bölümde yüzlerce Rus askerini öldürmeleri gibi.

1.si, o turda SAS komandasusun ve İngilizsin. (ne farkı var kardeşim diyenleri kınıyorum)
2.si, Captain Price ve tayfasına laf yok.
3.sü, o turda 3 kuvvet birbirine karşı çatışıyordu, 1-Amerika ordusu içinde kurulmuş bir paralı asker birliği (shadow company), 2-Rus Terör Örgütü (makarov ve adamları) ve 3-İngiliz SAS komandoları.

Antifiriz said:
Lithium_ said:

1.si, o turda SAS komandasusun ve İngilizsin. (ne farkı var kardeşim diyenleri kınıyorum)
3.sü, o turda 3 kuvvet birbirine karşı çatışıyordu, 1-Amerika ordusu içinde kurulmuş bir paralı asker birliği (shadow company), 2-Rus Terör Örgütü (makarov ve adamları) ve 3-İngiliz SAS komandoları.

O Bölümde ben 1 kişi Bile Vurmadım :D

bn ilk oynayışımda aynen bnde öle zannettim ama gelen giden olmayınca çıktım :D Sonra Tekrar Oynayınca Allahınızdan Bulun Diyerek Koşarak uzaklaştım ordan :D

Antifiriz said:
Lithium_ said:

1.Yorum Yok.

2.Captain Price'a laf attırmam zaten :D

3.Ben yinede Cod2'deki Stalingrad sokaklarını özledim.Bana daha bi heyecan veriyodu.Ayrıca bu Museum  bölümünün ne özelliği var?

lanet !! ben o bölümü sonuna kadar bekledikten sonra bir şey olmayınca çıkmıştım  :evil:

Back
Top Bottom