Birisi Yardım Etsin

Users who are viewing this thread

0Lcayto

Recruit
Arkadaşlar bende bu oyunu ne kadar çok sevsem ve yardım konusunda bazı arkadaşlara yardım etsemde benimde bilemediğim konular var. Daha doğrusu konu var :grin: Ya oyunu tamam biliyorum, yapıyorum, oynuyorum... Fakat şu evlenme işine kafam takıldı :smile:

Şimdi ben bir kızın babasına 'Ailenizde kalıcı bir...' dedim. Sonra 'Evlilik adetlerimizdendir falan filan bişiler dedi. Sonra ben onla ilişkimi baya artırarak 100 yaptım :grin: Sonra kalesine geldim. Hiç gözükmeyen kızı bu sefer yanındaydı. Sonra bende bidaha sorayım dedim. Sonra oda kızımla tanışma fırsatı buldun falan dedi. Bende kızla konuştum. Bi tek büyük hayranınızım dedim. Kız bana adanmış gözüküyor. Ama şimdi ise adamın yanına gittiğim zaman Bir Sorum Var diyorum Ailenizde kalıcı bir yer... sorusu gözükmüyor.. Neden acaba? Acaba evlenmemize izin verdide habermi vericek ilerde diye kendimi ümitlendiriyorum :grin:

Bu arada diyelimki evlendik benim evladım olurmu? Onu derebeyi falan yapsam :grin:

Ben kısaca evlenme işini anlatayım.

Tanıştığımız hanım hanımcık bir hatuna açılıyoruz.Yaklaşık en az +15 ilişkiye sahipsek bu müstakbel eşimize "Sizinle vakit geçirmek isterim." diyoruz.Kabul eder ama "Abim/Babam kabul etmez." derse abisini/babasını köşede sıkıştırıyoruz.İkna ediyoruz.Zaten etmişse abisine/babasına belirtip kızı istiyoruz.Abisi/babası bizden çeyiz için bir miktar para(artı holosko) istiyor.Verirsek 365 gün içinde bir partide evleniyoruz.Tabi bu partide hatun ve abisi/babası olmalı.Evlenince çocuk yapamazsın.Ancak depodaki mallara bağlı olarak ziyafet düzenleyebilir ya da hatunla dedikodu yapabilirsin.

Astendrache said:
Ben kısaca evlenme işini anlatayım.

Tanıştığımız hanım hanımcık bir hatuna açılıyoruz.Yaklaşık en az +15 ilişkiye sahipsek bu müstakbel eşimize "Sizinle vakit geçirmek isterim." diyoruz.Kabul eder ama "Abim/Babam kabul etmez." derse abisini/babasını köşede sıkıştırıyoruz.İkna ediyoruz.Zaten etmişse abisine/babasına belirtip kızı istiyoruz.Abisi/babası bizden çeyiz için bir miktar para(artı holosko) istiyor.Verirsek 365 gün içinde bir partide evleniyoruz.Tabi bu partide hatun ve abisi/babası olmalı.Evlenince çocuk yapamazsın.Ancak depodaki mallara bağlı olarak ziyafet düzenleyebilir ya da hatunla dedikodu yapabilirsin.

Arkadaşım çok saol fakat ben bu hatunu seçtim :grin: Gittim yanına size hayranım der demez bana adandı :grin: Napıcam şimdi? Cheat Menu açıktı sanırım bundan. Babasının yanına gidiyorum bir sorum var diyorum ama ailenizde kalıcı bir yer alabilirmiyim sorusuda yok :grin: Nam bin kusur. onur 500 lerde. İdare hakkıda var. Babasıyla ilişkim 100.

Ya hileyi boşver . Turnuvada 1. ol . Kızın yanına git senin için kazandım de . Kamp kur 10 gün felan geçsin . Sonra sizinle bir gelecek kurmak istiyorum diye bişe var ona benzer hatırlamıyorum . Ordan evleniyosun işte .

Paradox_vt said:
Ya hileyi boşver . Turnuvada 1. ol . Kızın yanına git senin için kazandım de . Kamp kur 10 gün felan geçsin . Sonra sizinle bir gelecek kurmak istiyorum diye bişe var ona benzer hatırlamıyorum . Ordan evleniyosun işte .

Çok teşekkürler dostum :smile: Sana minnettarım...

tlgklz said:
Kıza Gidip Evlenme teklifi ettin mi ki? (Hanımefendi, Sizinle bir geleceğimiz olabilir mi? tarzı bir soru)

0Lcayto said:
Bu arada diyelimki evlendik benim evladım olurmu? Onu derebeyi falan yapsam :grin:
Oyunda çocuk yapma yok :neutral:

Astendrache said:
Birde link direk sözlüğe gidiyor aramıyor :grin:.

Maalesef tlgklz. Böyle bir soruda bulunmadım. Ama baştan deniyicem. Arkadaşımızın dediği gibi bir turnuva kazanıcam.

Birisi alıntı yapar sonra alıntı yapılana bir daha alıntı yapar o bir daha alıntı yapar o şekilde..

Arkadaşlar bu arada evlendim :grin: Ama bu kadın ziyafet düzenlemek, hanedeki malları saymak, ve itibar artırmak için ne yapmalıyız dan başka birşey cevaplayamıyor :grin: Acaba ileride falanmı başka seçenekler gelicek...

Back
Top Bottom