Bugün Rüyanda Ne Gördün ?

Users who are viewing this thread

Açıkçası pek bir şey hatırlamıyorum , sadece yatmadan önce Piyanist filmini tekrar izlediğimden onunla alakalı bazı sahneler canlandı o kadar .

Rüyamda Eddard starkla falan kanka olduk.starklar ve askerleri var 100 kişi kardeşlerimde gelmiştiler 103 kişi olduk.starklardan robb Stark arya Stark jön Snow katılmıştı.ned Stark bide tabi.savaş yapacaktık,Eddard Stark dediği herkezi TT arenaya beklioym kendi imkanlarımıza gelin dedi.bende audimle geliyodum polis arabasına çarptım gtaya döndü rüya falan.neyse Arena'nın içi mağara gibi güzel biyerdi.rakiplerimizin sayılarını hatırlamıyorum.rakipimiZ devlerdi bizim.1,7katımız falanda.koşma becerileri yoktu.eddard s. Bitene vileda sopası verdi bana.bunla vurkaç yap dedi.çünkü koşamıyorlardı.ben ilk tırstım tabii.Ilk birine gizlice vurdum sonra söverek bana gelmeye başladı.bende bi geçirdim öldü.sonra eğlenmeye başladım.ölüm korkusu müthiş bişeye dönüşmüştü.savaş duygusu vahşet manayak bişey warbandda savaşmakla savaşın tadını falan alamıyon.Küçük kardeşimde orda dolaşıyordu.savaş sonucu 10 yaralı(kardeşimde dahil) 34 ölü.ne güzeldi la..sonunda yeeeeeeea diye bağırdık falan..dizinde görmenizi tavsiye ederim tabi.ömrümde gördüğüm en güzel rüya...
yada 2.ci  :lol:

Rüyamda Bannerlord oynuyorum Yılbaşından 1 hafta sonra çıkmıştı , acaip oyundu da sonra karıya kıza geçti rüyam .

3 Arkadaşım ve ben ankaradaydık otdü nün önünde oturuyoduk.sonra elektirik direğinde "bannerlordun ekran görüntüleri azsonra yayınlanacak"yazıyodu.biz gittik yayınlanacağı yere.kırmızı bi çadırdı.sunucu dediki işte armağan yavuzun sisteri!armağan yavuzun aynısı saçı beyaz sadece uzun saçlı ve kısa boyluydu.dans etti falan.tam sahnede bannerlordun ekran görüntüleri yayınlanacaktı ki armağan yavuz fişi çekti.bizde gezmeye gittik armağan yavuzla.çok heycanlandık tabi koca armağan yavuz taleworlds yöneticisi :grin: bannerlord ile ilgili şakalar yapıyoruz falan.bize bi lokantadan yemek ısmarladı.lokantanın adı forum.donanimhaberdi  :shock:  :shock:  :shock: :shock: .sonra tam bannerlordun çıkış tarihini vercekti uyandım.üzüntüden boğazım düğümlendi.sinirden azkalsın sövecektim :grin: tam zamanında bitiyo hep

V For Venedetta oturmuş mutfakta sandalyeye bana kapıya bakıcak şekilde kafasını bir sağa bir sola sallıyor.Gittim yanına hayırdır gardaş dedim.Tuttu ensemden attı camdan aşağı :neutral:

Abi hastalıkmıdır nedir, senelerdir rüya göremiyorum. Belki de görüp unutuyorum, insan uyurken binlerce rüya görüyormuş uyanınca birkaç tane hatırlıyormuş

Uzun zamandır rüya görmüyorum,ama bir kaç ay önce bir rüya görmüştüm.

Bizim evin sokağındaydık,yanımda tanımadığım bir kaç kişi vardı bir de bir arkadaşım (onu da hayal meyal hatırlıyorum) vardı.Hava birden griye ordan da siyah renge büründü.Her yer karanlık oldu bir anda.Sonra herkes bir tarafa kaçışmaya başladı.Tam kaçarken bizim arkadaşlar yok oldu birden ve ben hızımı alamayıp boşluğa düştüm.

Uyanırken de böyle sanki ruhum geri gelmiş gibi de bir ürperti hissettim.Hani boşluğa düşersin de tam o sırada uyanırsın ya,aynen öyle oldu.

Saat 4-5 civarıydı uyandığımda.Sabah ezanı okunuyormuydu onu hatırlamıyorum.

NyberCraft said:
redlord said:
arsenal maçını gördüm 3-1 yenilmiştik. :cry:
Rüyalar tersine çıkar :grin: İnşallah maç bizim. Bu arada hangi kanalda
rüyamda bannerlordun çıkıtğını görmüştüm.yani çıkmayacakmı şimdi :sad:(

Ne kadar dar açılı rüyalarınız var be. Rüyanızda bile masa başındasınız. Benim uzayda takıldığım oldu Doktora bağladım hala bannerlordu gördüm diyorsunuz ya.

Ben sabahları kalkınca hatırlıyorum rüyayı ama bir iki saate unutuyorum :razz: Gördüğüm rüyalarda genelde başıma kötü bir şeyler geliyor, utancımdan yerin dibine girecek durumlara düşüyorum :/

Ulan dün muhabbet kuşum beni yiyordu. Çok garip bir rüyaydı lan.  :oops:

Küçükken avatarın oyununu oynamıştım sabahtan akşama kadar (Mavi avatar, insan olan değil.) Gece rüyamda büyük kuşların üstüne binmiş uçuyodum. Rüzgarı falan hissediyordum, çok güzel bir histi.

Sir Rivenal said:
Ne kadar dar açılı rüyalarınız var be. Rüyanızda bile masa başındasınız. Benim uzayda takıldığım oldu Doktora bağladım hala bannerlordu gördüm diyorsunuz ya.
Dar açılı dedin de aklıma geldi. Ben, bi arkadaşım, The Godfather'daki baba, Süleyman Çakır ve Polat Alemdar Ali Samiyen Stadı'na Gs-Cska Moskova basketbol maçına gidiyorduk. Her nasılsa Ali Sami Yen basketbol salonuna dönmüş. Herneyse salona girdiğimiz çok az yer vardı bir yere oturduk ama asıl yerimiz orası değildi. Ben daha yakına gitmek için baskı yapıyordum lakin the godfather'ın ayakları sakat olduğu için tekerlekli sandalyede. Bu yüzden oraya gidene kadar maç biter diye korkuyoruz. En sonunda diplomatik becerilerim sayesinde 4. periyotun ortalarına doğru ikna ediyorum diğer yere gitmek için. Oraya gidene kadar maç bitiyor. The Godfather arkadaşıma "Bunu döv lan maçı kaçırttı bize!" diyor. Arkadaş beni baya dövüyor. Sonra yine The Godfather, Çakır'a emri veriyor. Sık kafasına şunun diyor. Çakır tam kafama sıkacakken bi bakıyoruz maç uzatmalara gitmiş. Takımlar tekrar sahaya çıkıyor. Godfather maç uzatmalara gitmiş öldürmeye gerek yok diyor. Ben öyle kurtuluyorum. Maçı izliyoruz sonra eve gidiyoruz. Burada da bitti.

Velhasıl Kelam: Allah belanı versin The Godfather

Back
Top Bottom