Bir günde birçok rüya görmek

Users who are viewing this thread

Dracheon

Master Knight
Gece birsürü rüya gördüm.Çoğunun orta dünyayla ilgisi var.Orta dünyada Minecraft,Metin2 karışımı.+ olarak birde Erozbey var.Gün için 1 rüyayı bile hatırlamazken 4'ünüde hatırlıyorum.Son izlediğim ya da gördüğüm şeyler hepsi rüyada birikmiş.
 
Rhotromir said:
Gece birsürü rüya gördüm.Çoğunun orta dünyayla ilgisi var.Orta dünyada Minecraft,Metin2 karışımı.+ olarak birde Erozbey var.Gün için 1 rüyayı bile hatırlamazken 4'ünüde hatırlıyorum.Son izlediğim ya da gördüğüm şeyler hepsi rüyada birikmiş.
Sana tavsiyem bilgisayarı kapat yüzünü aynaya çevir biraz kendini eleştir ve uzun bir süre bilgisayara bakma :lol: :lol:
 
Nasıl yani? Ciddiye aldığım için konu açtım.Uyanıkken bile rüya gördüm resmen.Araba sesi duydum ama hala rüya görmeye devam ettim.Öyle bir şey işte.
 
Ben de görüyorum ara sıra onları. Bazen birbiriyle bağlantılıyken, bazı zamanlar ise tamamen alakasız oluyor. Mesela geçen sefer, Hitler'in bir konuşmasını gördüm rüyamda, sonra oradan Orta Dünya evrenine geçtim, oradan da kendimi bir Polis kovalamacasının içinde buldum. (Birkaç tane daha olmalı ama hatırlayamıyorum.)

Arkadaşlarım, bunun bilinçaltımın dolu olmasından kaynaklanabileceğini söyledi. Biraz düşününce mantıklı gelmişti bana. O günlerde İkinci Dünya Savaşı ile ilgili kitaplar okuyup belgeseller izleyerek araştırma yapmıştım. Hobbit kitabını okumuştum, ama zevk alamadığım için film serisini tekrar izlemiştim. J.K. Rowling'in, bir yardım kuruluşu için hazırladığı kısa bir metinden ibaret olan 'James ve Sirius' hikayesini okumuştum. Büyülü motor ile son hız giderken polise yakalanıyor ve büyü yoluyla onları alt ederek kaçıyorlardı.

Yani bunlar hatırlayabildiğim kareler. Eğer arkadaşlarımın yorumu doğru ise, ki ben de öyle düşünüyorum, belli bir süre içinde yaptığın şeyler bilinçaltında fazla bir yoğunluk oluşturmuş olabilir.

(Düzenleme: Yazdıktan sonra fark ettim, bu gece bende bir rüya gördüm. Bu aralar kendimi Zula'ya ve Foruma fazla kaptırmış olmalıyım ki ikisini de rüyamda gördüm. Aslında birleşmiş bir haldeydi. Yani şöyle, forumdayım, tanıdığım üyeler var, aynı zamanda birkaç üye ve ben, profil fotoğrafımıza zeybek oynayan (ya da onun gibi bir şey) bir Zula karakterinin .gifini koymuştuk. Şimdi yazınca fark ettim, ne saçma rüyaymış ya bu. :grin:)
 
Ben rüyamda ErozBey'e bağırıyordum, Allah Allah aynı rüyayı mı gördük?!
 
Back
Top Bottom