Bu hataya bir bakarsanız sevinirim

Users who are viewing this thread

canberk12

Banned
Arkadaşlar oyunu yükleyip oynadım fakat bir süre sonra oyuna girmeye çalışınca şu hatayı veriyor : " File Corrupted!. This programs has been manipulated and maybe it's infected by a Virus or cracked. This file won't work anymore. " işte hata bu. Hatanın adı " Themida " . Sorunu çözemedim oyunu baştan yükledim ama yine olmadı, aynısı çıktı. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

canberk12 said:
Arkadaşlar oyunu yükleyip oynadım fakat bir süre sonra oyuna girmeye çalışınca şu hatayı veriyor : " File Corrupted!. This programs has been manipulated and maybe it's infected by a Virus or cracked. This file won't work anymore. " işte hata bu. Hatanın adı " Themida " . Sorunu çözemedim oyunu baştan yükledim ama yine olmadı, aynısı çıktı. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
Crack mrack nerden çıkarıyorsunuz...
Themida oyunun 6 levelde kalmasını sağlıyor

canberk12
1. crack denılen sey kanunen bır suctur. paralı olan bılgısayar programlarının parasız olarak kullanılmasını sagladıgı ıcın hırsızlıktır. kullanan ve temın edenlere cezası vardır.
2. burası da bu oyunun resmı forum sıtesıdır. yanı bu oyunu yapıp onu parayla satan adamların kurdugu yerdır
bu ıkı maddeyı tek cumlede bırlestır. vardıgın anlamı bır dusun. sonra da banlanmadan once bızımle paylas.

Bu hata geçende de çıkmıştı. Crack değil de bilgisayar virüs kapmış. Search'a Themida yaz öyle bir başlık olcaktı.

TrabzonSpor said:
Bu hata geçende de çıkmıştı. Crack değil de bilgisayar virüs kapmış. Search'a Themida yaz öyle bir başlık olcaktı.

Eheh.. Adam açık açık her kırekte aynı sorun demiş. Ne themidası...

Back
Top Bottom