Bu sorun sadece ben de mi var?

Users who are viewing this thread

Başka hiçbir konu göremediğim için sormak istedim.
Şuan imparatorluğu tekrar kurmaya çalışıyorum kuzey ve güneyi sildim haritadan ama kuzeyin gücü 0 güneyin 20 felan batıda 1000 kişi felan var.
Görev ikinci aşamaya geçti aseray batanya ve vlandiyayı yok etmemi yada barış istiyor çubuk var altta (yüzde kaç yok ettim vs diye sanırım). buraya kadar herşey normal.
Pandayı izlediğimde kuzey güney ve batıyı yok edince krallıklar komple gidiyor(diplomasi ekranından) sanırım warbandda olduğu gibi yok oluyolar. Diplomasi ekranında gözükmüyor yani
Ama benim oyunda kuzey 0 gözükmesine rağmen bir şekilde topraklarıma saldırıyolar hala köylerimi yağmalıyolar 10 kişilik ordularıyla..
Güney aynı şekil bi bakıyorum bir lordum esir düşüyor bunlara abi bunların köklerini kuruttum kaleleri hiçbişeyleri yok.Ama hala inatla diplomasi ekranındalar.
İşin en garip tarafı ise bir noktada 0 olan kuzey bir anda benimle barış yaptı yahu adamların bütün lordları ve kralları esirimdi.
İşin diğer garip tarafı ise aseray durup dururken barış yaptı benimle (topraklarında kale kuşatırken hemde kuşatma iptal oldu bu olaydan) ama görev ekranında hala barış yada yok etmem gerektiği yazıyor oyunumda bir sorun mu oldu? (geforcenowdan oynuyorum en stabl sürümü yani vanilla 0 mod var oyunda)
Merak ettiğim kısım oyunum buglanmış mı yani bütün krallıkları süpürsem bile bir anlamı yok mu? Ona göre yeni save açmayı planlıyorumda. Teşekkürler umarım anlatabilmişimdir sorunumu.
2. bir konu açıcam şimdi cidden 8 yılda çıkan oyun bu mu diye tamam ea ea diyoruzda Abi warbandda bile bundan daha düzgün bir sistem var var olan bir sistemi devam ettirip üstüne bişey koymuş gibi dursalarda birçok özelliği warbanddan eksik.
 
Bende de aynısı var. Zaman zaman köylerini yağmaladıkları oldu. Sonrasında baypatrol modunu yükledim ve bir daha bildirim almadım :smile:
-Bazen ateşkes olabiliyor. Ben imparatorluğu birleştirmeyi seçtim ve 2/3 ünü yok ettikten sonra tüm krallıklar savaş açtı. Her yerden gelen saldırılara dayanmak zor oluyor. Öyle olunca hepsiyle barış yaptım ve biraz nefes aldım. Sonra batanya kısa süre içinde savaş açtı ama diğer krallıklar açmadı hala.
 
Son kısma aşırı sinirlendim . EA EA diyip duruyormuşuz , e tabiki diyip durucaz çünkü EA kardeşim . Oynadığın oyun tamamlanmış bitmiş bir oyun değil beyniniz bunu almıyor mu ? bitmemiş bir oyun bu BİTMEMİŞ . Oyun bitince söylesen bunu tamam dicem harbiden bitmiş oyun bu kadar kötü olamaz felan der desteklerim seni . Lan oyun BİTMEMİŞ BİTMEMİŞ BİTMEMİŞ . Kaç kere daha desek anlayacaksınız ?
 
