Bugün farkettiğim birşey

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Metehannica said:
farketmez deneriz önceden hiç silmediğim için

dedimya gırgır için can sııntısı uzun zamandır forumda hiçbirşey olmuyo.Saçmalıklar durdu gibi bitanede ben saçmalıyayım dedim.Valla eskiden daha hareketliydi buralar.Bu yeni üyeler varyaa.Ahh nerde o eski üyeler özledim hepsini tartışsakta bağırsakta birbirimize iyi insanlardı.

sarhoş gibiyim beyler kusura bakmayın .

Valla harbidende silinmiomuş.
Eski üyeler derken neyii kast ediyorsun?
Biz kötümüyüz yani?.

Eski yeni ne farkeder Metehan önemli olan konuşabileceğin adam olması...
Ama yine de insan özlemiyor değil... :cry:

Metehannica said:
.Bu yeni üyeler varyaa.

Bak bu konuda haklısın bu aralar çok saçma arkadaşlarla karşılaşabiliyoruz :grin:

eski üyelerin yaptığı espirileri özledim :sad: (her zman bende yapmaya çalışırdım ama olmazdı)
tamam buraya yeni gelenlerin arasında iyi insanlarda var ama yine insan özlüyo be

Evet ben eski konulara bakıyom mesela ::karalord:: benzetme yapmıştı ben iki konu açtım die "kitapa" adlı kullanıcı da açmış onun mod sayfasındaki tartışmalar felan çok heycanlandırıyo insanı tartışmak felan güzel oluyodur bi de en çok kitapa nın ablası [testere] ye güldüm o da kitapaymış biri de demiş ki kız olsam sevgilin olurdum  :mrgreen: hiç güleceğim yok du! :grin: :mrgreen: Halen aramızdamıdır acaba? :neutral:

Prometheuss said:
açıkçası burda olmasnı isterdim komik çocukmuş  :mrgreen:

Ben o zamanlar forumda yoktum.Bilmem ama mesajlarına bakınca komikmiş gerçekten.

çaktın mı? hayal gücü çok geniş

Onlar pek eski sayılmaz aslında.ohooo daha kimler vardı kimler.Deniz in moderatör olduğu zamanları hatırlıyorum da forum ne cok değişmiş.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom