Beyler Bi Düşünsenize

Users who are viewing this thread

Beyler Şimdi yazıyorum arkanızı yaslayıp hayal edin

ŞİMDİ ARMAĞAN YAVUZ bannerlordu yüzde yüz olarak çıkartıyor.  Sizde hemen ucuza alıyorsunuz hemde CD halinde.
Cd ye bakıp vay be ne muhteşem cd varmış diyorsunuz.  Kale yıkılıyor atlar kişniyor, kan ve barut kokuyor heryer
Sonra cd yi takıyorsunuz. Oyun hiçbir sıkıntı yapmadan kuruluyor.  Steama bile gerek yok.
Sonra oyunu açıyoruz.  Muhteşem bi intro. Peşinden yazılar geliyor

TALEWORLDS ENGİNE
DOLBY  7.1 DİJİTAL SURROUND
QUAD HD

Ve pcniz muhteşem bi şekilde qhd olarak oyunu yükleme ekranına getiriyor. Arkadan 7.1 destekleyen muhteşem ses sisteminiz güm diye bomba fırlatan catapult sesi ısıttiriyor. Qhd ekranda muazzam bir şekilde yıkılan kale surları.  Vaegirler seri ok atarken teberler kapıları yıkarlar bi yandanda nordlar balta fırlatıyor. Nihayet kapı dağılıyor ve içeri seri vaegir atlıları doluyor.
Sonra...
Intro lord salonuna gidiyor. İçeride 5 kadar nord kapıkulu ve kale lordu bulunurken siz ve 2 yoldasınız içerde...
Sonra kılıçlar sallanır sizin  kılıcınız ile karşı lordun kılıçı "DİNGGG" diye tok metal titreşim sesi vererek birbirine denk gelir.

Ve Mount & Blade  2: BANNERLORD yazısı gelir.

Sonra oyun ekranı gelir. Hemen yeni karakter dersiniz.

Babam tüccardı. Ben de zanaatkardim ve sonra kıdemli savaşcı olsum. Adaleti sağlamak ve haydutları def etmek için atımı kalradya diyarına sürdüm.  Diyorsunuz

Ilk baş görevi geliyor. Haydutlar koyunuz yagmalarken kendi eseriniz olan kılıcı alıyorsunuz.  Koşuşan serseri haydutu pc kendi başına sizin karakteri alıp kesiyor. Kolu paramparça oluyor ve karakteriniz " Geberin Piç kuruları" diyor.

Oyun oynayisi anlatıyor.  İlk göreviniz yangın çıkaran haydutları öldürmek.

Bu haydutlar köyü ateşe verirken seslenip "Raaa burdayımmmm" diyorsunuz ve koşuyorsunuz. Ilk darbe sizden. Haydutun biri ağır hasar aldı.  Kanlar savruluyor.  Adam yana düşer gibi yalpalıyor derken öbür haydut size savuruyor bozdoğanı. Muhteşem bi blok ve peşinden boğaza sert darbe. Nerdeyse kafa uçacaktı.
Öbür hayduta ise kılıcın ucunu böğrüne saplayıp gözüne bakıyorsunuz.  Qhd ile gözlerinin içine bakıyorsunuz.  Ve kılıcı haince çevirip eziyet ede ede öldürüyorsunuz.

Nihayetinde öbür haydutalara koşarken kralın ordusu geliyor ve seri arbaletler haydutları param pincik edip atlılar hala diri olan serserileri kargılayıp metrelerce öteye sürüklüyor.

Ibreti alem olsun diye kestiğin leşleri alıp köy girişine mumyalayıp asıyorsun.

M&B BANNERLORD
 
312df7bee90.jpg
 
Back
Top Bottom