Bende de aynısı var. Zaman zaman köylerini yağmaladıkları oldu. Sonrasında baypatrol modunu yükledim ve bir daha bildirim almadım :smile:
-Bazen ateşkes olabiliyor. Ben imparatorluğu birleştirmeyi seçtim ve 2/3 ünü yok ettikten sonra tüm krallıklar savaş açtı. Her yerden gelen saldırılara dayanmak zor oluyor. Öyle olunca hepsiyle barış yaptım ve biraz nefes aldım. Sonra batanya kısa süre içinde savaş açtı ama diğer krallıklar açmadı hala.
Ya işte bende de aynısı oldu ama orda görev kısmında barış yapman lazım diyo barış yapıyorsun hala duruyor görev o saçma geldi biraz.
Son kısma aşırı sinirlendim . EA EA diyip duruyormuşuz , e tabiki diyip durucaz çünkü EA kardeşim . Oynadığın oyun tamamlanmış bitmiş bir oyun değil beyniniz bunu almıyor mu ? bitmemiş bir oyun bu BİTMEMİŞ . Oyun bitince söylesen bunu tamam dicem harbiden bitmiş oyun bu kadar kötü olamaz felan der desteklerim seni . Lan oyun BİTMEMİŞ BİTMEMİŞ BİTMEMİŞ . Kaç kere daha desek anlayacaksınız ?
Bitmemiş bir oyun 150 lira gibi bir ücret istememeli o zaman ? Madem ea bu oyun ona göre fiyatla çıkıcak?
150 lira ise bu oyun ben 150 liraymış gibi yorumlarım ve 150 lira ile bu oyunu 2 saatte bütün herşeyiyle test edemezsin.
Ea bile olsa şuan bu oyun nasıl oluyoda önceki oyunda olan özelliklerin birçoğu bu oyunda olmuyor? Yani modcular bedavaya bir ton şey ekliyor oyuna hiçbir gelirleri olmamasına rağmen sırf oyunu sevdikleri için. Ama bu işi para için yapan firma ki baya yüksek bir mebla şuanki oyuna göre. Bu kadar eksikle sunmamalı. Eğer bunu modcular yapamasa dicem ki haklısın ea gelişir bu oyun.
 
GELİŞTİRİCİ ÜRÜN HAKKINDA NE DİYOR:
Neden Erken Erişim?
“Erken erişim, daha önce 2005 yılında, ilk oyunumuz olan Mount & Blade’in çıkışında deneyimlediğimiz bir şeydi. Topluluğumuz ile ortak hareket ederek, oyuncuların bugün hala keyifle oynayabildiği, benzersiz bir oyun deneyimini ortaya çıkarmayı başardık. Geçmişteki bu deneyimler bize, oyunumuzu gerek topluluğumuzun, gerekse bizim beklediğimiz seviyelere taşımamız için sorunları çözme ve iyileştirme konularında oyunculardan yardım almanın hayati önem taşıdığını öğretti.
M&B Bannerlord için verimli ve etkin bir erken erişim sağlayabilmeyi umuyoruz. Ancak öngördüğümüz oyunun doğası ve ölçeği gereği erken erişim sürecinde bazı sorunlar, içerik ve özellik eksiklikleri ile karşılaşma ihtimalimiz var. Aşağıda, bilmenizin faydalı olacağını düşündüğümüz birkaç noktaya değineceğiz:
Şehirler, Kaleler ve Köyler için Eşsiz Haritalar: Oyunda her bir şehir ve kaleye özgü benzersiz haritalar hazırlamayı planlamış olsak da bu kadar fazla sayıda iyi tasarlanmış haritayı hazırlamak oldukça zaman alan bir iş olduğundan, erken erişimde farklı yerlerde aynı haritaları görebilirsiniz.
Görev İçeriği: Planlanmış bir takım görevler tamamen eksik olabilir ya da var olanlar geçici harita, animasyon vs. kullanabilir.

Dengeleme: Oyunun çeşitli yönlerinde dengeleme yetersiz kalabilir. Bazı bölümler çok kolay ya da aşırı zor olabilir.

Seslendirme: Oyun, çok sayıda dinamik metin ve yüzlerce oyuncu dışı karakter (NPC) barındırdığından, yalnızca sınırlı sayıdaki diyalog alt kümelerine (selamlama, yandaş tanıştırma ve ana görevler gibi) seslendirme yapmayı planlıyoruz. Yine erken erişim sürecinde, planlanan bu seslendirmelerden bazıları eksik olabilir ya da geçici versiyonlar kullanabilir.

Kaydedilmiş Oyun: Erken erişim sırasında oyunları kaydetme uyumluluğunu korumaya çalışacağız ancak geriye dönük %100 uyumluluk sağlamak teknik olarak mümkün olmayabilir ve oyununuzu yeni sürüme güncelledikten sonra oyuna en baştan başlamak zorunda kalabilirsiniz.

Teknik hatalar ve küçük problemler: Her ne kadar stabil bir oyun deneyimi sunmak için elimizden geleni yapsak da oyun erken erişim sırasında da aktif olarak geliştirilmeye devam edeceğinden, teknik hata ve sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz oldukça yüksek. Ancak önceliğimiz elbette bu hataları düzeltmek olacaktır.

