Bir krallığı yıkmak için tek yol bütün şehirlerini ele geçirmek mi?

Users who are viewing this thread

Merhaba arkadaşlar,ben bir tane krallığı yıkmak istediğimde bir sürü şehri olduğu için yıkamıyorum.Hepsini teker teker alsam,çoktan geri almış alıyorlar.Anca hileyle oynasam zorlaya zorlaya yaparım ama hileyle oynamak istemiyorum.İsyan yoluyla felan yıkılıyormuş diyorlar.Nasıl yapılıyor o?

Tüm toprakları ele geçirip meydanda gezecek lord bırakmaman gerekiyor. Böylece yeniden spawnlanamıyorlar ve krallık yıkılıyor.

İsyan Yolu

İsyan ile krallık yıkamazsın.Ama başına taht talibini geçirebilirsin.Ayrıca en sevdiği,güvendiği lordlardan biri olursun.İsyanı bırakır isen taht talibi çeker gider.

Kendi krallığını kurarsın o ayrı konu.Ama onda da asi olarak adın geçmiyor.

İsyan yolunu arkadaş anlatmış. Tek tek neden kendin alıyorsun ki? Önce Yıkacağın Devlete bağlan Tüm lordlarla İlişkini tavan civarı yap. Sonra ayrıl o krallıktan tabii krallık adına bir şey yapma vasalı ol yeter. Sonra ayrıl Krallıktan Dal Bir Kalesine al orayı ve Lordları kendine çek yıktığın kaleleri şehirleri dağıt onlara onlar kendi şeylerine baksınlar gerekirse çağır onları başka kaleleri alın. Mutlu mesut yaşayın gidin.

Back
Top Bottom