Bildiğiniz Kart Savaş Oyunları

Users who are viewing this thread

Arkadaşlar Bana Facebooktaki Warstorm Gibi Bilgisayardan Yada İnternetten Oynayacak Kart Savaş Oyunları Yani Böyle Kart Toplayıp Satın Alıp Bulup Başkalarına Karşı Savaştığın Oyun Lazım.Bildiğiniz Oyunları Yazarsanız Sevinirim..

Yu-gi-oh Örnekleri Vermeyin

GhosTR said:
Arkadaşlar Bana Facebooktaki Warstorm Gibi Bilgisayardan Yada İnternetten Oynayacak Kart Savaş Oyunları Yani Böyle Kart Toplayıp Satın Alıp Bulup Başkalarına Karşı Savaştığın Oyun Lazım.Bildiğiniz Oyunları Yazarsanız Sevinirim..

Yu-gi-oh Örnekleri Vermeyin

Sizde bilirsiniz eskiden tombilerden falan çıkan kartlarla oynardık,şimdi internetten oynuyoruz hey gidi günler hehey  :lol: yardımcı olamıycam k bkma (:

Bu kart oyunlarının atası olan Magic görüp görebileceğinin en iyisidir.FRP oynayanların yakından tanıyacağı Wizards of the Coast tarafından çıkarımakta olup tam adı Magic:The Gatheringde yakın zamanda satışa çıkan oyunu Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers adlı oyunu Steam üzerinden 10$a satılmaktadır.Bilgisayar versiyonu normal oyuna göre kolaylaştırılmış olmasına rağmen çok başarıldır.İnternet sitesi
http://www.wizards.com/Magic/Multiverse/

Bende Magic The Gathering: BattleGrounds var.Alın oyundan birkaç screenshot:
Savaşırken(Karanlıkla)Gerçekten zordu:
images

Savaşırken(Ateşle)Bu sefer bn karanlıktım:
images

Şimdilik bu kadar.(Tavsiyem)  8-)

Bunuda almayı planlıyorum!!
Magic The Gathering:Duels Of The Planeswalkers...Birkaç görüntü internetten:
images

Ve
images

Buda iyi bi oyun.Alınca nasıl olduğunu söylerim  :wink:

E bunları bulabiliom...
Artı bide sadece Magic The Gathering:Duels Of The Planeswalkers ve BattleForge yi internetten aldım öbürü bilgisayarda var. :?

Antiquarian said:
Axis&allies var antiyle ben yapmıştık.Ama daha satışa çıkarmadık :D
Ayyy eveet :D Ne günlerdi lan
*Adamın elinde Japon kumandan vardır çaktırmaz, kendinde ve rakibinde birer kart kalmıştır*
-Hahahahhaahha! Kızıl Orduuuu! Kızıl Orduuuuuu!
-Offf yaaa.
*kartı yere bırakır*
WEHRMACHT
*Hileci oyuncu kartı cebine atar rakibine gösterir*
-ULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!
*Dersane müdürü gelir, çingen sınıfı der gider.*

Antifiriz said:
Antiquarian said:
Axis&allies var antiyle ben yapmıştık.Ama daha satışa çıkarmadık :D
Ayyy eveet :D Ne günlerdi lan
*Adamın elinde Japon kumandan vardır çaktırmaz, kendinde ve rakibinde birer kart kalmıştır*
-Hahahahhaahha! Kızıl Orduuuu! Kızıl Orduuuuuu!
-Offf yaaa.
*kartı yere bırakır*
WEHRMACHT
*Hileci oyuncu kartı cebine atar rakibine gösterir*
-ULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!
*Dersane müdürü gelir, çingen sınıfı der gider.*
Nihahahahahahahhaha elbette eskiden kızıl ordu ancak wehrmacth ile alınabiliyordu.Şimdi bir dünya özel kart vebir çok orduyla oynanabiliyor haftaya getir de oynayalım :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Back
Top Bottom