Yerelleştirme: Oyunu yerelleştirmeyi planladığımız diller: Fransızca, İtalyanca, Almanca, Japonca, Korece, Lehçe, Brezilya Portekizcesi, Rusça, Basitleştirilmiş Çince, İspanyolca (Latin Amerika) ve Türkçe. İlerleyen zamanlarda diğer dillerin tercümeleri de eklenebilir. Erken erişim süresince bu diller hiç olmayabilir ya da henüz tamamlanmamış olabilir.

Çok Oyunculu Modlar ve Özellikler: Oyun mevcut haliyle birçok popüler çok oyunculu modu içeriyor ancak biz büyük olasılıkla dereceli eşleştirme (ranked matchmaking) de dahil daha fazla mod ve özelliği eklemeyi planlıyoruz.

Tek Oyunculu Özellikler: Planlanan birkaç tek oyunculu mod özelliği, tamamlanmamış ya da tamamen eksik olabilir. Bunlarla sınırlı olmamakla birlikte bazı eksiklikler şu şekildedir: tüm oyun kontrol desteği, bazı beceri ve olanaklar, zanaatkarlık, kuşatmaların, klan, ordu ve krallık yönetiminin bazı yönleri.

M&B Bannerlord’un gelişim süreci bizim için olağanüstü bir deneyim oldu ve olmaya da devam ediyor ve bu yolculuğun son aşamasında oyuncularımızla birlikte ilerlemek son derece heyecan verici. Elbette biraz daha sabredip, nihai oyuna kadar beklemeyi tercih edebilirsiniz. Bu durumda da oyunu istek listenize ekleyebilir, oyunun nihai sürümünü yayınladığımızda bir e-posta ile haberdar olabilirsiniz.”

Bu oyun ne kadar süre için Erken Erişim'de olacak?
“Şu anda tam çıkış için kesin bir tarih belirlemedik ancak oyunun yaklaşık bir yıl erken erişimde kalmasını bekliyoruz. Odak noktamız, oyunun son hali üzerinde olumsuz etki yaratabilecek bir zaman sınırı koymaktansa oyunun eğlenceli ve zevkli olmasını sağlayabilmek.”

Erken Erişim versiyonunun tam versiyonundan ne kadar farklı olması planlanıyor?
“Oyunun erken erişim sürümü, oyuncuları saatlerce meşgul edecek içerik zenginliği barındırıyor. Bu sürüm, son derece istikrarlı ve oynanabilir olsa da oyuncuların, tam sürümden önce bulup düzeltmeyi planladığımız, daha önce karşılaşmadığımız bazı hatalar ve sorunlarla karşılaşabileceklerinin farkında olmalarını bekliyoruz.

Erken erişim sürümü, farklı şehirler için sahneleri yeniden kullanabilir, bazı destekleyici özelliklerden yoksun olabilir, görev, seslendirme gibi özellikler ve bazı dillerdeki yerelleştirmelerde eksiklikler görülebilir ya da hiç olmayabilir.

Erken erişim süresi boyunca bir yandan ayaklanma, krallık ve silah oluşturma gibi eksik destekleyici özellikleri tanıtmayı umuyor, diğer yandan da aşağıda listelediğimiz mevcut özellikleri iyileştirip genişletmeyi planlıyoruz.”

Erken Erişim sürümünün şu anki durumu nedir?
“Erken erişim sürümü, içerik olarak Mount & Blade deneyiminin tüm temel öğelerini, seriye yeni eklenen bir sürü içerikle birlikte sunacaktır.

