Bu siteye girmeyin !

Users who are viewing this thread

Hekimoğlu

Sergeant
Selam internette bir site buldum steam key giveaway diye bir site bu siteyi duyan varmi face twiiter sayfalarida var sakın inanmayin fakeymis haberiniz olsun.

İnanma onlara, o tür tüm siteler sahtedir, hem zaten tıklanma elde etmek kadar kolay bir şey varken bu yolla kimse oyun dağıtmaz.  :)

Hekimoğlu said:
Selam internette bir site buldum steam key giveaway diye bir site bu siteyi duyan varmi face twiiter sayfalarida var sakın inanmayin fakeymis haberiniz olsun.
Sağolasında konuya ne gerek vardı? Zaten aklı başında birisi öyle uyduruk yerden key kapma arayışına girmez.

aynen,ben skyrim-oblivion karşılaştırma konusu açınca hmn kitlenir,böyle boş konular kitlenmez anlamdm gitti!

OliverQueen~ said:
Hekimoğlu said:
Sağolasında konuya ne gerek vardı? Zaten aklı başında birisi öyle uyduruk yerden key kapma arayışına girmez.
Arkadaş önce bu siteyi önermişti ilk mesajda, daha sonra yanıldığını anlayıp mesajını düzenlemiş sanırım.

Site profesyonelce hazırlanmış. Zamanında farklı şeylerde bende yaptım buna benzer siteler.
Eğer sitede uzun süre takılıp key almaya filan çalıştıysan bilgisayarını kontrol etmeni öneririm.

Back
Top Bottom