Bu 0 kişiyle dolaşma mevzusu ne zaman çözülecek ?

Users who are viewing this thread

Kuzey imparatorluğu kaybetti toprağı kalmadı kuzuitler üttü bunları.

Kalan lordları 0 kişi bir ordan bi oraya dolanıyor. Bugda kalmış gibi. Bi yere gidip saklanmıyorlar toplanıp birleşik kale şehir almaya çalışmıyorlar. Sadece bugdalar.

Bu mevzuyu taaa 1.2.1 de söylemiştik bu mevzu ne zaman çözülecek ?

Not : 1.4.0 betada oynuyorum.

jSoGOm.png
 
Oyuna son updateden sonra yeni save acarak mı başladınız yoksa ilk açtığınız save üzerinden mi oynadınız hep? Bunu sormamın nedeni; eski savelerde oyun dengesizlikleri yüzünden lordlar artık bu duruma geldiyse oyunu update dahi yapsanız kendilerini artık toparlayamıyorlar bence.
 
Bunları idam etmezsen hayatta kalmaya devam ediyorlar. İmparatorluğu birleştirme görevini yaparsan en sonunda senin krallığına katılıyor hepsi ve krallık aşırı güçleniyor. Ben oyunu kazandığında haritanın %60 ını almıştım sadece. Karşı krallıklar savaştan bunalıp barış teklif ediyor ve tüm şehirlerini almadan o krallığı yenmiş sayılıyorsun. Bu 0 askerli lordlar krallığına gelince baya bir coştular ve kalan yerleri ben dokunmadan kendileri alıyorlar sürekli.
 
Bugün krallığa, lordlarları davet edip geldikten sonra asker sayısı hızla düşüp yaralıya çevirdi ve 1 kişi kaldı. Sadece klan lideri. Bu normal mi ?
 
Bunlar galiba yıkılmış krallığın başındaki klan olduğundan başka krallıklara katılmıyorlar ve bu durum oluşuyo benim savemde de batı imp. yıkıldı ve baş klanındaki adamlar 0 ile 3 adam arasında değişiyor.
 
Bunlar galiba yıkılmış krallığın başındaki klan olduğundan başka krallıklara katılmıyorlar ve bu durum oluşuyo benim savemde de batı imp. yıkıldı ve baş klanındaki adamlar 0 ile 3 adam arasında değişiyor.
Yok knk başlardaki klanlarda 4-5 lord oluyor en fazla. Bu yıkılan krallığın böyle 20 tane lordu var.
 
Tek bir toprağı kalmış devletlerdeki sorun bu paralı askerler zayfıladığı için o devlete katılıyor ama sürekli son kale ve köy arasında gidip geliyorlar yeni bir yerleşim yeri de fethedemiiyorlar 0 askerle dolaşma olayı da sanırsam o lordlar yaralı çünkü can değeri %20 nin altına düşünce savaşa giremiyorsunuz eğer tek kişilik orduyla biriyleriyle savaşıp az canınız kaldığınızda siz de 0 kişi olarak gözüküyorsunuz
 
Back
Top Bottom