• Oyuncular, oyunun karakter geliştirme sistemini kullanarak kendi karakterlerini oluşturabilecek
• Kalradya kıtasını keşfedebilecek
• Kendi savaş birliklerini toplayabilecek
• Oyunun kapsamlı komuta sistemini ve sezgisel beceri tabanlı yönlü dövüş sistemini kullanarak komuta edebilecek ve birliklerinin yanında savaşabilecek
• Yerleşim yerlerini istila edebilecek
• Düşman şehirlerini ve kalelerini kuşatıp ele geçirebilecek
• Oyunun geniş ekonomi sistemini kullanarak mal ve eşya ticareti yapabilecek
• Siyaset ve diplomaside rol alabilecek
• Kendi kabilesini yönetebilecek
• Yerleşim yerlerini iyileştirebilecek ve yönetebilecek
• Orduları toplayabilecek ve savaş başlatabilecek

Ve çok daha fazlasını hiçbir oynanışın aynı olmadığı, geniş tek oyunculu sandbox ortamında yapabilecekler. Erken erişim sürümü ayrıca, oyuncuların dövüş becerilerini ve taktiksel hünerlerini dünyanın dört bir yanından oyunculara karşı test edebilecekleri, tam destekli çok oyunculu oyun modlarını da kapsayacak.”

Erken Erişim sırasında ve sonrasında oyunun fiyatı değişecek mi?
“Erken erişimden sonra fiyat değişikliği ile alakalı bir planımız yok.”

Topluluğu, geliştirme sürecine nasıl dahil etmeyi düşünüyorsunuz?
“Erken erişim süresi boyunca oyunculardan geri bildirim ve veriler toplamak için çeşitli yöntemler kullanmayı planlıyoruz. Resmi forum sayfamızda ve Steam forumlarında kullanıcılar ile doğrudan iletişim halinde olmak, anket formları yoluyla özel geri bildirim talebinde bulunmak, topluluğumuzla çok oyunculu etkinlikler düzenleyip, bunlara katılmak ve veri toplamamıza yardım edecek analitik araçlar kullanmak bu yöntemlerden bazıları.”
 
Ya işte bende de aynısı oldu ama orda görev kısmında barış yapman lazım diyo barış yapıyorsun hala duruyor görev o saçma geldi biraz.

Bitmemiş bir oyun 150 lira gibi bir ücret istememeli o zaman ? Madem ea bu oyun ona göre fiyatla çıkıcak?
150 lira ise bu oyun ben 150 liraymış gibi yorumlarım ve 150 lira ile bu oyunu 2 saatte bütün herşeyiyle test edemezsin.
Ea bile olsa şuan bu oyun nasıl oluyoda önceki oyunda olan özelliklerin birçoğu bu oyunda olmuyor? Yani modcular bedavaya bir ton şey ekliyor oyuna hiçbir gelirleri olmamasına rağmen sırf oyunu sevdikleri için. Ama bu işi para için yapan firma ki baya yüksek bir mebla şuanki oyuna göre. Bu kadar eksikle sunmamalı. Eğer bunu modcular yapamasa dicem ki haklısın ea gelişir bu oyun.
Fiyat konusu tartışılabilir haklısın ama şöyle düşün herkesin evde olduğu şu karantina günlerinde oyunu erken erişime açmasalardı.Hiç oynamasaydım keşke diyor musun kendine? Bence eksiklerine rağmen çok doğru zamanda açtılar oyunu. Birde 8 sene bin bir türlü modla oynadığın bir oyunu, daha erken erişimde yeni çıkmış bir oyunla kıyas ediyorsun. Can sıkıcı durumlar hepimizin başına geliyor. Dikkate alınır umuduyla yazıyoruz. Yaptığın şuna benziyor biri sana araba satıyor ama diyor ki bak arabanın böyle böyle sorunları var orası burası arızalanır bu arabayı ona göre al, sende diyorsun olsun ben denemek istiyorum alıcam sonra daha ilk arızada adama bu ne biçim araba sürekli arıza çıkartıyor diyorsun.
 
Bozuk Üslup
Ya işte bende de aynısı oldu ama orda görev kısmında barış yapman lazım diyo barış yapıyorsun hala duruyor görev o saçma geldi biraz.

