Bugün Rüyanda Ne Gördün ?

Users who are viewing this thread

Herkesin rüyası film gibi, benimkiler neden böyle anlamıyorum.

Süreleri çok kısa.

Kişiler tanımadığım alakasız tipler.

Konu denen bir şey yok.

Detayın D'si bile yok.

Mekan ya günümü geçirdiğim bir yer yada çok alakasız bilmediğim bir yer.

%80'inde herhangi bir duygu (sevinç-korku-üzüntü) yaşanmıyor.

Edit: Abimde hep böyle film gibi rüyalarını anlatır bana, anormallik bende sanırım.

naruk said:

Süreleri çok kısa.

Konu denen bir şey yok.

Detayın D'si bile yok.

Edit: Abimde hep böyle film gibi rüyalarını anlatır bana, anormallik bende sanırım.

Eğer ilginç bir rüya görmüşsem ben uyanır uyanmaz onu irdelerim olayı baştan sona tekrar hatırlamaya çalışırım böylece aklımda kalır eğer kafa yormazsam hemen ilginç bir rüya bile olsa unuturum uyandığımda ne gördüğümü bilsem bile. Unutmasam da çok yüzeysel bir şekilde ya da bağlantısız şeyler kalır aklımda. Bir de ben de en yakın arkadaşım derken rüyamda en yakın arkadaşım olduğunu düşündüğüm birisi yoksa kim olduğunu bilmiyorum. Yüz hareketlerinden filan anladığım bir şey. Sanırım bunlar biraz da görsel zeka ile alakalı şeyler.

Findecáno Amandil said:
naruk said:

Süreleri çok kısa.

Konu denen bir şey yok.

Detayın D'si bile yok.

Eğer ilginç bir rüya görmüşsem ben uyanır uyanmaz onu irdelerim olayı baştan sona tekrar hatırlamaya çalışırım böylece aklımda kalır eğer kafa yormazsam hemen ilginç bir rüya bile olsa unuturum uyandığımda ne gördüğümü bilsem bile. Unutmasam da çok yüzeysel bir şekilde ya da bağlantısız şeyler kalır aklımda. Bir de ben de en yakın arkadaşım derken rüyamda en yakın arkadaşım olduğunu düşündüğüm birisi yoksa kim olduğunu bilmiyorum. Yüz hareketlerinden filan anladığım bir şey. Sanırım bunlar biraz da görsel zeka ile alakalı şeyler.

Evet herhalde ben rüyalarımı bu kadar çok hatırlamaya çalışmadığım için bana öyle geliyor.

Ama mesela herkes şöyle rüyalardan bahsediyor ; yok rüyamda annemle kavga ettik, yok babam öldü, yok arkadaşımla yumruk yumruğa girdik. Benim rüyalarımda kişiler (genelde) tanımadığım veya çok alakasız tipler oluyor. Birde çoğunda herhangi bir duygu yaşamıyorum (yaşarsam da korku oluyor.)

Yalnız değilsin :grin:
Bugün değil ama bir ara yarı-korkunç bir rüya gördüm.Kurstan(kurs dediğime bakmayın Bilim ve Sanat Merkezi onun adı) eve dönecektim. Servisçi geldi(işin ilginç tarafı adamın eski servisçimiz olması). Yanımda da Bora adlı benle aynı serviste gelen benden bir yaş küçük çocuk vardı. Tek ikimiz vardık bu yüzden servis gelmemişti. Sonra yola çıktık(başka bir tuhaflık evimin çoooooooooooooooooooook daha uzakta olması).Tabi mesafe çok uzak olduğu için(gerçekte değil) taksi durağına benzeyen bir yerde durakladık. İçerisi benim odama çok benziyordu(hatta aynı bile olabilir). Bora yere oturmuştu, ben yatağa yatmıştım. Sonra bir anda iki tane Walker-ruh emici karışımı yaratık geldi üzerlerimize atladı. Ben başta kurtulmaya çalıştım. Sonra baktım olmuyo dedim ben öldüm çocuğu kurtariym bari( :mrgreen: ). Kurtaramadım. Sonra ikimiz de öldük.

Canavarların öldürme yöntemi:
-Öncelikle suni tereffüs yaparmış gibi ağzını senin ağzına yapıştırıyor.
-Sonra seni tüketmeye başlıyor. İlk önce kolların hariç bütün vücudundaki kas ve kemiklerin işlevsiz hale geldiğini hissediyorsun.
-Sonra nefesinin tükendiğini hissediyorsun.
-Sonra bütün vücudun işlevsiz hale geliyor ve ölüyorsun.

Nasıl ama :grin:

Dün gece gördüğüm rüya yine izledigim dizi ve filmlerin etkisi

sokakta yururken bir anda birinin takip ettigini fark ettim.Tabi sonra hızla kaçıyorken adam peşimi hic birakmiyor son tam kurtuldum derken onume biri atliyor kafama silahi dayiyor ve tam vuracakken uyaniyorum.

Karabasan gelmiş o göğsünde ağrıyı hissedenler.

Benden başka bir şey beklemeyin iki tür rüyam var.
1)
Mucahit Han said:
Garı gız :lol:
2)Arkada bismişah yanımda yeni çeriler istanbul seferi her kaleyi ele geçirdim sıradaki hedef vatikan !

Mavi,parıldayan,bir top tan,bir diğer,turuncu,aynı boyutta bir topa gidiyordum.Etraf kapkaranlıktı.Sanki,saniyede 100000 KM ile gidiyrdum.Etrafımda o derece hızlı rüzgar sesleri geliyordu.

O iki topun görünümü şöyleydi.Aralarında da bir köprü gibi kırmızı bir tünel gibi,ama tünel olmayan,saydam,şeffaf bir görünüm vardı.Cam gibi,o karanlığı görebildiğim bir geçit vardı;

_____________                                                              _______________
|                        |                                                             |                            |
|                        |                                                             |                            |
|                        | ------------------------------------------------  |                            |
|                        |                                                              |                            |
|____________|                                                              |______________|

bu spoilerda ki gibiydi.

Turuncu yere gittiğimde,benim hayal ettiğim,ama olmayan şeylerin olduğunu gördüm.

Örneğin,sol kolumu kırmamış,ameliyat geçirmemişim.Bir saniyeden de kısa bir sürede oldu.Tam başka birşeyler görmek üzereyim,Bağıra bağıra uyandım.Kimse duymadı :grin:

:shock: paralel evrene mi gittim dersiniz ?

~ Konu güzel gidiyor :smile:
Counter turnuvası yapıyorduk , 2.sıradaydım 1.lik için uğraşıyordum :smile:

Back
Top Bottom