Bios sıfırlama

Users who are viewing this thread

Samsung ATIV Book NP-350E7C-S01TR (W8) notebook aldım ocak ayında.Ekran kartında sorun başladı yüksek ayarda bende recovery ile format attım ama sorun devam etti.Araştırdım normal format garanti bozmuyor diye format attım atarken bios ayarlarını destek sitesine göre yaptım ve format attım ama bu seferde notebook açarken f10 basıp HDD seçmezsem samsung logosundan sonra siyah ekranda kalıyor.

Servisi attım izinsiz format yüzünden bios ayarlarında sorun oluşmuş ve benden kaynaklı diye garanti bozulmuş.Format yüzünden değil atarken sitede tarife uygun bios ayarlarken sorun oluştu ve garanti bozuldu.Sıfırlamak için kasa açtım ama bios pilini bulamadım hadi Hafıza ve ram vardı için.

Aranızda Çözüm bilen var mı ?

WalkingSun said:
Bios pilini anakartta bulamaman imkansız. Notebooklarda bilemem ama masaüstünde imkansız.

Bios ayarlarına gir. Load defaults yap?
Yaptım olmadı.Hatta şifre koydum nedendir bilmem ama belki yönetici şifresi koyunca olur diye ama olmadı. Arka kasanın küçük bir kısmını açabildim orda da dediklerim dışında bir şey yok.Yazılım lazımmış

kaç tane disk sürücü var?  Ya da kaç tane partion harddiskin? Eüer her seferinde açılışta harddiski seçtiriyorsa demek ki başka bir sürücüden boot etmeye çalışıyor. usb bellek falan mı takılı?

Back
Top Bottom