Bitmemiş bir oyun 150 lira gibi bir ücret istememeli o zaman ? Madem ea bu oyun ona göre fiyatla çıkıcak?
150 lira ise bu oyun ben 150 liraymış gibi yorumlarım ve 150 lira ile bu oyunu 2 saatte bütün herşeyiyle test edemezsin.
Ea bile olsa şuan bu oyun nasıl oluyoda önceki oyunda olan özelliklerin birçoğu bu oyunda olmuyor? Yani modcular bedavaya bir ton şey ekliyor oyuna hiçbir gelirleri olmamasına rağmen sırf oyunu sevdikleri için. Ama bu işi para için yapan firma ki baya yüksek bir mebla şuanki oyuna göre. Bu kadar eksikle sunmamalı. Eğer bunu modcular yapamasa dicem ki haklısın ea gelişir bu oyun.
Olum kimse sana zorla aldırmadı parası çok geldiyse almasaydın oyunu . Erken erişim olması fiyatını düşürmez aksine yükseltir çünkü erken erişim demek oyunun kullanıcılar sayesinde çok daha gelişeceği haberini verir anladın mı ? günde bir patch geliyor ilk çıktığı zamandan bu zamana gçzle görülür büyük bir gelişme var bir sene sonrasında bu lafları YUTACAĞINA eminim . Sanki bilmiyordun böyle sorunlarla karşılaşacağını . Oyun erken erişim lan tabiki sorunları eksikleri olacak zaten olmsa tam sürüm olarak çıkardı .
 
Son kısma aşırı sinirlendim . EA EA diyip duruyormuşuz , e tabiki diyip durucaz çünkü EA kardeşim . Oynadığın oyun tamamlanmış bitmiş bir oyun değil beyniniz bunu almıyor mu ? bitmemiş bir oyun bu BİTMEMİŞ . Oyun bitince söylesen bunu tamam dicem harbiden bitmiş oyun bu kadar kötü olamaz felan der desteklerim seni . Lan oyun BİTMEMİŞ BİTMEMİŞ BİTMEMİŞ . Kaç kere daha desek anlayacaksınız ?

Seni neden bu kadar bağlıyor anlayamadım hocam ? Bu kadar sert konuşarak insanların kalbini kırmak da ne gibi çıkarın var ?
 
Olum kimse sana zorla aldırmadı parası çok geldiyse almasaydın oyunu . Erken erişim olması fiyatını düşürmez aksine yükseltir çünkü erken erişim demek oyunun kullanıcılar sayesinde çok daha gelişeceği haberini verir anladın mı ? günde bir patch geliyor ilk çıktığı zamandan bu zamana gçzle görülür büyük bir gelişme var bir sene sonrasında bu lafları YUTACAĞINA eminim . Sanki bilmiyordun böyle sorunlarla karşılaşacağını . Oyun erken erişim lan tabiki sorunları eksikleri olacak zaten olmsa tam sürüm olarak çıkardı .
Bak öncelikle evet bana kimse zorla aldırmadı 8 yıldır beklemesem belki 150 lira çok diyip almazdım ama diyorum bak bütün devblogları okumuş birisiyim. O kadar bekliyordum oyunu. Abi aynı oyunu oynamıyor muyuz anlamıyorum oyundan şuan zevk almıyorum demiyorum sadece hep içimde şu hissiyat var gerçekten ben bu kadar bu oyunu mu beklemişim. Yani oyunun overrated olarak çıktığını kabul etmek gerekiyor bence
 
Ya işte bende de aynısı oldu ama orda görev kısmında barış yapman lazım diyo barış yapıyorsun hala duruyor görev o saçma geldi biraz.

Bitmemiş bir oyun 150 lira gibi bir ücret istememeli o zaman ? Madem ea bu oyun ona göre fiyatla çıkıcak?
150 lira ise bu oyun ben 150 liraymış gibi yorumlarım ve 150 lira ile bu oyunu 2 saatte bütün herşeyiyle test edemezsin.
Ea bile olsa şuan bu oyun nasıl oluyoda önceki oyunda olan özelliklerin birçoğu bu oyunda olmuyor? Yani modcular bedavaya bir ton şey ekliyor oyuna hiçbir gelirleri olmamasına rağmen sırf oyunu sevdikleri için. Ama bu işi para için yapan firma ki baya yüksek bir mebla şuanki oyuna göre. Bu kadar eksikle sunmamalı. Eğer bunu modcular yapamasa dicem ki haklısın ea gelişir bu oyun.
Kardeşim oyunu bir kere alıyorsun. Nihai sürüm çıktığında bir daha almayacaksın. Yani aslında şu an sen ileriye yatırım yaptın gibi bişey. Nasıl anlarsan artık
 
Kardeşim oyunu bir kere alıyorsun. Nihai sürüm çıktığında bir daha almayacaksın. Yani aslında şu an sen ileriye yatırım yaptın gibi bişey. Nasıl anlarsan artık
umarım nihai sürümde çok üst düzey olmasada oynanabilir bir oyun görebiliriz. warband diplomacy 3litdumun grafikleri yenilenmiş versiyonuna bile razıyım aslında
 
