Genghis_Khan61
Açıkçası pek bir şey hatırlamıyorum , sadece yatmadan önce Piyanist filmini tekrar izlediğimden onunla alakalı bazı sahneler canlandı o kadar .
Mucahit Han said:Garı gız
Rüyalar tersine çıkar İnşallah maç bizim. Bu arada hangi kanaldaredlord said:arsenal maçını gördüm 3-1 yenilmiştik.
D- smartNyberCraft said:Rüyalar tersine çıkar İnşallah maç bizim. Bu arada hangi kanaldaredlord said:arsenal maçını gördüm 3-1 yenilmiştik.
rüyamda bannerlordun çıkıtğını görmüştüm.yani çıkmayacakmı şimdi (NyberCraft said:Rüyalar tersine çıkar İnşallah maç bizim. Bu arada hangi kanaldaredlord said:arsenal maçını gördüm 3-1 yenilmiştik.
Dar açılı dedin de aklıma geldi. Ben, bi arkadaşım, The Godfather'daki baba, Süleyman Çakır ve Polat Alemdar Ali Samiyen Stadı'na Gs-Cska Moskova basketbol maçına gidiyorduk. Her nasılsa Ali Sami Yen basketbol salonuna dönmüş. Herneyse salona girdiğimiz çok az yer vardı bir yere oturduk ama asıl yerimiz orası değildi. Ben daha yakına gitmek için baskı yapıyordum lakin the godfather'ın ayakları sakat olduğu için tekerlekli sandalyede. Bu yüzden oraya gidene kadar maç biter diye korkuyoruz. En sonunda diplomatik becerilerim sayesinde 4. periyotun ortalarına doğru ikna ediyorum diğer yere gitmek için. Oraya gidene kadar maç bitiyor. The Godfather arkadaşıma "Bunu döv lan maçı kaçırttı bize!" diyor. Arkadaş beni baya dövüyor. Sonra yine The Godfather, Çakır'a emri veriyor. Sık kafasına şunun diyor. Çakır tam kafama sıkacakken bi bakıyoruz maç uzatmalara gitmiş. Takımlar tekrar sahaya çıkıyor. Godfather maç uzatmalara gitmiş öldürmeye gerek yok diyor. Ben öyle kurtuluyorum. Maçı izliyoruz sonra eve gidiyoruz. Burada da bitti.Sir Rivenal said:Ne kadar dar açılı rüyalarınız var be. Rüyanızda bile masa başındasınız. Benim uzayda takıldığım oldu Doktora bağladım hala bannerlordu gördüm diyorsunuz ya.