abi tamam da aklıma bişi geliyo yazamıyom enazından burada lotr ve modun muhabbetini yaparız ayrıca kapışacak olanlar burada kapışşında konu kitlenmesin
Ben zortlatıyorsun demedim ki. Kibarca konuşuyorum burada. Ayrıca konunun kilitlenmesinin taş gibi sağlam bir sebebi var. Hem ne tartışması bekliyorsun ki? Genel Kültür tartışması filan olacak değil ya, konu dışında yeterince var onlardan.
Hala daha konuyu açma sebebini anlamış değilim. Burası BitW tartışma bölümü.
- Güzel mod.
- Güzel mod.
- Güzel mod. Yeah
- Maşallah.
- Ohh nası mod lan bu.
- abi hadi tartışalım
- Neden elflerin kulak ları sivri?
- Olm kesin sauronun barnağı var.
- Adam haklı beyler.
bak ben tartışmaya girmiyecem bak konuyu açma sebebim modun konusu kitlenince burada mod hakkında konuşmak yani hani ne bileyim abi modda küçük krallıklar olsa süper olur(sadece örnek) gibi konularda tartışmak ve modun muhabbetini kurmak buarada neden kitleniyo
Şöyle diyebiliriz. 130 küsür sayfanın en az 110 sayfası spam dolup taşıyor. Eh adam alışmış artık spam dolmasına, arada bir kilitli tutuyor. Zira kesin birileri bir recruitlik yapıp tartışma açar.
Adamlara sanki silah zoruyla öneri istiyormuş gibi öneriler filan geliyor. Yani empati yapınca adamların durumunu anlayabiliyorsun.
Yok anlamadın, o yaptıkları soyusopu ile spamdır. Dedim ya, sanki ekpi silah zoruyla öneri sitiyormuşcasına öneriler geliyor. Birside hafifçe ikaz edince, herkes ona biniyor. Konu kilitleniyor. Olay bu kadar basit.
İnsanın zihniyetini biraz genişletmesi gerek. İmkansız şeyler filan istiyorlar. Konuda en az 500 kere süper mod eline sağlık diyenler oluyor. İsmail benim eski arkadaşımdır. Derdi büyük adamın, kilitlemek zorunda kalıyor. Okula gidiyor oda, hafta sonları bakabiliyor. 1 hafta sonra bir giriyor 20 sayfa tartışmalar spamlar, hakaretler. uff uff.
Adam bıkıyor sonunda kilitliyor. Olay bundan ibaret.
Bence sende burayı kilitleyip, bizzat ismail ile görüşmelisin.
eee bu iş çözülmedikçe konuyu açtırmanın ne anlamı var bende diyom ki kim ne yapacaksa bu konuda yapsın dier konu temiz kalsın bu arada bende olsam kitlerdim
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.