şuan oyunu oynayan herkes tester.. yani sen oynadıkça eskiklerini görüp ileteceksin geliştiriciler ona göre düzenleme yapacak tam sürüm çıkana kadar.. oyunu alıp iade etmediysen bazı şeyleri kabul etmiş sayılırsın.. modcular yapabiliyor da taleworlds neden yapamıyor saçmalığına gelecek olursak; modcular dediğin insanlar oyunu baştan yapmıyor dosyalar ve grafikler üzerinde imkan verdiği kadarı ile oynama yapıyolar emin ol modcular dediğin adamların yaptıklarını geliştiriciler mabadlarıyla yapar ama onların önceliği oyunun tam sürüm çıkana kadar eksiklerini gidermek ve oynanabilir hale getirmek... aynı konuları yüzlerce kez görmekten midem bulandı.. ayrıca aynı kişinin (daha 10 gün olmuş üyelik açalı) sürekli olarak konu açması da ayır bir sıkıntı (aynı konulardan onlarca var üşenip bakmamış) yukarda @Lithium26 nickli arkadaş üşenmemiş kopyalamış okumuşsundur inşallah yazanları...
 
böyle bir sitemi saçma buluyorum oyunda bir çok yeni özellik var (görebilene)
örnek vereyim orduya istediğin kişiyi çağırabiliyorsun (warbandda yoktu)
lordlarla ilişkini arttıra biliyosun bir panel den (warbandda anca görev yaparak kale vererek uğraşarak halledebilioyurdunuz)
diplomasi diye yeni bir özellik gelmiş ve gayet başarılı
para havuzu çok daha iyi gerçekliği yansıtıyor (warbanddaki gibi 10 bin dinara ülke kurulmuyor)
çocuk yapma sistemi gelmiş kendin isim bile verebiliyorsun
infaz edebiliyorsun
daha sayardımda uğraşmak istemiyorum sonuçta siz yürüyen çamur atıcılarsınız zorla almadınız şu forma bugları önerilerinizi yazın artık ağlamayın kalabalık oluyorsunuz
 
giphy.gif
Başına geleceklerden haberin dahi yok.
 
bannerlord - çıkış fiyatı 120 şuan 150 lira
gta 5 - 169 - 90 lira
witcher 3- 60- 23 lira
ac oddysey 280 -88 lira
rdr 2 -300- 119 lira
pubg -89lira -44 lira
nortgard -75 -25 lira
tropico 6- 99- 49 lira
skyrim- 131 -31 lira
escape of tarkov 250 lira ayak bastı parası
paradox oyunları (genel) 60 vanilla -dlc150
total war ve CA oyunlarına girmiyorum indirimsiz alanlar 500lük oldu.

listedeki çoğu oyunun çıkış fiyatına girmek bile istemem steam türkiye özel kuru ile ancak alınabilir fiyatlardalar. hem multisi hem single kısmı olan modlanarak devasa oynanış süresi sunan bannerlord'un fiyatına laf etmek kimsenin haddine değil.
150 lira maalesef Türkiye'nin halini bildiğinden çok insaflı bir fiyattır. Daha steam yaz indirimine önümüzdeki mayıs indirimine fiyatı ne olur onu hiç bilmiyoruz.
oyuna bu paralar çok kardeşim diyorsan global fiyatlara bak steam'ın kur politikasını araştır sonra gel sabahtan akşama kadar tartışalım. Fiyat konusunda türkiye oyunun en ucuz olduğu yer zaten. Paramız enflasyona yenik düşmüşse değeri kalmamış alım gücü sürünüyorsa bunun sorumlusu taleworld değil ekonomiyi yönetenlerdir. Fiyatlama konusunda türkiye için eleştirişecek bir tarafı yok TW'nin. Fiyat üzerinden saldırmak sadece sizi komik duruma ve cahil konumuna düşürür.

Uzun uzun Early access ile ne olacak anlatıldı. Baktın oyuna 2-3 oynadın iade et kurtul. EA ile oyunun nasıl şekilleneceğine karar verip bunun bir parçası olmak isteyenler zaten çoktan modlama başta katkılarına başladı.

