Bun Venit!

Users who are viewing this thread

Agent Griff

Master Knight
M&B
Bine v-am gasit pe noul forum in limba romana de pe Taleworlds. Stim cu totii ca de mult cerem si noi chestia deci acum ne putem bucura ca avem un forum propriu, pentru toti fanii de Mount and Blade din Romania.

Eu am avut onoarea de a primi propunerea sa fiu moderator si nu vreau sa dezamagesc pe nimeni in aceasta postura. Nici pe voi, colegii mei de forum, nici pe ceilalti moderatori si administratori.

Deci, sa incercam sa ne bucuram de acest nou forum.

Hm, o sampanie ar fi fost buna acuma dar prin intermediul internetului mai greu gasesti un inlocuitor.

A, uite un inlocuitor rezonabil. :razz:
 

xpressive_dan

Knight at Arms
Salut după câte insistări faţă de Janus să facă forum şi în română, prin mesaje private, posturi, începusem să cred ca nu ne va face forumul.Felicitări pentru moderator,cred că până la urmă după eforturile depuse, am reuşit să-l conving să ne facă forumul.Se pare că şi recomandarea mea a fost ascultată.
Să faci o treabă bună, să nu dezamăgeşti,după câte insitări facute să ne facă şi nou forumul acesta, urmează să zică după că nu mai merităm,că nu facem treabă sau mai ştiu şi eu ce vor găsi.Nu câştigam nimic pentru eforturile depuse, am făcut asta pentru că era normal ca şi noi să deţinem acest privilegiu şi pentru că imi place acest joc.
Succes, Agent Griff!
Respect!
 

Agent Griff

Master Knight
M&B
xpressive_dan said:
Să faci o treabă bună, să nu dezamăgeşti,după câte insitări facute să ne facă şi nou forumul acesta, urmează să zică după că nu mai merităm,că nu facem treabă sau mai ştiu şi eu ce vor găsi.Nu câştigam nimic pentru eforturile depuse, am făcut asta pentru că era normal ca şi noi să deţinem acest privilegiu şi pentru că imi place acest joc.
Succes, Agent Griff!
Respect!

Eu voi face tot ce imi sta in puteri pentru a nu dezamagi pe nimeni, dupa *** am spus in primul mesaj de pe acest forum al nostru, nici pe voi, cei ce ii reprezint practic, nici pe ceilalti moderatori si administratori, care mi-au oferit aceasta responsabilitate.

Un alt beneficiu adus de acest forum este si faptul ca acum romanii fani de Mount and Blade au un loc unde se pot aduna si pot discuta chiar daca nu au calitati extraordinare in ale limbii englezesti.
 

VOIEVOD

Sergeant
No, că să-ntâmplă şi asta!
De mult tânjeam să mai vorbesc şi româneşte în MAB.
Poate facem şi o echipă de MAB să le arătăm şi celorlalţi ce-am moştenit de la voievozii noştri!
Felicitări şi la mai mare!
Cu respect VOIEVOD.
 

Agent Griff

Master Knight
M&B
Voievod?

Mai ca nu imi vine sa cred ca esti tu. Tu esti IO VOIEVOD de pe forumurile armuri.ro nu? Te tin minte! :grin:

Nu stiu daca ma tii si tu pe mine minte de pe forum ca intru ceva mai rar si pot spune ca postez si mai rar, dar sunt Mihai de pe armuri.ro, membrul acela al gruparii de reconstituire istorico-militara din Bucuresti.

Ce misto ca esti si tu membru pe Taleworlds.

In legatura cu ideea unei grupari romanesti, eu sunt total de acord. O Oaste mica care sa dea masura noastra. Eu din pacate nu am inca Warband. Astept sa apara vreo reducere pe Steam sau Gamersgate ca sa pot sa il achizitionez fara probleme.
 

VOIEVOD

Sergeant
Respectele mele Mihai.
Da, sunt IO VOIEVOD de pe ARMURI.RO şi îmi aduc aminte de tine, eşti calfă, parcă, la fel ca mine.
Ce mică e lumea?
Io mi-am luat jocul la 2 luni după apariţie, abia l-am aşteptat, *** sunt înnebunit după tot ce are iz medieval, nu puteam să-l ratez!
Să auzim de bine!
 

Clau24

Sergeant at Arms
M&BWBWF&S
hmm asa mai zic si io pot vorbi "ca la mama acasa"...hehe
sper sa fim ceva romani care joaca warband..:smile:
 
Sunt bucuros ca am reusit sa avem si noi un forum acum, nu neaparat pentru ca ne vom descurca mai bine dar macar acum stim pe cine putem conta, eventual. Pacat ca vreo doi italieni au o problema cu asta, tipul ala Francesco acum ne saluta, dar pe forumul lor are o problema cu reusita noastra, la fel ca si unul Joker (citez: azi un forum, maine un server, oare unde vom ajuge?), ar fi bine sa-si vada de treaba. Felicitari celor care au obtinut forumul asta pentru noi toti si sper sa vedem lucruri interesante pe-aici!
 

CinuzIta

Sergeant Knight at Arms
Hi guys, I seen a post by prowler in the italian subforum, and I just wanted to make sure that you guys don't misunderstand the sense of the topic were prowler posted and of the messages by the other italian users he has just  written in this topic.

Francesco was just advising the rest of the italian forum that there is this new sub-forum owned by you, while Joker was just jokin/doin some irony...so nothing really serious, otherwise our moderators would have warned them of being more respectful :smile:
 

res

Recruit
Ura sunt super incintat.
Am cumparat jocul cind era la variaanta 0.6 acum.... avanseaza super!
 

Agent Griff

Master Knight
M&B
Bai baieti, ce naiba?

Abia sunt si eu moderator de cateva zile si deja imi faceti probleme? :razz:

E, glumeam. Din cate vad, se pare ca fu doar o gluma nevinovata. Si in plus vorba aia, daca Italienii sunt neastamparati, au si ei moderatorii lor care sa se ocupe de problema.
 

Agent Griff

Master Knight
M&B
Da, sigur.

Serialul este:

C3U1M8P7A9R1A - T2IS1I9N2G5U0R.

Sper ca s-a inteles.

Citeste regulile forumului mai intai de toate. Este strict interzis sa cersesti dupa seriale. Daca ne mai rogi frumos sa iti facem astfel de favoruri, poti fi sigur ca te vei alege cu o avertizare sau un ban, frumos si gratuit, asa *** iti place.
 
Top Bottom