Bug mudur ? Yoksa ....

Users who are viewing this thread

Arkadaşlar sabah oyun oynarken deniz yağmacısı sığınağı bastım. Sığınağa girdim, ben önde askerler arkada (hepsi okçu) biraz ilerledik. Ben sonra ilerideki haydutlara ok atıp üzerime çekmeye çalıştım. Bunlar yaklaşınca yan yan yürüyerek seri ok atışı yapmaya başladım. Bu oklardan 2 tanesini yan yan yürüken 1 tanesini zıplarken (nasıl becerdim bilmiyorum) haydutlara isabet ettirdim. O isabet esnasında sol altta atletizm gelişti vs yazısı geldi 1-2 defa ama kaç olduğunda hiç dikkat etmedim. Neyse sığınağı temizledim ana ekrana geldim karaktere bi girdim benim atletizm özellği 1063 olmuş (normalde kaç hatırlamıyorum ama sığınak harici savaşlarda hiç yürümediğim için baya düşük olmalı). Sizce bug mudur bu olay yoksa çok zor atışları yaptığım için mi verdi (ki normalde okçu vermesi lazım ama 1 level almışım sığınak savaşından).
 
cüneyt arkın yada legolasın soyunda olanların çoğunlukla yaşadığı sorunlar :grin: üsteki arkadaşın dediği gibi mod dan kaynaklı oluyor.
 
Evet tweaks mod var. Ama buraya kadar hiç anarmol level vermemişti. sadece oyun başında bi okçulukta 4-5 level verdiğini gördüm onun harici hep 1-1 veriyor levelleri. O değil hile yapmışım gibi hissettim iyi mi
 
dediğim çok karşı yanıt alabilir ama mod zaten hiledir. %80 90 hatta hiledir. bazen oyunun yapamadığını modlar daha güzel bir hal aldırtıyor onlar haricinde hep öyle hile.
yani sen o bu başkası sıkılmasın diye bazen otomatik yaptırılan şeyler bile oyun hızlanıyor pratikleşiyor ama genede hile :grin:
 
Back
Top Bottom