bir sorun

Users who are viewing this thread

arkadaşlar oyunda yeniyim. svadya krallığı ile savaştayım ve ellerinde sadece dhrim şehri kaldı orada toparlanıp toparlanıp çevre kalelere saldırıyorlar..ama ben şehri kuşatınca kuşatma kulesi inşa et diyorum fakat saldırıyı bizzat yönet deyince ortada merdiven veya kuşatma kulesi gözükmüyor. askerler duvarın dibine gidip bekliyor..oynadığım versiyon 1.11. ne yapmam gerekiyor ? lütfen yardım..

bu bir bugmudun? evet bugdur. acaba ne yapması lazım? armagan beye haber mi uçursak..

demek ki önce dhirim şehrini almak gerekiyor sona bırakınca yalan oluyoruz.

ExorcisT said:
1.003 versiyonu oynuyor galiba eski versiyonlardan birinde vardı bu bug.dhirrimi ne zaman kuşatsan böyle bir sorun çıkar.o yüzden hile.ctrl+shift+f4.
chris barnes said:
arkadaşlar oyunda yeniyim. svadya krallığı ile savaştayım ve ellerinde sadece dhrim şehri kaldı orada toparlanıp toparlanıp çevre kalelere saldırıyorlar..ama ben şehri kuşatınca kuşatma kulesi inşa et diyorum fakat saldırıyı bizzat yönet deyince ortada merdiven veya kuşatma kulesi gözükmüyor. askerler duvarın dibine gidip bekliyor..oynadığım versiyon1.11. ne yapmam gerekiyor ? lütfen yardım..
:wink:

chris barnes said:
arkadaşlar oyunda yeniyim. svadya krallığı ile savaştayım ve ellerinde sadece dhrim şehri kaldı orada toparlanıp toparlanıp çevre kalelere saldırıyorlar..ama ben şehri kuşatınca kuşatma kulesi inşa et diyorum fakat saldırıyı bizzat yönet deyince ortada merdiven veya kuşatma kulesi gözükmüyor. askerler duvarın dibine gidip bekliyor..oynadığım versiyon 1.11. ne yapmam gerekiyor ? lütfen yardım..
Edit mode den belki yanlışlıkla silmişindir.Sorunu gidermek için edit mode den kuşatma kulesi yap.Yada merdiven

Back
Top Bottom