bunun nedeni ne?? (ram)

Users who are viewing this thread

lost_tht

Knight
ramc.jpg

ram2z.jpg

Kendi isteğim ile çalıştırdığım hiç bir uygulama çalışmaz iken bugün ram kendi kendini kasmaya başladı... M&B yi açtığım zaman ne olduğunu düşünün.
Aslında birden çok svchost olduğunu biliyorum ama bu da birden bayağı çok değil mi??
Acaba svchostlardan dolayı böyle olabilir mi?

Kimileri virüs diyor kimileri normal diyor... Sadece svc host değil başka nedenleri de olabilir ...
Bu tip sorunlara neden olan başka ne gibi virüsler var..

svchost virüs değil ki? O sistemle çalışan birşey? Çünkü hiç bir şekilde kapatılmıyor. Yoksa yanlış mı biliyorum (ama yanılma ihtimalim düşük formattan hemen sonra bile bende en az 7-8 svchost oluyor

minnakodunum said:
svchost virüs değil ki? O sistemle çalışan birşey? Çünkü hiç bir şekilde kapatılmıyor. Yoksa yanlış mı biliyorum (ama yanılma ihtimalim düşük formattan hemen sonra bile bende en az 7-8 svchost oluyor

svchost zaten sistemin dosyası onu silemezsin kapatabilirsin ama o zaman sistem gider(ben denemiştim ordan biliyom :lol:) ama scvhost yazdım oaraya o vürüs işte svchost gibi kastırıyor pcyi tek bir harf dikkat ettiysen

minnakodunum said:
Ama arkadaştaki svchost yani virüs değil o zaman.

olabilirde olmayabilirde exe değişmiş olabilir ancak büyük ihtimal değil yinede sen virüs taraasından geçir norton favorimdir artık kasmamaya başladı sistemi

Avast boot tarama yaptım ardından combofix ve 2 tane error clean bir de CClean...
Yaptıklarım bunlar şimdi de sistem geri yüklüyorum 2 gün önce güncellemiştim bilgisayarı oraya alıyorum..(iyi ki güncellemişim..)

Edit: Ama hiç bir b*k farketmedi...

minnakodunum said:

Yanlışın var. Herzaman için geçerli değil.
asdacp.jpg

Bu kadar fazla olması normal değil. Antivirüs programı kullanıyorsan onunda etkisi vardır. Forumların artık dikkate alınmayan format at geçer olayından iyi çözüm yok gibi. Formatlayıp, daha dikkatli kullanmak gerek.

Örnek; bilgisayarı kurtarayım derken bu kadar çok program kullanmamak gibi.
lost_tht said:
Avast boot tarama yaptım ardından combofix ve 2 tane error clean bir de CClean...

Back
Top Bottom