Ayrı bir konuda modlanabilirlik game of thrones çıktı iki ayrı devasa mod yapıldı. 200 saate yakın oynanış sundu. Vikings dizisi vardı. çeşitli modlar ve dlc derken 75 saat oynanıi sundu. Lotr modu diplomasi modu perisnosu gibi büyük modları geçtim. ad 1257 modu olması lazım 8 yıllık süreç içinde 2 sene zirvede kaldı sonradan unutuldu gitti vs. 49 doları (350 tl) veren yabancı kaleye girince crash yiyip sövmek için vermedi bu parayı potansiyeli satın aldı. Yazılımda bir hata bazen bir satır kod ile çözülürken bazen komple çıkmaza sokup başa sarabilirken her gün patch geliyor. Bunun yanında önerileri takip etmeye çalışıyorlar. 10 yaşındaki çocuktan 60 yaşındaki ihtiyara kadar geniş bir skala olup olmadık konuda kafa silkekiyor bu da cilası zaten. "dünyanın en iyi oyunu witcher 3" iddiası ile esen rüzgarla cyberpunk buglar yüzünden ertelendi. Çıksın bug dolu olacak 1 ay temizlemeye uğraşacaklar 2-3 senenin sonunda bile çözülememiş buglar olacak (bknz witcher 3 bug dolu) warband konsol açık oynayanlar bilir ne buglar var ne saçma işler var arka planda gören şaşırıyor.

Bannerlord olmamış diyorsan iade et kurtul. Bu hali olmamış zaman lazım diyorsan da sal oyunu bir müddet tekrar başlarsın. Community olarak faydalı olmak istiyorsan da bir ton yolu var elini taşın altına koy.
 
bannerlord - çıkış fiyatı 120 şuan 150 lira
gta 5 - 169 - 90 lira
witcher 3- 60- 23 lira
ac oddysey 280 -88 lira
rdr 2 -300- 119 lira
pubg -89lira -44 lira
nortgard -75 -25 lira
tropico 6- 99- 49 lira
skyrim- 131 -31 lira
escape of tarkov 250 lira ayak bastı parası
paradox oyunları (genel) 60 vanilla -dlc150
total war ve CA oyunlarına girmiyorum indirimsiz alanlar 500lük oldu.

listedeki çoğu oyunun çıkış fiyatına girmek bile istemem steam türkiye özel kuru ile ancak alınabilir fiyatlardalar. hem multisi hem single kısmı olan modlanarak devasa oynanış süresi sunan bannerlord'un fiyatına laf etmek kimsenin haddine değil.
150 lira maalesef Türkiye'nin halini bildiğinden çok insaflı bir fiyattır. Daha steam yaz indirimine önümüzdeki mayıs indirimine fiyatı ne olur onu hiç bilmiyoruz.
oyuna bu paralar çok kardeşim diyorsan global fiyatlara bak steam'ın kur politikasını araştır sonra gel sabahtan akşama kadar tartışalım. Fiyat konusunda türkiye oyunun en ucuz olduğu yer zaten. Paramız enflasyona yenik düşmüşse değeri kalmamış alım gücü sürünüyorsa bunun sorumlusu taleworld değil ekonomiyi yönetenlerdir. Fiyatlama konusunda türkiye için eleştirişecek bir tarafı yok TW'nin. Fiyat üzerinden saldırmak sadece sizi komik duruma ve cahil konumuna düşürür.

Uzun uzun Early access ile ne olacak anlatıldı. Baktın oyuna 2-3 oynadın iade et kurtul. EA ile oyunun nasıl şekilleneceğine karar verip bunun bir parçası olmak isteyenler zaten çoktan modlama başta katkılarına başladı.

