Samdomanld
Baron
Film gibi rüya .
naruk said:Herkesin rüyası film gibi, benimkiler neden böyle anlamıyorum.
Süreleri çok kısa.
Kişiler tanımadığım alakasız tipler.
Konu denen bir şey yok.
Detayın D'si bile yok.
Mekan ya günümü geçirdiğim bir yer yada çok alakasız bilmediğim bir yer.
%80'inde herhangi bir duygu (sevinç-korku-üzüntü) yaşanmıyor.
Edit: Abimde hep böyle film gibi rüyalarını anlatır bana, anormallik bende sanırım.
Findecáno Amandil said:naruk said:Herkesin rüyası film gibi, benimkiler neden böyle anlamıyorum.
Süreleri çok kısa.
Kişiler tanımadığım alakasız tipler.
Konu denen bir şey yok.
Detayın D'si bile yok.
Mekan ya günümü geçirdiğim bir yer yada çok alakasız bilmediğim bir yer.
%80'inde herhangi bir duygu (sevinç-korku-üzüntü) yaşanmıyor.
Edit: Abimde hep böyle film gibi rüyalarını anlatır bana, anormallik bende sanırım.
Eğer ilginç bir rüya görmüşsem ben uyanır uyanmaz onu irdelerim olayı baştan sona tekrar hatırlamaya çalışırım böylece aklımda kalır eğer kafa yormazsam hemen ilginç bir rüya bile olsa unuturum uyandığımda ne gördüğümü bilsem bile. Unutmasam da çok yüzeysel bir şekilde ya da bağlantısız şeyler kalır aklımda. Bir de ben de en yakın arkadaşım derken rüyamda en yakın arkadaşım olduğunu düşündüğüm birisi yoksa kim olduğunu bilmiyorum. Yüz hareketlerinden filan anladığım bir şey. Sanırım bunlar biraz da görsel zeka ile alakalı şeyler.
2)Arkada bismişah yanımda yeni çeriler istanbul seferi her kaleyi ele geçirdim sıradaki hedef vatikan !Mucahit Han said:Garı gız
Susan Coffey'li rüyalarınıda anlatsana arkadaşlaraNikola Tesla said:Eskiden sevdiğim kızı gördüm.
Bozaciiii said:Susan Coffey'li rüyalarınıda anlatsana arkadaşlaraNikola Tesla said:Eskiden sevdiğim kızı gördüm.
Bozaciiii said:Rüyalarını dinleyince +18 sitelerde erotik hikaye okmuş gibi oluyorum nedense
Nikola Tesla said:Sevdiğim kızı gördüm.