Kierra said:aydınlat bizi fahrevon
Kierra said:ben kitapları okumadığım için bu greyjoy ailesi bana çok sönük geliyor, yani dizide tyrell kadar önemsizler gözümde. doğru düzgün sahneleri bile yoktu aslında, o yüzden çok da umrumda değil benim balon greyjoy düşmüş mü ittirilimiş mi cart mı curt mu
kitap okuyucuları euron greyjoy u görünce kafayı yediler zaten, benim gibi sadece dizi izleyenler eminim not impressed suratıyla "bu kim **" demiştir
Çoktan gelmesi lazımdı aslında ama bence dizide lady stoneheart olmayacak.Bak olabilirde yapımcılara kalmış bir şey ama eğer yaparlarsa ağır spoiler olacak dizi için haberin olsun.Cioss Julius U.X. said:Lady Stonehearth kimdir, nedir? Bir kaç seferdir nette görüyorum. Dizide vardıda unuttuk mu, bu sezon gelecek mi yoksa?
Cioss Julius U.X. said:Dirilme spoilerını yemiştim de adı niye değişiyor ki? Mavili, kırmızı gözlü tasvirleri gördüm.
Nasıl dizide mi bahsetti cidden? Hiç fark etmedim.ferevon said:LSH dizide var. Hatta Brienne Sansa'ya LSH'den bahsetti geçen.
ferevon said:LSH dizide var. Hatta Brienne Sansa'ya LSH'den bahsetti geçen. Bu arada kitapta da
Bu arada Brienne ölmedi ya nettiniz
Bence hiç yapmazlar onu.History Head said:Son çevrilen kitabı hali hazırda okumamislar ve sadece diziden gidenler spoilerı açmaya tenezzül dahi etmesinler.
Beyler bu Dany'nin kardeşi Aegon'u ne yapacaklar ya dizide? Kitapta Westeros'a çıkıyordu galiba Tyrion'la.
lorddarknes said:Bence Aegon dizinin son sezonunda gelecek ortalıgın tozunu alacak.
Khalesi gitsin dotraklar ile kucaktan kucağa oynasın