Ayrı bir konuda modlanabilirlik game of thrones çıktı iki ayrı devasa mod yapıldı. 200 saate yakın oynanış sundu. Vikings dizisi vardı. çeşitli modlar ve dlc derken 75 saat oynanıi sundu. Lotr modu diplomasi modu perisnosu gibi büyük modları geçtim. ad 1257 modu olması lazım 8 yıllık süreç içinde 2 sene zirvede kaldı sonradan unutuldu gitti vs. 49 doları (350 tl) veren yabancı kaleye girince crash yiyip sövmek için vermedi bu parayı potansiyeli satın aldı. Yazılımda bir hata bazen bir satır kod ile çözülürken bazen komple çıkmaza sokup başa sarabilirken her gün patch geliyor. Bunun yanında önerileri takip etmeye çalışıyorlar. 10 yaşındaki çocuktan 60 yaşındaki ihtiyara kadar geniş bir skala olup olmadık konuda kafa silkekiyor bu da cilası zaten. "dünyanın en iyi oyunu witcher 3" iddiası ile esen rüzgarla cyberpunk buglar yüzünden ertelendi. Çıksın bug dolu olacak 1 ay temizlemeye uğraşacaklar 2-3 senenin sonunda bile çözülememiş buglar olacak (bknz witcher 3 bug dolu) warband konsol açık oynayanlar bilir ne buglar var ne saçma işler var arka planda gören şaşırıyor.

Bannerlord olmamış diyorsan iade et kurtul. Bu hali olmamış zaman lazım diyorsan da sal oyunu bir müddet tekrar başlarsın. Community olarak faydalı olmak istiyorsan da bir ton yolu var elini taşın altına koy.

şunu okusunlar da neyin nolduğunu anlasınlar bende yazacaktım aynılarını üşendim parmaklarına sağlık.. çoluk çocukla uğraşıyoruz resmen 2008 den beri üyeyim foruma bu kadar konu açmadım hatta sayılıdır.. genelde aynı konulardan 10ar tane olduğu için aratıp bakıp okuyorum. okuma kültürü de yok bizde maalesef..
 
Seni neden bu kadar bağlıyor anlayamadım hocam ? Bu kadar sert konuşarak insanların kalbini kırmak da ne gibi çıkarın var ?
Siz şaka mısınız ? tüm Türk oyuncular olarak bu oyunu benimsemişken ne demek oluyor " sizi neden bu kadar bağlıyor" ? Çok sıkıldım artık "8 yıldır beklediğimiz oyun bu mu , warband gibi , buglu" denmesinden . Oyun erken erişim kardeşim biz bitmiş oyun oynamıyoruz hepimiz tester görevini üstleniyoruz yani yapmamız gereken hataları gerekli yerlere iletmek. Ama bazı kendini bilmezler oyunu sürekli yerden yere vuruyor . Anladın mı ?
 
Bak öncelikle evet bana kimse zorla aldırmadı 8 yıldır beklemesem belki 150 lira çok diyip almazdım ama diyorum bak bütün devblogları okumuş birisiyim. O kadar bekliyordum oyunu. Abi aynı oyunu oynamıyor muyuz anlamıyorum oyundan şuan zevk almıyorum demiyorum sadece hep içimde şu hissiyat var gerçekten ben bu kadar bu oyunu mu beklemişim. Yani oyunun overrated olarak çıktığını kabul etmek gerekiyor bence
bomboş bir insansın oyunun gelişimine hiçbir katkıda bulunamayacak kadar boş . Şikayet etmek yerine hataları ve eksikleri gerekli yerlere iletirsek ancak beklediğimiz gibi güzel bir oyun çıkacaktır . Ama sen ne anlayacaksın hadi kal sağlıcakla
 
Arkadaşlar, sakin olun. Herkes görüşlerini adap kurallarını bozmayarak, özgür bir şekilde buraya dökebilir ama gerçekten iğneleyeci konuşmalara hiç gerek yok.
 
Arkadaşlar, sakin olun. Herkes görüşlerini adap kurallarını bozmayarak, özgür bir şekilde buraya dökebilir ama gerçekten iğneleyeci konuşmalara hiç gerek yok.


Kimse kimseye sert konuşamaz hocam ,yok öyle bu forumda mod yok diyede bu kadar ileri gitmemeli.


Siz şaka mısınız ? tüm Türk oyuncular olarak bu oyunu benimsemişken ne demek oluyor " sizi neden bu kadar bağlıyor" ? Çok sıkıldım artık "8 yıldır beklediğimiz oyun bu mu , warband gibi , buglu" denmesinden . Oyun erken erişim kardeşim biz bitmiş oyun oynamıyoruz hepimiz tester görevini üstleniyoruz yani yapmamız gereken hataları gerekli yerlere iletmek. Ama bazı kendini bilmezler oyunu sürekli yerden yere vuruyor . Anladın mı ?

Şakayım kardeşim sanane benden .
 
Back
Top Bottom